jaka podk?adk? ch?odz?c? kupi? ?

Status
Zamknięty.

bambucios

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Posiadam laptopa Toshiba Satellite L505-138 o parametrach:

-procesor Intel Core i3-330M
-pami?? RAM 4GB DDR3
-dysk twardy 820GB
-ATI Mobility Radeon HD 5165 1GB

i problem jest taki, ?e przy otworzonych 3 klientach, gdy laptop jest np na biurku strasznie si? grzeje i dochodzi do maksymalnej temperatury, w takich momentach daj? go na parapet (bo oczywi?cie jest zimny) i wszystko idzie ?adnie, s?k w tym wszystkim taki, ?e nie chc? go mie? na tym parapecie i my?la?em o podk?adce ch?odz?cej, lecz nie ukrywam, ?e nie znam si? na tym i prosz? o pomoc. Prosz? o dodawanie link?w do allegro jakie polecacie. Co? i dobrego i z cen? w miar? :)

Odp: jaka podk?adk? ch?odz?c? kupi? ?

Podk?adka ci nie pomo?e raczej, spr?buj postawi? go na np g?mkach albo klockach lego tak zeby ta tylna cz??? gdzie masz wentylatorek nie le?a?a bezpo?rednio na stole mi to troch? pomaga bo te? mam taki problem :d I przynajmniej oszcz?dzisz kas?...

Odkr?? ?rubki i wyczy?? go od ?rodka za pomoc? spr??one powietrza albo oddaj do serwisu na czyszczenie. Kurz zajebi?cie os?abia ch?odzenie.

Podk?adka ci nie pomo?e raczej, spr?buj postawi? go na np g?mkach albo klockach lego tak zeby ta tylna cz??? gdzie masz wentylatorek nie le?a?a bezpo?rednio na stole mi to troch? pomaga bo te? mam taki problem :d I przynajmniej oszcz?dzisz kas?...

zajebisty pomys?..dzi?ki ; D

Odkr?? ?rubki i wyczy?? go od ?rodka za pomoc? spr??one powietrza albo oddaj do serwisu na czyszczenie. Kurz zajebi?cie os?abia ch?odzenie.

lapek jest nowy, wi?c na pewno nie jest ju? zajebany kurzem .

Jest te? zajebista opcja dzi?ki, kt?rej notebook nie b?dzie si? tak nagrzewa?.

42-20243311.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry