Jak si? bawi polska m?odzie??

Status
Zamknięty.

Dechalol

Active User
Kwiecień 6, 2008
Liczba reakcji
85
Odp: Jak si? bawi polska m?odzie??

w?asnie to obejrza?em a ci kolesie sa poprostu przegi?ci

Kolesie koksy, co do tego ?e Polacy si? tak bawi?, to nie przecz?, cho? Ci pobijaj? wszystkich, przynajmniej mnie, fajna piosenka, jak kto? zna, niech poda tytu?. ; p

Ostatnia edycja:

No nie?le xD Podpal si? i skacz do wody :D niez?y hardcore :D albo skocz sobie z drzewa na jakie? worki :D Pozdrowienia dla tych ziomk?w :P

Opr?cz podpalonych spodni, to nic ciekawego.
Ju? pod moim blokiem cz?sto wi?cej si? dzieje.

punki... bez komentarza xD no coz... pure hardcore :p

Ostatnia edycja:

Tylko te skoki do zimnej wodyyyyyyy ciekawe a tak to nic.Nudny filmik : -[

Wra?enia jakiego? nie zrobi? ale musz? przyzna? ?e nawet hardcorem tutaj zaje?d?a heh.
Muzyka tak?e mi jako? nie pasi :)

Mog? powt?rzy? po innych: hardcore. Jednak?e nie pasuje mi do tego nazwa tematu. Polska m?odzie? tak si? nie bawi. Tak mog? si? bawi? pojedy?cze osoby, kt?re maj? na to czas, predyspozycje. Pozosta?e 99,9% pije w?dk? i inne napoje wyskokowe kiedy tylko mog?.

Tytu? napisał:
Jak si? bawi polska m?odzie??

j8o7xz.jpg

Tak.

haha...
u?mia?em si? jak to ogl?da?em xDD
dalej ju? lepiej to wygl?da?o, ale na pocz?tku, to wygl?da?o jak 3-letnie dziecko dawi?ce si? deskorolk? z silnikiem odrzutowym - tragedia ;d

ale to si? za to nazywa hardcore :P ch?opaki wiedz? jak si? bawi 8)

Filmik niczego sobie. Najlepsze by?y te skoki na desce do lodowatej wody :D Nie?le wymy?lili z tym rowerem na linie :D Spr?buje tak z kumplami :cool:

Polska m?odzie? raczej si? tak nie bawi, raczej widzia?bym to raczej jako hm, "popis"

Chcieli chyba komu? zaimponowa?, takich rzeczy si? raczej nie robi na co dzie?, my?l? ?e Polska m?odzie? bawi si? raczej w stylu, opicia si? na ca?ego i spania w krzakach, czy te? na ?awce. = p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry