Jak? przewidujesz ?redni? na p??rocze???

Status
Zamknięty.
Odp: Jak? przewidujesz ?redni? na p??rocze???

Ja bede mial z 2.6 XDD.Ale przynajmniej wiem w tym polroczu ze to nie przez tibie bo prawie w ogole nie gralem wiec nikt mi nic nie zarzuci TO PO PROSTU Z LENISTWA!!!!

Chodz? do 1 technikum i my?l? ?e moja ?rednia bedzie ponad 3 jak bedzie ponizej to na drugie p?lrocze z tibi? bede mogl sie pozegnac

?rednia na p??rocze to jakie? 4.4~, ale na koniec 1 liceum musze pasek wyci?gn??:)

Jak zwykle znalaz?o si? kilka os?b, kt?re twierdz?, ?e si? nie ucz?, a maj? ?rednie 5~. Nie chrza?cie, to w?a?nie typowa gadka kujon?w... (zreszt? bycie kujonem to wed?ug mnie jest b??d ucznia i pora?ka polskiej o?wiaty). No, chyba, ?e chodzicie to podstaw?wki/gim lub wasza szko?a ma nie za wysoki poziom nauczania. ?rednia nic tak naprawd? nie daje, nie ma sensu si? pcha? na b?g wie jakie "pu?apy", szczeg?lnie w LO.

?rednia na II okres (nie mam p??rocza tylko IV okresy) b?dzie pewnie w okolicach 3,6. Wi?cej mi nie potrzeba, licz? si? dla mnie tak naprawd? tylko trzy przedmioty: WoS, polak i angielski.

Ja oko?o 3,5. Jedn? z najgorszych ocen mam z religii ;] Rodzice nie chc? przyj?? do wiadomo?ci ?e jestem ateist?. A tak swoj? drog? to uwa?am ?e stawianie ocen za wiar? to g?upota (a jeszcze wlicza si? w ?rednia, bo pan Roman G. chcia? zyska? g?osy grupki moher?w) ...:curse:

Cytat obrazuj?cy ?redni wynik klasy je?li chodzi o oceny:
-Co masz z Fizyki?
-Dwa minus
-Kujon, kujon!

3.4 Nie mam zadnej 2 wiec jestem zadowolony nie mam na co narzekac ( pierwszy raz od 3 lat nie mam 2 na polrocze ;p)

Widz? ?e niekt?rym nauka idzie bardzo dobrze. Ja osobi?cie na te p??rocze nie b?d? mia? wi?cej ni? 4.30-50, bo ola?em nauk?. Rodzice obiecali mi ?e dostan? skuter, je?li b?d? si? dobrze uczy? (czyt. b?d? mia? pasek), wi?c od przysz?ego p??rocza bior? si? za nauk?.

reg.

W moim przypadku ?rednia b?dzie co? ko?o 3.2. Mam zamiar podci?gn?? si? w nast?pnym p??roczu. Je?li dostane powy?ej 3.5 b?d? zadowolony. Mam kilka dw?jek, kt?re trzeba poprawi?.

Pomi?dzy 'Prawie tr?jka', a 'Oko?o tr?jki'. Staram si? wyci?gn??, lecz masz lenia. Raczej zostan? przy tr?jce, mocnej tr?jce.

Moja ?rednia to 5.0 i mam zamiar mie? wi?ksz? na koniec.

Pozdro

4.3-4.8 Tak mi si? wydaje przynajmniej z tego co liczy?em ;p

PzDrO ;D

Mi wychodzi 4.1. Jest dobrze, lecz w gimnazjum da si? mie? 4.5 bez zagl?dania w ksi??ki. P?ki co..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry