Account Maker Jak powiekszyc rozmiar Menu AccMaker

Status
Zamknięty.

HulaHops

Advanced User
Maj 1, 2009
Liczba reakcji
2
Witam, mam pytanie jak powi?kszy? rozmiar(r?wno) zrobi? troch? szerszy rozmiar menu tego co jest po lewej i tego okna po prawej co si? newsy pisze.

Podaje na screenie o co mi chodzi:

http://imageshack.us/photo/my-images/208/pooo.png/

Tam zaznaczy?em czerwonym i niebieskim, mam nadzieje, ?e wiecie o co mi chodzi. Dok?adnie o te menu i te okno, ?eby szersze to by?o wi?cej t?a czarnego zajmowa?o... Bo to strasznie w?skie jest, z g?ry dzi?ki...

Reput. +++++

Odp: Jak powiekszyc rozmiar Menu AccMaker

grafik? musisz tego powi?kszy? i p??niej rozmiary w style.css

Tzn?, jak grafik? powi?kszy?? wpisa? gdzie?? rozmiary wi?ksze w jakim pliku dok?adnie i jakie nazwy za to odpowiadaj??. Czy powi?kszy? grafik? w paintcie te pixele, chocia? w?tpi?, ?e trzeba pixele powi?ksza? gif?w...

Style.css - chodzi ci o default.css ?, przynajmniej ja tak mam, ale tam 2 pliki s? i 1 w notatniku i drugi taki bia?y. My?l?, ?e raczej w notatniku, ale i tak nie wiem co za co odpowiada... ;/ jak to poszerzyc.

Je?eli chodzi o grafik? to musisz jakim? edytorem sobie je poszerzy? np od news?w.
Je?eli chodzi o rozmiar to musisz w default.css si? pobawi? aby poszerzy?.

Ja u siebie akurat mam ju? ?adnie wszystko po szerzone razem z standardow? grafik?.

No co ty, serio?, nie wiedzia?em.... Wiem gdzie si? poszerza, prosz? was aby?cie dok?adnie mI NAPISALI JAK, A NIE GDZIE, TO? JA TO WIEM JU?. TYYYYYYLKO NIE WIEM JAK, kto ma ch?? si? pofatygowa? z g?ry dzi?ki.....

R e f r eeeeeee s s s shhhh

R e e fd r e ee sh

R e e e e f r ee e shhh

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefresh omg

Kaskadowe Arkusze Styl?w - Kurs CSS
Naucz sie czegos, nie zawsze wszyscy beda robic wszystko za ciebie!

Poza tym ctrl+kolko w gore i sie powieksza.
No i pamietaj, ze rozne sa rozdzielczosci u roznych graczy wiec trzeba to dostosowac tez :<

Nie chodzi mi, ?e maj? robi? za mnie tylko chocia? wyt?umaczy?, ale jak tutaj nikogo nie ma kto pomaga to wy*** w to mam ju?. To ju? nie ta sama strona.

Masz link do kursu css. Tam sobie poczytasz to sie sie troche dowiesz. Przjzysz pliki css od twojego acc makera i zaczniesz rozumiec ktora linijka co robi z ktorym obrazkiem i w ogole wszystko co oznacza. Wtedy bedziesz mogl przejsc do edycji.
Jak nie chce ci sie poswiecic troche czasu na ogarniecie css to znajdz sobie inna gotowa stronke i wrzuc a tego sie nie ucz. Bo przeciez po co ci umiec robic stronki? Bez sensu sie tego uczyc nie? Lepiej zawsze szukac gotowcow albo pytac jak to zrobic na forach...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry