Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

Status
Zamknięty.
Odp: Jak widzicie forum tibia.net.pl za 4 lata?

Nie lubi? temat?w tego typu, je?li masz takie pytania, to si? udaj do wr??ki, jak kto? s?usznie napisa?. Moje przekonanie jest takie, ?e na pewno zmieni si? kadra, forum zostanie bardziej, lepiej wyposa?one, mo?liwe, ?e zostanie zmieniony styl, dodane b?d? nowe kategorie, inne, nowsze i lepsze rzeczy, to jest opcja rozwini?cia si? forum, kt?re ju? d?uuugo funkcjonuje. W upadek nie wierz?, ale nie jest on wykluczony, wszystko zale?y od administrator?w oraz kadry, kt?ra tutaj jest za to odpowiedzialna.

Jedyna, sensowna odpowied? brzmi: Poczekamy - zobaczymy.

Pozdrawiam,
Ven.

Intencje spo?eczno?ci forum kt?ra najwyra?niej nie pojmuj?, ?e w czas wszystko b?dzie podupada?, gni? w raz z tym zakopiemy t? forum w przys?owiowym grobie. Ni?eli tak si? nie stanie, przeczuwam oszczerstwo szerz?ce si? na szerok? skal? tego jak?e piekielnie szybko rozwijaj?cego si? forum.

ja widze nasze forum Bardzo ale to Bardzo powiekszone coraz wiecej postow ,ludzi,ciekawych downloadow kt?rych urozmaica forum zycze tylko naszemu forum powodzenia i bardzo dobrego powiekszenia !

Ja nie wiem jak to mam widziec ale swoje widzialem i mysle ze te forum jak tak dalej bedzie to niestety zejdzie na psy ;/ no bo teamie ;P sami widzicie ze za free dostaje sie ostrzezenie tak jak tu paru ludzi mowi i sie skarzy a wy nic nie robicie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry