• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jaka gra?

Status
Zamknięty.

kubanosa

Active User
Sierpień 9, 2009
Liczba reakcji
4
Kt?ra z tych gier jest najlepsza. Chcia?bym kupi? sobie now? gr?, musi by? to strzelanka. Kt?r? gr? polecacie:
- CoD MW
- CoD World at War
- CoD MW2
- S.T.A.L.K.E.R Zew prypeci
Czy co? innego...?

Odp: Jaka gra?

Jestem wielkim przeciwnikiem CoD'a ale je?li ju? tylko z tego co tu wymieni?e? to CoD MW2.
Jednak ja psotaram si? ciebie przekona? do Bad Company 2
Czemu nie cod?
-Activision czyli firma kt?ra robi te badziewie si? rozpada by?o nie dawno o tym w newsach jak kto? to ?ledzi, a na tym na pewno ucierpia nowe mapy itp.
- Zale?y im tylko na kasie no kurna co p?? roku wydaj? now? gr?.
- Do coda od premiery wydane 2 p?atne dodatki z mapami.. ok wi?c policzmy cod ok 80 z? + 2 dodatki 1 za 50 z? a drugi w?a?nie wychodzi za ok 60 z? no lol prawie 200 z? za gre?! WTF?
- Pe?no dzieci, cheat?w itp
- to gra kamperska siedzisz w krzakach i campisz prawie jak cs -.-,
- Monotonno??... tyle wersji i w ka?dej to samo dostajemy w ?ape bro? i si? nawalmy typowy fps
- Nuda, stary silnik graficzny. Cod jest ju? na tylu u?omny ?e nie potrafi zainwestowa? w nowy silnik graficzny no ?al ile mo?na jecha? na tym starym g?wienku

Teraz czemu Bad Company 2?
- Nowy! silnik graficzny. Tu si? da rozwalic wszystko, budynku, mury itp nie ma ze za sciana w domu jestes bezpieczny bo zaraz ajkies rpg czy czo?g mo?e rowal? t? sciane alb i ca?y dom co naprawde daje ?wietn? zabaw?
- Dynamiczna akcja. Musisz caly czas byc w ruchu bo ci? zestrzel? akcja dzieje si? bardzo szybko nie ma jakie? du?ej campy
- Klucz do bad comapny kupisz na allegro ju? za ok 50-60 z? i nic wi?cej ?adnych walonych p?atnych dodatk?w bez kt?rych nie mo?esz grac, owszem wychodz? p?atne dodatki ale sa to np ubrania i inne takie xD
- Lada moment dodadz? nowe mapki
- ?wietna grafika
-Mistrzowsko nagrane d?wieki.,.. ja zakladajac sluchawki na prawde czuje ten klimat i jak se siadam o 8 to tylko burcz?cy brzuch nie daje mi spokoju aby oderwac sie od gry i cos zje??
- ?wietna fizyka gry !

Og?lnie polecam bad comapany ja kupilem klucz jakie? 2 mies temu i si? nie nudz? a kumple kt?rzy zakupili coda teraz przychodz? do mnie aby pograc w bad company 2 i zbieraj? na niego kas? bo na cracku nie pograsz :d only legal co uwa?am za +

EDIt
Rozpisa?em sie glownie o multipalyer a zapomnaie?em doda? o ?wietnej kampani kt?ra na prawde jest swietna i zacheca do gry. Ja tak zrobilem pobralem bad company przeszedlem 2 razy kampanie i tak mi sie to spodobalo ze kupilem orginalke aby w multi pograc. Natomiast 2 tyg potem pobralem coda odpailem kampanie pogralem hmm moze ze 3 godzinki i wywali?em to z kompa... czemu? po bad comapny to mi sie wydawalo chlernie nudne i nie dorobione i taki zreszta jest.

