Jak w jeden dzie? zarobi? 100 000 GP PORADNIK

Status
Zamknięty.
Odp: Jak w jeden dzie? zarobi? 100 000 GP PORADNIK

Tak napewno Ci kto? przepisze kilkana?cie/kilkaset stron (nie wiem ile ma) bo nie chcesz go kupi?.A moim zdaniem to nie mo?liwe bo nie ma wolnego miejsca w tibi zawsze jakie? nooby chodz?.I je?li bendzie Ci kto? proponowa? ?e da ten poradnik tylko wy?lij sms to nie radzi?bym mu uwie?y? :D

Ale kiedy? si? zastanawia?em nad kupnem tego poradnika ale to napewno ?eby zarabia? tyle trzeba mie? pacc i kilkaset lvl :D

@Constantine popatrz na m?j opis ju? wiem kim jeste? :D Nie bende si? zni?a? do twojego poziomu i cie wyzywa? ale wiedz ?e dla mnie jeste? tylko g?upim dzieciakiem :< Mo?e mam b?endy ortograficzne bo jestem dyslektykiem ale nie jestem dzieciakiem kt?ry bendzie wyzywa? kogo? bez powodu.A wogle mam 16 lat :D mo?e ma?o ale napewno jestem bardziej wychowany bo ty umiesz tylko kogo? wyzywa? a mnie to nie rusza.Mi ?mia? si? chce z takich dzieciak?w co obra?a i my?li ?e jest fajny

Ostatnia edycja:

onar999 - idiota...
kondzio132 - jeszcze wi?kszy idiota

@Onar
Zastan?w si? nad tym co chcesz zrobi?. Na pocz?tku tego poradnika w 100% bd. kup pacc. P??niej wbij du?y lvl bo masz wtedy wi?cej capa. Id? na Mint~~ zbieraj wszystko co si? da i sprzedawaj. Jak zaj?te noobij, blokuj dop?ki ten kto? nie p?jdzie... Tak wi?c nie wiem po co ci ten poradnik. Spr?? si?, "miej szcz??cie" i nie odchod? od komputera - oto ca?a tajemnica!

@Up
Ja po twoim opisie i b??dach ortograficznych mog? ?mia?o powiedzie?, ?e masz 10 - 14 lat, albo jeste? kompletnym idiot?...

Notka moderatorska:
otrzyma?e? upomnienie za obra?anie u?ytkownik?w. Unikaj takiego zachowania...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie op?aca si? kupi? takiego poradnika, w nim pisze tylko, ?e masz robi? lootbagi dla facca na dwarfach a dla pacca na mino -.-

Wiem co pisze w tym poradniku.

"Zakup se OwnTibi?, noobie!"

Albo

"Pierwsz? rzecz?, jak? musisz mie? jest 200 lvl oraz PACC. Drugim krokiem jest utworzenie konta na Allegro. Nast?pnie musisz wystawi? swoj? posta? na aukcj?. Za zarobione pieni?dze kup sobie GP." :D

Ostatnia edycja:

Co za cioty a bledy robie tylko dlatego ze mam windowsa po angielsku .

Najlepiej by bylo spytac kogos z allegro kto to kupil :P
W koncu ten Pan gra w tibie 4 lata :P ... Wiec chyba jest taka mozliwosc .

Wezcie to jest zwyk?y noob. -.- ja bym nie kupywa?, znajdz sobie sw?j w?asny spos?b ;]

Witam...
Ludzi Przecie? te poradniki to s? wszsytkie takie same... czyli dzia?aj? na tej samej zasadzie Wbi? 100lvl+ i Musisz posiada? Pacc i zapewne jest napisa "KUP PACC'A NOOBIE" mia?em taki poradnik nie raz bo wrzucaj? na neta kupuj? z allegro i wrzucaj? : ] to jest wkr?t.

Witam!

*up
Nie zgadzam si?, kupi?em ten poradnik i posiadam 30 level i ponad 600k z tego jeszcze sprzeda?em jakie? 300k.

Jak wed?ug mnie to si? op?aca, z pocz?tku my?la?em, ?e si? nie op?aca ale skoro tyle kasy na urodziny dosta?em to kupi?em i kase odrobi?em. W ci?gu tygodnia zwr?ci?o mi si? ponad 50z?.

- Link mi nie chodzi

Ale po co komu? taki poradnik ten kto go napisa? to n00b bo to jest w 80%
nie mo?liwe . albo daj my nato w poradniku pisze:
Wbij 100lvl i id? na demony. no to pozdrawiam .

Ja Ci odradzam zakupu tego poradnika. Ka?dy m?g? sobie wymy?li? jakie? tam bajeczki. To, ?e ma du?o pozytyw?w to nie znaczy ?e ten poradnik jest warty zakupu. S? w necie r??ne poradniki typu" Gdzie najlepiej zarobi?" albo "Jak du?o zarobi?" wi?c po co Ci ten poradnik.

Pozdrawiam,
Misiek5

[link usuni?ty]
Pozdrawiam.

No i ju? kole? z allegro nie zarobi ;)
-dzi?ki ziomu? za linka.

Tak btw to co do poradnika jak sobie go teraz przegl?dam to te 85 stron to opis przej?cia rooka i zbieranie gp z ratow, zabijanie krolikow i ich sprzedawanie.. Opisane s? przydatne questy przy kt?rych mo?na dobrze zarobi?, opis postmana, pirate quest- jak je wykona?. Opis miejsc gdzie expi? kt?re miejsca itd. Tabelka item?w "stosunek wagi do ceny". Info jak zrobi? djina blue czy green, dodatkowo opcja jak sprzedawa? u djina doj?cie itd. Oraz jak skilowa?, 2 max potwory. Jest opisane tak?e ?eby kupowa? tanio i sprzedawa? dro?ej.( to chyba jedyna przydatna opcja...)

Og?lnie mam takie zdanie o tym, ?e ka?dy o tym wie po tym jak przeczyta ten poradnik. Tylko po prostu czasem zapomina si? o tym ?e mo?na tak to wykorzysta? ?eby przy tym zarobi?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ten poradnik to pewnie zrobiony tylko po to, aby ludzie kupywali ;] oczywiscie jest mozliwe zarobic 100k w 1 dzien, ale trzeba miec wysoki lv, i expic na slabszych potworkach co daja dobry lot, no i + troche szczesia ;]

@Matbyc
Witam!

*up
Nie zgadzam si?, kupi?em ten poradnik i posiadam 30 level i ponad 600k z tego jeszcze sprzeda?em jakie? 300k.

Jak wed?ug mnie to si? op?aca, z pocz?tku my?la?em, ?e si? nie op?aca ale skoro tyle kasy na urodziny dosta?em to kupi?em i kase odrobi?em. W ci?gu tygodnia zwr?ci?o mi si? ponad 50z?.

A co tak namawiasz, zaloze sie ze to Twoj poradnik, lub twojego kolegi ;] kasa na pol? xD

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry