Xardasowy Xardas
Active User
- Liczba reakcji
- 8
Doom II - stara,dalej lubiana gierka.Normalnie,nie da si? gra? przez internet!
Ale ja wam to uproszcz?.Potrzebne pliki do tego procesu to:
-
-
-
-
Wszystko masz? ZACZYNAMY!
1.Najpierw instalujemy Dooma II,a nast?pnie rozpakowujemy do tego folderu Zdooma tak, by pliki by?y w tym samym folderze co pliki Dooma
Mniej wi?cej to wygl?da tak:
(nie zwracajcie uwagi na folder C)
2.Do folderu z Doomem instalujemy Zdaemona tak,aby by? w jeszcze jednym folderze np. ...\Doom II\Zdaemon
- -
C to u mnie nazwa folderu ze Zdaemonem
3.Otwieramy folder z Doomem,kopiujemy plik Doom2.wad i wklejamy do Zdaemona
4.Doom Connector instalujemy w osobnym folderze, np. D:\Gry\Doom Connector(byle gdzie,ale nie do folderu Dooma)
5.Uruchamiamy,b?dzie si? updatowa? i zak?adamy konto(chyba ka?dy g?upi to potrafi,wi?c ssa nie daj?)
6. Po zalogowaniu,klikamy Support i nast?pnie Zdaemon Setup,tam ustawiamy lokalizacj?.Gdzie pisze Engine Folder,wskazujemy folder Zdaemona,a poni?ej folder demos w tym samym folderze.Je?li dobrze to zrobi?e?,to po klikni?ciu OK nie wyskoczy b??d.
6. Jeszcze raz Support > Custom Files Location,i tam wskazujemy folder ze Zdaemonem (pierw kliknij Add folder) a poni?ej z Download to: wybierz ten sam folder.
PS.Niekt?re serwery potrzebuj? mod?w,wi?c gdy wejdziesz na pok?j tego serva,
zobacz do tabeli Custom Files czy co? tam jest,je?li s? tam pliki,
by je pobra? wystarczy wpisa? poni?ej ko?o whisper "/getall"
Bardzo dzi?kuj? za uwag?
?ycz? mi?ej gry!!
ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA!
Ale ja wam to uproszcz?.Potrzebne pliki do tego procesu to:
-
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
-
Zaloguj or Rejestracja
-
Zaloguj or Rejestracja
-
Zaloguj or Rejestracja
Wszystko masz? ZACZYNAMY!
1.Najpierw instalujemy Dooma II,a nast?pnie rozpakowujemy do tego folderu Zdooma tak, by pliki by?y w tym samym folderze co pliki Dooma
Mniej wi?cej to wygl?da tak:

(nie zwracajcie uwagi na folder C)
2.Do folderu z Doomem instalujemy Zdaemona tak,aby by? w jeszcze jednym folderze np. ...\Doom II\Zdaemon

C to u mnie nazwa folderu ze Zdaemonem
3.Otwieramy folder z Doomem,kopiujemy plik Doom2.wad i wklejamy do Zdaemona
4.Doom Connector instalujemy w osobnym folderze, np. D:\Gry\Doom Connector(byle gdzie,ale nie do folderu Dooma)
5.Uruchamiamy,b?dzie si? updatowa? i zak?adamy konto(chyba ka?dy g?upi to potrafi,wi?c ssa nie daj?)
6. Po zalogowaniu,klikamy Support i nast?pnie Zdaemon Setup,tam ustawiamy lokalizacj?.Gdzie pisze Engine Folder,wskazujemy folder Zdaemona,a poni?ej folder demos w tym samym folderze.Je?li dobrze to zrobi?e?,to po klikni?ciu OK nie wyskoczy b??d.

6. Jeszcze raz Support > Custom Files Location,i tam wskazujemy folder ze Zdaemonem (pierw kliknij Add folder) a poni?ej z Download to: wybierz ten sam folder.

PS.Niekt?re serwery potrzebuj? mod?w,wi?c gdy wejdziesz na pok?j tego serva,
zobacz do tabeli Custom Files czy co? tam jest,je?li s? tam pliki,
by je pobra? wystarczy wpisa? poni?ej ko?o whisper "/getall"

Bardzo dzi?kuj? za uwag?

?ycz? mi?ej gry!!
ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA!