Jak usun?? party help!!!

Status
Zamknięty.

Kuszczyk

Advanced User
Kwiecień 14, 2010
Liczba reakcji
6
Cze?? plx powiedzcie jak usun?? party. Bardzo was all prosz?;/ nie jestem noobem wystarczy, ?e dacie czarno na bia?ym co zrobi? i bd ok:]

Odp: Jak usun?? party help!!!

Refresh@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

#up
Ctrl trzeba naciska? tylko wtedy gdy ma si? ustawione w opcjach "Tibia Classic Control". Tak w og?le to jest dzia? "Pomoc z OT", a nie "Pomoc z Tibi?", wi?c my?l? ?e chodzi?o mu o usuni?cie systemu party z silnika - tak mi si? wydaje.

#topic
Je?li chcesz usun?? system party z silnika to musisz pokombinowa? w jego plikach ?r?d?owych - inaczej si? nie da.

aha, a ty kurwa Xayan od razu powiniene? warna dosta? przecie? "to pomoc z ots" wi?c trzeba si? domy?li?:P JEZU!!! Kiedy ta era noob?w si? sko?czy;/

Kiedy ta era noob?w si? sko?czy;/
Ty mi odpowiedz , bo skoro nie wiesz jak usun?? party to nie jeste? za "pro".
Party usuniesz tylko i wy??cznie , gdy posiadasz source. - Masz czarno na bia?ym reszty si? domy?l.

Je?li chodzi ci o usuni?cie si? z party np za pomoc? komendy /party leave to trzeba doda? now? funkcje do silnika.

Party Leave

a nast?pnie zrobi? skrypt w talkactions.

Ale pewnie chodzi Ci o ca?kowite usuni?cie pt ?eby to zrobi? to musia? by? si? pom?czy? z klientem i source.

Jednak za pomoc? powy?szej funkcji mo?esz zrobi? skrypt np w globalevents kt?ry b?dzie co okre?lony czas usuwa? pt graczom kt?re je posiadaj?.

Era noob?w nigdy si? nie sko?czy bo jedni przemin? to pojawi? si? inni.

Zapraszam do gry na serwerze Morgia.hopto.org

To Niejest Trudno Zrobic Wystarczy Kabinowac Ja Poradzilem sobie sam a pierwszy raz na oczy widzialem pliki source i niewiedzialem co i jak powiem ci tyle ze musisz sciagnac program devc++ i zmienic ze party sie ma w momencie gdy niema sie tarczy. jak tak juz ustawisz wtedy niebedzie mozna dawac party nikomu.

:P ka?dy taki post jak UP^ mo?e mi pom?c:P Ka?dy co? wie i mi pomo?e:) Ej a wiecie czy do tego mo?e potrzebny jest dat editor??

Ty mi odpowiedz , bo skoro nie wiesz jak usun?? party to nie jeste? za "pro".
Party usuniesz tylko i wy??cznie , gdy posiadasz source. - Masz czarno na bia?ym reszty si? domy?l.

A je?li o Ciebie pacanie chodzi to party mo?na usun?? bez source... Jak masz na dedyku to wtedy ?atwiej jest usun??...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry