• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jaka prof? gra? (secura)

Status
Zamknięty.

krzych1997

User
Październik 18, 2009
Liczba reakcji
0
Mam problem gra?em na guardi 24 knight 3cc w banku knight set bohy
hakneli mnie i zrokowali hara.

za?ozylem potsac na securze i niewiem jak? profejsa gra?

Lubie gra? knightem, palem tak nie dokonca nie lubie chodzic non stop po speary a sorcerer i druid to ju? wgl nie chcem nimi gra? poniewa? du?o kasy na poty i wgl.

doradzccie czym grac

knight czy pall ??

Odp: Jaka prof? gra? (secura)

Lubie gra? knightem, palem tak nie dokonca nie lubie chodzic non stop po speary a sorcerer i druid to ju? wgl nie chcem nimi gra? poniewa? du?o kasy na poty i wgl.
doradzccie czym grac
knight czy pall ??
Je?eli chcesz wymiata? na expowisku z daleka oraz wali? na pocz?tku wi?ksze hity to zdecydowanie palladyn.
Knight hmmm.. powiem szczerze, ?e t? postaci? najmniej ze wszystkich dost?pnych gra?em. Mog? jedynie powiedzie? tak jak napisa?e? wy?ej - nie trzeba chodzi? po speary/arrow ?eby dalej m?c expi? :) wi?cej nic nie dodam.

Pozdrawiam,

Miauuuu

doradzccie czym grac
knight czy pall ??

hmm wiesz nie ma tak dobrze zeby bylo tanei i dobre
Geanie palaldynem jest dobre na wyzszym lvl bo pozniej hunting speary i reoyal speary wmiare dlug otzrymaja ja osobiscie czesto daje rade z 3 huntingami expic po 30 40 minut
Wiec ja bym radzil Palladyna choc droga to postac ale potem niezle mozna expic i sie wzbogacic

Jest do wyboru 5 opcji: sorcerer, druid, paladin, knight oraz posta? na rooku (bez profesji) :( mo?esz gra? ka?d? z nich, lol xD

Robisz z ludzi idiot?w? Podj??e? ju? decyzj? -,-

Ostatnia edycja:

a ty emekk wgl jak ci cos nie pasuje to stad idz.

chcia?em sie zapyta? zeby ktos mi doradzi?.

ale chyba podje?em decyzje knighta oddam bratu zeby zbiera? mi kase :P a paladinem se sam bd gra? i zobaczymy co z tego wyjdzie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry