• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jak ogolic lewe jadra by WERMA!!

Werma

New User
Styczeń 13, 2011
Liczba reakcji
0
Dobrze wiec do ogolenia lewego jadra jest wiele sposobow wymienie tylko 3 z nich

sposob nr 1!!!! Kosiarka
aby ogolic lewe jadro kosiarka nalezy polozyc sie nago na trawie i poprosic kogos znajomego zeby nam przejechal kosiarka po jajach, jezeli sami mamy kosiarke to bardzo dobrze wystarczy poprosic mame lub tate
sposob nr 2:ops:;):confused: Miotacz ognia
najpierw potrzebujemy bezpiecznego miejsca zeby nie sfajczyc niczego poza jadrem np kuchnia, balkon dobra masz juz miejsce? teraz nalezy namiezyc miotacz na jadro i odpalic na ok 20 sec (UWAGA!! jezeli bedziemy zbyt dlugo palic jadra moze wystapic poparzenie a dodatkowo po sfajczeniu jadra zacznie napierdalac duzy smrod
spodob nr 3 ;(:OO.o mikser
napewno kazdy z was ma mikser, golenie jadra mikserem jest bardzo przydatne bo jest 100% golizna, wlosy moga sie przydac do koktajlu a przy okazji ogolimy prawe jadro, no wiec jak to zrobic? nalezy wlozyc jadra miedzy ostrza i wlaczyc mikser (UWAGA!! trzeba zgrabnie machac jadrami bo moze nam je upierdolic)

Dziekuje za przeczytanie mojego pierwszego poradniku, mam nadzieje ze wielu z was pomoze, zabraniam kopiowania mojego poradnika !@!@!:ops::ops::(:hah:

A przy okazji ODRADZAM GOLENIA JADRA GRZYBEM!!!! probowalem tego i na kutasie pojawily mi sie zielone plamy i dziwna narosl

Pozdrawiam, Werma

Odp: Jak ogolic lewe jadra by WERMA!!

poradnik bardzo ladnie napisany (piekna czcionka i styl) i w ogule jest fajny co do tego golenia grzybem to naprawde niefajna sprawa i takze odraczam
metoda nr 3 najjlebzsza

@Up
Dziekuje za mily komentarz, mam nadzieje ze pomoglem.

Nie chcia?o mi si? czyta?, ale w poradniku jest zbyt du?o emotikonek co psuje jego urok.
Teraz opisz nam jak ogoli? prawe bo g?upio chodzi? tak na p?? ;/

@Up
Je?li nie lubisz tak na p?? to skorzystaj z metody miksera ktory wypucuje oba jaja
a poradnik co do prawego jadra pojawi sie jeszcze dzis!

Pozdrawiam fanow Werma

Back
Do góry