Dobrze wiec do ogolenia lewego jadra jest wiele sposobow wymienie tylko 3 z nich
sposob nr 1!!!! Kosiarka
aby ogolic lewe jadro kosiarka nalezy polozyc sie nago na trawie i poprosic kogos znajomego zeby nam przejechal kosiarka po jajach, jezeli sami mamy kosiarke to bardzo dobrze wystarczy poprosic mame lub tate
sposob nr 2
ps:
Miotacz ognia
najpierw potrzebujemy bezpiecznego miejsca zeby nie sfajczyc niczego poza jadrem np kuchnia, balkon dobra masz juz miejsce? teraz nalezy namiezyc miotacz na jadro i odpalic na ok 20 sec (UWAGA!! jezeli bedziemy zbyt dlugo palic jadra moze wystapic poparzenie a dodatkowo po sfajczeniu jadra zacznie napierdalac duzy smrod
spodob nr 3 ;
O
mikser
napewno kazdy z was ma mikser, golenie jadra mikserem jest bardzo przydatne bo jest 100% golizna, wlosy moga sie przydac do koktajlu a przy okazji ogolimy prawe jadro, no wiec jak to zrobic? nalezy wlozyc jadra miedzy ostrza i wlaczyc mikser (UWAGA!! trzeba zgrabnie machac jadrami bo moze nam je upierdolic)
Dziekuje za przeczytanie mojego pierwszego poradniku, mam nadzieje ze wielu z was pomoze, zabraniam kopiowania mojego poradnika !@!@!
ps:
ps:
:hah:
A przy okazji ODRADZAM GOLENIA JADRA GRZYBEM!!!! probowalem tego i na kutasie pojawily mi sie zielone plamy i dziwna narosl
Pozdrawiam, Werma
sposob nr 1!!!! Kosiarka
aby ogolic lewe jadro kosiarka nalezy polozyc sie nago na trawie i poprosic kogos znajomego zeby nam przejechal kosiarka po jajach, jezeli sami mamy kosiarke to bardzo dobrze wystarczy poprosic mame lub tate
sposob nr 2
ps:
Miotacz ognianajpierw potrzebujemy bezpiecznego miejsca zeby nie sfajczyc niczego poza jadrem np kuchnia, balkon dobra masz juz miejsce? teraz nalezy namiezyc miotacz na jadro i odpalic na ok 20 sec (UWAGA!! jezeli bedziemy zbyt dlugo palic jadra moze wystapic poparzenie a dodatkowo po sfajczeniu jadra zacznie napierdalac duzy smrod
spodob nr 3 ;
O
miksernapewno kazdy z was ma mikser, golenie jadra mikserem jest bardzo przydatne bo jest 100% golizna, wlosy moga sie przydac do koktajlu a przy okazji ogolimy prawe jadro, no wiec jak to zrobic? nalezy wlozyc jadra miedzy ostrza i wlaczyc mikser (UWAGA!! trzeba zgrabnie machac jadrami bo moze nam je upierdolic)
Dziekuje za przeczytanie mojego pierwszego poradniku, mam nadzieje ze wielu z was pomoze, zabraniam kopiowania mojego poradnika !@!@!
ps:
ps:
:hah:A przy okazji ODRADZAM GOLENIA JADRA GRZYBEM!!!! probowalem tego i na kutasie pojawily mi sie zielone plamy i dziwna narosl
Pozdrawiam, Werma