Jak zrobi? sta?e ip?

Damianos135

New User
Listopad 29, 2009
Liczba reakcji
0
Witam nie wiem jak zrobi? ots tak aby miec stale ip? Wiem ze moge przez hamachi ale to psuje grywalno??. Jakby cos to mam neta z Play. Mo?e jaka? darmowa strona hostuj?ca czekam na odpowiedz!!! Dam reputka.

Odp: Jak zrobi? sta?e ip?

Witaj! Wystarczy ?e b?dziesz mia? domen? no-ip :) I po problemie. Pozdrawiam.

Najpierw musisz mie? generalnie IP zewn?trzne - bo nie ka?dy dostawca internetu od razu daje takowe.

Sprawd? czy masz je - je?eli tak to nie ma problemu - zrobisz na no-ip :)

Moim zdaniem no-ip i inne us?ugi to ?ciema no mi jako? nie dzia?a no-ip a mam vectre to pozdro r?b ots przez hamachi i tyle

Moim zdaniem no-ip i inne us?ugi to ?ciema no mi jako? nie dzia?a no-ip a mam vectre to pozdro r?b ots przez hamachi i tyle
Bo jeste? noobek;] Jest tyle poradnik?w! Eh co tu du?o m?wi? je?li masz zmienne IP to zr?b na no-ip.com no-ip i b?dzie ?miga?. W razie jakich problem?w znajdziesz na forum TN wiele poradnik?w.

Temat brzmi jak zrobi? no-ip Xenth to ju? wyja?ni?.
Temat do zamkni?cia.

to mam neta z Play
No i kolejny sie znalaz?, kt?ry nie umie z szukajki korzysta?..

Poza tym jak chcesz sta?e ip sobie zrobi? to masz sporo wyjs?..
Mo?esz kupi? serwer dedykowany, serwer vps, wstawi? sw?j serwer na kolokacje, wpi?? sie w sie? szkieletow? - uzyska? AS i wykupi? klase adresow?, wykupi? ?acze DSL (dla biznesu) w TP (lub podobne w innych fimach), kupi? ??cze symetryczne do domu...

No i kolejny sie znalaz?, kt?ry nie umie z szukajki korzysta?..
Poza tym jak chcesz sta?e ip sobie zrobi? to masz sporo wyjs?..
Mo?esz kupi? serwer dedykowany, serwer vps, wstawi? sw?j serwer na kolokacje, wpi?? sie w sie? szkieletow? - uzyska? AS i wykupi? klase adresow?, wykupi? ?acze DSL (dla biznesu) w TP (lub podobne w innych fimach), kupi? ??cze symetryczne do domu...

Hehe bez przesady... Jak on otsa nie potrafi postawi? to co m?wi? o dedyku itd..? Przednim d?uga droga jeszcze;]

Czas na Ciebie mistrzu Ollerm. Znalaz?em twoja stronk? t? co zamie?ci?e? na forum do sprawdzania IP.
http://twojeip.iscool.pl/ Sprawd? czy masz ip zewn?trzne czy wewn?trzne:D

Ostatnia edycja:
Back
Do góry