Jak bedziesz meic bad comapny zainstaluj w polskiej wersji jezykowej. Czemu? HA! Swietny dubbing wejdz na you tube i sprawdz sobie jest na prawde genialny i rowniez jego czcesci sa wlozone do multiplayera. Nie raz smiechem wybucham sluszac te genialne teksty.
W polskim dubbingu graj? : Miros?aw Baka i Cezary Pazura gdzie swietnie podkladaja sw?j g?os

Ostatnia edycja:

A ?eby gra? w Single potrzebny jest ten klucz? Do Bad Company 2?

Raczej trzeba, ale lepiej kupi? gr? , nie klucz tylko normalnie zafoliowan? gierk?, poniewa? gra sobie troch? zajmuje a jak nie masz szybkiego neta to dupa jasiu.

@topic
Je?eli strzelanka to tylko Battlefield Bad Comapny 2 poogl?daj filmiki na YouTube i sam si? przekonaj

to single player nie 3ba klucza. Ja tak zrobilem. sciagne?em z torrentow przeszedlem kampanie 2 razy. Spodobalo mi sie. A kupilem wersje kluczowa a nie ca?e pude?ko a dlaczego?
Bo jest taniej xd. Za klucz zaplacilem ok 50 zl a zacala wersje pude?kow? ok 100 z?. Jak dostajesz klucz dostajesz tez dostep do servera EA downloader i z tamtad pelna predkoscia mozesz pobrac bad comapny 2 ;) a sumujac paczka idzie 3 dni a netem 1mb/s pobierzesz w to w ok1,5-2 dnia. Jednak jesli masz kase to pude?ko :D zawsze to ?adniej wygl?da :D

Ostatnia edycja:

Teraz sobie przypomnia?em jak zobaczy?em na youtube... Gra?em w to! Szczerze? Nawet fajna... Nie gra?em zbyt d?ugo czyli nie spodoba?a mi si? do ko?ca, ale za?atwie sobie t? gierk? :) Mnie nie jara multi. Wol? singla.

Zawsze mo?esz wybra? strzelank? w nieco innych klimatach... co powiedz na dziki zach?d? Polecam Call of Juarez: Bounds of Blood, albo co? w przysz?o?ci, jak Mass Effect 2.

hehe mnie tez interesowal tylko singiel ale gdy przeszedlem kampanie chcailem przejsc na poziomie trudnym jeszcze raz zrobilem to a potem mailem ogromna ochote na multiplayer ktory okazal sie jeszcze lepszy.

A jesli chcesz cos innego to nie dlugo premiera crysisa 2 ale pierw sprawdz czy twoj pc to uci?gnie

Nie mog? znale?? wymaga? Crysis 2, ale... spokojnie na najwy?szych detalach p?jdzie. M?j sprz?t:
Procesor Intel i3 2x2.93 ghz
4 GB Ram
Karta Graficzna GeForce GTS 250 1024 mb
Dysk Twardy 500 gb
Wi?c o wymagania si? nie martwi? :)

no to luz p?jdzie ci. A wymagan oficialnych jeszcze nie ma, dopiero sa zapisy do wersji beta. A na konsolach musieli zmniejszac detale aby posz?y na tych ich Xboksikach i PSach( od razu mowie ze do graczy konsol nic nie mam bo sam bym kupil jak bym kase mial ale wnerwia mnie to ze przez te kosole rynek gier stoi i na starych silnikach sa robione bo nowych konsole nie poci?gn? ) Tak wi?c na Pc musi to wygl?da? bajecznie :DD

A tak poza tym nadchodz?cy tytu?.. Mafia 2 te? polecam. Premiera za ok 2-3 mie?, Wied?min te? nie d?ugo. Diablo 3 pod koniec roku lub poczatek 2011

Wracaj?c do fps?w przeszukaj sobie w google Mass efect 2 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11211, sa juz zapowiedzi tr?jki.

A no i ca?y czas polecam ci Bad Company 2

Pozdrawiam, mam nadzieje ?e pomog?em

A w S.T.A.L.K.E.R.A gra? kto?? Fajna gierka?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry