Jak odbic si? od dna?

Status
Zamknięty.

Krisseek

User
Grudzień 17, 2008
Liczba reakcji
2
Witam!
Mam 25 palka ze skilami 72/60
Ot?? mam problem skile w miare mam , eq te? ale mam dos?ownie 0gp nawet na g?upie speary Co zrobic zeby sie powoli odbic od dna i zaczac zarabiac?

Odp: Jak odbic si? od dna?

Jakie masz to eq? Miasto, czy ewentualnie masz zamiar zmieni?? PACC/FACC, no i masz jakie? speary chocia? ? :D

Crown armor , K legi , Demon Shield , Crus helmet. no mam pare spearow zwyk?ych ;d

No to pomalutku ale do przodu ;)
Id? sobie mo?e na trolle/roty troch? kasy zarobi? na nast?pne speary i potem cyclopy.
Eq masz wiec bez problemu powinne? da? rade odbi? si? od dna ;)

Oj nie jest a? tak ?le :) nie powiniene? si? za?amywa? palek to taka profa kt?ra potrafi szybko zarobi? . Je?li jeste? troszk? ogar i nie masz problemu z internetem to mo?esz ?mia?o lecie? na cyklopy maj?c 2-3 potki przy sobie ,je?li jednak nie masz tych n?dznych 150-200 gp to le? na rotwormy nazbieraj 500-1000gp i ?mia?o huntuj na cyklopach a nim si? obejrzysz kasa wpadnie do tego zbieraj toe i b?dzie git . ?ycz? Ci powodzenie i my?l? ?e bez problemu odbijesz si? od dna ;).

Z takimi skillami to spokojnie mo?esz uda? si? na Dwarfy Guardy. Je?eli masz troch? ogaru, to powiniene? odbi? si? w przeci?gu dnia i zakupi? nie ma?? ilo?? pot?w/manas?w. O du?ym expie to ju? nie wspomn? - sam zobaczysz jaki tam b?dzie raj dla Ciebie! ; )

Chcia?bym doda?, ?e wystarczy?o zapyta? tutaj :
http://tibia.net.pl/pomoc-z-tibia/335613-gdzie-expic-zarabiac-147.html

Regards,
Xanosta

Status
Zamknięty.
Back
Do góry