Eee pomocy bo mi to nie dzia?a mam silnik Stigma2 i wog?le robie to wpisuje tam swoj? nazwe w tym robie wszystko jak nale?y i nic skrzynka stoi podchodze do niej i klikam prawym i nic nawet sie nieotwiera ani nic nie pisze ?e This empty. POMOCY !!!
Czy mog? wiedzie? pod jak? tibie ten skrypt dzia?a? Bo mi by si? przyda? taki skrypt pod tibie 8.4. Jak ten skrypt b?dzie dzia?a? pod tibie 8.4 to super poniewa? wreszcie b?d? m?g? zrobi? sobie nowego questa. Prosz? o szybk? odpowied?!:up:
Wielkie dzieki, sproboje go jeszcze dzis! Lecz, jak byla oryginalna mapka to wszysktie questy dzialaly, a jak sam zrobilem, niedzialaly... Jak ktos chce mi pomoc, piszczie na PW. Dzieki jeszcze raz
a ja tam id? na ?atwizn? odpalam map editora (ja u?ywam simone) ?aduje papk? stawiam skrzynk? bior? PPM na skrzynk? i mam propediens (nie pami?tam jak to si? pisz?) i tam mam enique id i tam wpisujemy np.: 2160 <--1cc bierzemy ok zapisujemy odpalamy ots i cieszymy si? questem to moje zdanie na ten temat
S?aby ten poradnik 4/10.
Czytaj?c go, troche trudno aby kto? pocz?tkuj?cy go zrozumia?.
Nawet nie wiadomo, gdzie si? wpisuje co ma dosta?, ile sztuk itp.
Bez tego kto? pocz?tkuj?cy nieda rady go skuma?.
Na Stigma2 jest du?y problem. ja wam radz? od razu zmieni? silnik. Gdy ja go u?ywa?em to mia?em problem z questami, osobi?cie pisa?em skrypt na quest system na 3 r??ne sposoby i nic. w ko?cu wbi?em na to forum i pr?bowa?em skrypt?w podanych w tematach kt?re te? nie dzia?a?y. ;/ Pozdrawiam
@Edit
Poza tym jest jeszcze jeden pow?d dlaczego system mo?e wam nie dzia?a? a mianowicie linijka
<action itemid="9999" script="questo.lua" />
powinna raczej wygl?da? tak:
<action actionid="9999" script="questo.lua" />
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.