Odp: Jaka gra?
Jestem wielkim przeciwnikiem CoD'a ale je?li ju? tylko z tego co tu wymieni?e? to CoD MW2.
Jednak ja psotaram si? ciebie przekona? do Bad Company 2
Czemu nie cod?
-Activision czyli firma kt?ra robi te badziewie si? rozpada by?o nie dawno o tym w newsach jak kto? to ?ledzi, a na tym na pewno ucierpia nowe mapy itp.
- Zale?y im tylko na kasie no kurna co p?? roku wydaj? now? gr?.
- Do coda od premiery wydane 2 p?atne dodatki z mapami.. ok wi?c policzmy cod ok 80 z? + 2 dodatki 1 za 50 z? a drugi w?a?nie wychodzi za ok 60 z? no lol prawie 200 z? za gre?! WTF?
- Pe?no dzieci, cheat?w itp
- to gra kamperska siedzisz w krzakach i campisz prawie jak cs -.-,
- Monotonno??... tyle wersji i w ka?dej to samo dostajemy w ?ape bro? i si? nawalmy typowy fps
- Nuda, stary silnik graficzny. Cod jest ju? na tylu u?omny ?e nie potrafi zainwestowa? w nowy silnik graficzny no ?al ile mo?na jecha? na tym starym g?wienku
Teraz czemu Bad Company 2?
- Nowy! silnik graficzny. Tu si? da rozwalic wszystko, budynku, mury itp nie ma ze za sciana w domu jestes bezpieczny bo zaraz ajkies rpg czy czo?g mo?e rowal? t? sciane alb i ca?y dom co naprawde daje ?wietn? zabaw?
- Dynamiczna akcja. Musisz caly czas byc w ruchu bo ci? zestrzel? akcja dzieje si? bardzo szybko nie ma jakie? du?ej campy
- Klucz do bad comapny kupisz na allegro ju? za ok 50-60 z? i nic wi?cej ?adnych walonych p?atnych dodatk?w bez kt?rych nie mo?esz grac, owszem wychodz? p?atne dodatki ale sa to np ubrania i inne takie xD
- Lada moment dodadz? nowe mapki
- ?wietna grafika
-Mistrzowsko nagrane d?wieki.,.. ja zakladajac sluchawki na prawde czuje ten klimat i jak se siadam o 8 to tylko burcz?cy brzuch nie daje mi spokoju aby oderwac sie od gry i cos zje??
- ?wietna fizyka gry !
Og?lnie polecam bad comapany ja kupilem klucz jakie? 2 mies temu i si? nie nudz? a kumple kt?rzy zakupili coda teraz przychodz? do mnie aby pograc w bad company 2 i zbieraj? na niego kas? bo na cracku nie pograsz :d only legal co uwa?am za +
EDIt
Rozpisa?em sie glownie o multipalyer a zapomnaie?em doda? o ?wietnej kampani kt?ra na prawde jest swietna i zacheca do gry. Ja tak zrobilem pobralem bad company przeszedlem 2 razy kampanie i tak mi sie to spodobalo ze kupilem orginalke aby w multi pograc. Natomiast 2 tyg potem pobralem coda odpailem kampanie pogralem hmm moze ze 3 godzinki i wywali?em to z kompa... czemu? po bad comapny to mi sie wydawalo chlernie nudne i nie dorobione i taki zreszta jest.
Jak bedziesz meic bad comapny zainstaluj w polskiej wersji jezykowej. Czemu? HA! Swietny dubbing wejdz na you tube i sprawdz sobie jest na prawde genialny i rowniez jego czcesci sa wlozone do multiplayera. Nie raz smiechem wybucham sluszac te genialne teksty.
W polskim dubbingu graj? : Miros?aw Baka i Cezary Pazura gdzie swietnie podkladaja sw?j g?os