Jak? profesje lubicie najbardziej ?

Jak? profesje lubicie najbardziej ?

• Sorcerer

Votes: 0 0,0%
  • Druid

Votes: 105 15,8%
  • Palladin

Votes: 221 33,2%
  • Knight

Votes: 235 35,3%
  • a:4:{i:200;a:5:{s:12:"polloptionid";i:200;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:8:"Sorcerer";s:5:

• a:1:{i:460;a:5:{s:12:"polloptionid";i:460;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:12283:"a:4:{i:200

• a:1:{i:1090;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1090;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:14274:"a:1:{i:4

• a:1:{i:2001;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2001;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:16267:"a:1:{i:1

• a:1:{i:2932;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2932;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:18260:"a:1:{i:2

• a:1:{i:4656;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4656;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:20253:"a:1:{i:2

• a:1:{i:4656;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4656;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:20253:"a:1:{i:2

• a:1:{i:6422;a:5:{s:12:"polloptionid";i:6422;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:22246:"a:1:{i:4

• a:1:{i:8600;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8600;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:24239:"a:1:{i:6

• a:1:{i:11341;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11341;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:26232:"a:1:{i

• a:1:{i:13346;a:5:{s:12:"polloptionid";i:13346;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:28227:"a:1:{i

• a:1:{i:16968;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16968;s:6:"nodeid";s:7:"2441636";s:5:"title";s:30222:"a:1:{i

Votes: 105 15,8%

• Total voters
    666
Status
Zamknięty.
Odp: Jak? profesje lubicie najbardziej ?

Jak dla mnie to Sorcerer i Pala ale da?em Sorka bo dw?ch si? nie da =) sork bo mo?e mie? summony od 25 lvla ma HMM a od 45 SD i potem jazda i to na FACC :p A Pala lubie za to ?e na 25 lvlu ze skilami 50 - 60 DIST ma ju? Best Hity za 130 wi?c do kasy i do takiego expienia na guardach czy dragonach ze summonami to mam sorka :) a na powa?niejsze sprawy to pala heh;)

Ostatnia edycja:

Ja wybieram pala bo lubi? walk? na dystans.
Zawsze chcia?em gra? knightem ale nie lubi? d?ugo skilowa?.Palkowi zasze jednak te skile szybciej id? ;)

Ja najbardziej preferuj? Palka. ;)
Walczy na dyst, szybko skilluje, assassinki, to prawdziwa maszynka do zabijania, exori con/san i mas san potrafi? troche waln??.

Pozdro Matez

Palladyn ROX !1oneone !
Szybciej si? skilluje, ^ taaa assassinki wymiataj? ; ]]], nawet na faccu jest bardzo mocny ^^
pozdrawiam.

Moja najbardziej lubiana profesja jest knight poniewaz ma duzo zycia i hity tez mu sie zdazaja niezle:D

Ja uwielbiam paladynow poniewa? s? trudno postacia do bocenia ...
Dobrze wyszkolony paladyn jest zabojczy swietny w walcew na dystans wyuczony na temat magii jak i mo?e korzystac z run pe?en serwis :D

polecam paladynow...

pozdrawiam Speed_Dragon

Knight - du?o HP + niez?e hity, dobry do gry na pvp jak i do expienia solo/team, profesja uniwersalna, prawie.

Najlepsza profka jest Palladyn poniewa? ma du?o capa dlatego d?ugo mo?na expic i w dodatku szybko ;)

Mi si? podoba paladynek i knight ;p
:thx:
2d82c1caec0d40ca8563b5f5916962e2.0.gif
[/url][/IMG]

Palladyn i tylko palladyn. Szybko skilluje (szybko jak szybko, ale szybciej od knighta; inna sprawa, ?e w jego przypadku to cholernie drogie), zadaje du?e obra?enia i przede wszystkim mo?e hunci? potwory, do kt?rych inne profesje na tym samym poziomie boj? si? zbli?y?, dzi?ki trzymaniu ich na dystans. W?a?ciwie jedyn? wad? jest waga amunicji, kt?r? palladyn musi ze sob? d?wiga?, ale u?ywaj?c w zast?pstwie ?uku/kuszy problem ten staje si? mniej bolesny dzi?ki czarom na tworzenie strza?/be?t?w.

