Moja pierwsza posta? mia?a posta? sorcerera, pami?tam jak mnie jaki? wy?szy lvl zaprowadzi? do sklepu magicznego i kupi?em wand of vortex.
Jaki bylem zadowolony! Zadzwoni?em do kolegi si? pochwali?, ?e mam najlepsz? r??d?k?, wtedy na tibia.pl by?a ona ostatnia (s?dzi?em, ?e najlepsza) <lol2>.
To by?y czasy.... Wszystko takie nowe, niepoj?te....
Moja pierwsz? prof? by? druid jak wbi?em 8lvl przez miesi?c posz?em do Anio?a i pisa?em byle co potem profa i kolega powiedzia? druid. Wbi?em nim 6lvl Danubia
Moj? pierwsz? postaci? by? knajt pami?tam jak gra?em i zna?em tylko trolle ko?o carlin i golbiny. Wtedy to by?y czasy, Przypominam sobie jak kolega mia? 17 lvl to wszyscy mu zazdro?cili?my.
Z tego co pami?tam moj? pierwsz? postaci? by? sorcerer. Dobi?em gdzie? chyba 14 level i przez swoj? dawn? g?upot? hackn?li mi go. P??niej o nim zapomnia?em i system go skasowa?
Moja Pierwsza Postac:To Oczywiscie Sorcerer's Tak Zwany 'MAG' Fajnie Sie Nim Gralo Ale Jak Kasy Niebylo To Sie Nie Dalo Grac,Poniewaz Na Poty Nie Bylo... Pozdro Dla Administratora I Wszsytkich Moderator?w
Niechcial Bym Sie Wtracac "Stawik94" Ale Jak Grasz Np.: Na Rooku.. TZN.:Rookgardzie To kaleczysz Postac Mniej Many Hp I Tylko Przypal Ale Nawet Fajnie Pokozaczyc Mozna
Moja pierwsza postacia byl knight. Pamietam jak dostalem go od kumpla, ze 4 lata temu. Radosc ma nie miala granic, gdy z rata polecial mi jeden zloty pieniazek. Oczywiscie nie skilowalem, tak jak to bylo w przypadku Vraela, chodzilem na 16 lv ze skilami po 35 . Long sword + scale armor + plate legs, moje wymarzone eq .
Moj? pierwsz? postaci? by? druid na refugii. Ile ja z ni? przeszed?em. Ostatecznie zosta? zhakowany na 21 lvlu, a wtedy nie wiedzia?em co to r-key jest, no i po postaci.
Moj? pierwsz? postaci? nie by?o nic z w/w. Wbi?em na rooku 6 lvl i uzna?em, ?e nie warto dalej si? m?czy? (dalej trwam w tym przekonaniu). Potem co jaki? czas pr?bowa?em 'wr?ci?' ale ko?czy?o si? na 14-15 lvl i znowu stwierdza?em, ?e to bez sensu
Moj? pierwsz? postaci? by? sorcerer.Wybra?em j? dlatego, poniewa? moji koledzy z rl grali magami.Magiem gra sie bardzo fajnie,ale wolno si? expi.
Pozdro by Misiek
Zacze?o to si? gdy mojego starszego brata kolega opowiada? o tej grze. Ja mia?em 6lat. Zdziwici? si? on opowiada? to +/- tak. Zbierasz tam takie mieczyki za krzakami, wbijasz poziomy. Tak wi?c inny kolega mojego brata gra? pallkiem i widzia?em jak fajnie gra to postanowi?em zrobi? t? profesj?, pami?tam jak wbi?em 8lvl i chwali?em si? bratu =D Wbi?em 50 skile na 9lvlu i ju? nie gra?em bo chyba pad?em? Ten pierwszy kolega mia? knighta 19 i mia? serpent oraz noble armor i my mu takie co?: Wow ten jakie eq dobre ma itd. Teraz gram ju? w t? gre 7lat. By?o to zaczas?w 7.4
Pierwsz? posta?, jak? za?o?y?em, by? knight na Chimerze. Gra? tam kumpel, wi?c zaproponowa?, ?e b?dzie mi pomaga?, etc. By?o to kup? czasu temu, przy Tibii 7.2/7.3, by?em takim newbie, ?e chcia?em doj?? do gildii (nie bardzo wiedzia?em jak), wi?c da?em liderowi passy i mnie ojeba? ; d P??niej by?o z g?rki.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.