Pozdrawiam.

Palladynem lubi? gra? bo to czo?g jest tak naprawd?, 200+ je?li umie si? gra? i ma dobrego skrypta >>niezniszczalny<< :D:D:D
Ale nie ma jak mniejszy czy wi?kszy Elderek parali?owanie rox :p

Gra?am wszystkimi profesjami i najbardziej spodoba? mi si? druid. Dlaczego? Knight wydaje du?o pieni?dzy na ci?g?e zmiany broni na lepsz? a poza tym dysponuje ma?? ilo?ci? czar?w. Ma zalet?, ?e jest dobrym blokerem, ale to profesja dla bogatych i cierpliwych. Paladyn wydaje bardzo kolosalne kwoty na amunicj?, co czyni go profesj? podobn? do knighta. Sorcerer jest spoko, ale skre?li?am go, bo jest gorszy od druida wdg. mnie. Druid jest tym lepszy od sorcerera, ?e potrafi robi? uhy, kt?re przydaj? si? innym profesjom i je?li umie kto? handlowa? to sporo na tych uhah zarobi, poza tym druidowi zmieniaj? si? r??d?ki w pewnych odst?pach poziomowych, co nie manrujue jeszcze a? tak du?o kasy, jak reszta profesji. Poza tym druid mo?e wzywa? potworki, co jest r?wnierz korzystne. Nie widz? wad ;) Faworyzuj? druida.
Pozdro

Mi si? tam podoba Sorcerer :) Widz? ze wszyscy lubi? Knight'a , ja go zbyt nie lubi? mo?e i ma dozo HP ale kiedy? na "APO" zacz??em grac Knightem i ca?y czas pada?em :( A sorc'cerem nabi?em :cool: 250 lvl dosy? szybko :)

Moja ulubiona profa by pall gdyz szybko sie exp,skiluje i podoba mi sie patent z enchantem :D Wszedzie gdzie gralem to profa pala szedla za mna :PTo na tyle a bym mogl dlugo o tym pisac :D

Gralem kazda prof do +30-40 lvl i sadze ze najlepiej mi sie gralo paladynem
latwo siegra szybki exp hp wmiare dobre nie musi wastowac ja magowie i ogulem ^^

Ja ogolnie Lubie Druida i Sorcerer lecz wybralem Sorca dlatego ze jest postacia Ogolnie ofensywna moze robic sd szybko expi dobry w pvp ;)

ms tylko i wylacznie leczenie na korzysc magow, hity na korzysc magow, nic tylko cieszysc sie igrac a waste to tam jebac

Zag?osowa?em na sorca, poniewa? jest to 2 w kolejno?ci posta? jak? lubi?, a w spisie nie ma NO-VOC! Najbardziej lubie grac rookerem, gra t? PROFESJ? sprawia mi najwi?ksz? przyjemno??.

Wed?ug mnie najlepsza posta? to Druid i Polecam aby ka?dy spr?bowa? ni? zagra?:]
Druid jest dobry poniewa?:
Sioha (leczy bloker?w wiec praktycznie zawsze biora go na Hunty:])
Tak jak napisa?em wcze?niej bardzo latwo dosta? sie na hunty drutem:]
Ma du?e hity i ma?e waste
Robi du?o run za co jest bardzo bogaty i zmniejsza to jego waste
Na low lvl latwo i wygodnie sie expi zato pu?niej expi sie trudniej.
Dobry w PvP
Teraz powiem co? o knightcie ;D
Wed?ug mnie graja nim ci co nie umieja gra? w tibie (bez urazy)
ale jest on slaby do PvP nudno sie nim gra ma malo czar?w i na PvP przegrywa z kazda inna profesja:] tylko prawdziwe Pvp a nie takie np na 15 lvl'ach bo druid jest dobry dopiero na 70+ podobnie jak mag:] Knightem gracie dlatego ze szybko sie expi i trudno pada ? ale ma takze gowniane hity malo czarow i wiele innych -

Chcia?bym napisa? jeszcze ?eby?cie nie pisali : Bot z ciebie myslisz ze knight slaby pewnie grac nie umiesz. Albo cos w tym stylu bo nie pisze o knighcie zeby was urazic tylko zeby Newbie wiedzieli o plusach i minusach

Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry