• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaka profa najlepsza na rl ???

Jaka profa najlepsza na rl ???

• Palek (Rp)

Votes: 0 0,0%
  • Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

• Druid (Ed)

• Sorcerer (Ms)

• Palek (Rp)

• Knight (Ek)

Votes: 102 34,8%
  • Druid (Ed)

Votes: 44 15,0%
  • Sorcerer (Ms)

Votes: 42 14,3%
  • a:4:{i:5160;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5160;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:5689;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5689;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:4:{i:7578;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7578;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:10:"Palek (Rp)"

• a:1:{i:9948;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9948;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:56

• a:1:{i:12515;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12515;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:5635:"a:4:{i:

• a:1:{i:15784;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15784;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:7582:"a:1:{i:

• a:1:{i:21979;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21979;s:6:"nodeid";s:7:"2442007";s:5:"title";s:9531:"a:1:{i:

Votes: 105 35,8%

• Total voters
    293
Status
Zamknięty.
Odp: Jaka profa najlepsza na rl ???

1. Pall
2. Knight
3. Profesje magiczne

Oczywi?cie wybra?em pallka :D

Je?li potrafi si? gra? i nie znudzi Ci si? gra zbyt szybko to najlepszy jest Elite Knight.Ma najwi?cej hp cz?sto jest zabierany na wszelkiego rodzaju hunty ,a tak poza tym na lvl~200 ju? praktycznie nie ma moba kt?ry by?by go wstanie zabi?.

Dla mnie najlepiej sie gra Knightem,poniewaz fajnie sie nim skilluje,jest najpotzrebniejszy do powaznych questow(bloker) i nie trzeba wydawac tyle kasy co na palla.Zaglosowalem na Knighta oczywiscie:):)

Je?li potrafi si? gra? i nie znudzi Ci si? gra zbyt szybko to najlepszy jest Elite Knight.Ma najwi?cej hp cz?sto jest zabierany na wszelkiego rodzaju hunty ,a tak poza tym na lvl~200 ju? praktycznie nie ma moba kt?ry by?by go wstanie zabi?.

Fakt, ?e knight si? nudzi, fakt ?e ma du?o hp, ale co do hunt?w to raczej w?asnie Knight je organizuje szukaj?c dla siebie Druida/Paladyna/Sorcerera ale to przeciez na wyzszym lvlu. Ty m?wisz tutaj o 200 lvlach, nikt na tym forum owego nie posiada i w?tpie zeby posiada? :D Zreszt?, zeby wbic taki lvl trzeba si? niezle natrudzic (recznie ;]) .. Co do mob?w ? Mylisz si?, bardzo si? mylisz ;D

Ja glosowalem na palka...
W skrocie boski jest :D
Chociaz musisz byc kasiasty :p
Zas kina wiecej kasy zarabia, a mniej wydaje, ale gra nim jest nuuuuudna
Ale to tylko moje zdanie :S

#Frags
Lord'Paulistinha padl kilka razy na frostach, a ma troche powyzej tego 200lvl ^^

Ostatnia edycja:

Na pvp sork :D na wy?szym poziomie po porstu 'wymiata' :D
No i te sdki bij?ce po 1k+ ... Do pg to raczej sork, a tak o do grania to pallek :D Mozna sobie z boszkami na gsy chodzic juz od 30+ :P

Ostatnia edycja:

Knight lub Paladin. Obie profesje zarabiaj? kup? kasy, ale to knight ma wi?cej hp, a paladin lepsze osi?gi w pk. Je?eli gra? na non-pvp to knight, je?eli pvp to pall.

G?os na pala

U mnie to pall. Ale teraz gram knightem. Pall ma dobre czary na paccu, knight ma ich co prawda ma?o ale my?l?, ?e w najbli?szym czasie moj? ulubion? profesj? stanie si? knight, wi?c go zaznacz?.
Pozdro
Xodet

Moim zdaniem jedn? z lepszych profesji jest paladyn. Na drugim miejscu tu? za nim znajduje si? Knight

Paladynem op?aca si? gra? gdy posiadamy du?o pieni?dzy na wastowanie(kupywanie kamyk?w i skill).Palladyn skilluje szybciej ni? Kina ale potrzebuje do tego wiele pieni?dzy. Knight skilluje bez du?ego waste jedynie musi posiada? food.Palladyn nie ma tak du?o capa i amunicja wa?y swoje;/.Knight jest lepszym Cash makerem.Kin? mo?esz latwiej ustawi? BOTA,Palladynem musisz sugerowa? si? amunicj?, z ktorego potwora ona leci. Lecz Paladyn jest bardziej efektown? profesj?;D
Przy wyborze profesji musisz wzi??? zalety i wady danej profesji

Ja tylko powiem tak na rl tibi wybra? bym knighta a na ots pallka albo sorca i druda :)

hueuhuheeheahahaha

Ostatnia edycja:

1. Pall (minusy: skillowanie plusy: duze hity i mozliwosc ataku na dystans)
2. Druid (minusy: rozdzki zabierajace coraz wiecej many. najlepiej grac na pacc. malo capa plusy: mozna duzo zarobic jako sioher albo sprzedajac runy)
3. Knight (minusy: trzeba podchodzic do potworkow. malo many. SKILLE! plusy: nie konczaca sie amunicja, duzo hp, duzo capa.)

Odp: Jaka profa najlepsza na rl ??? Sraka

Odp: Jaka profa najlepsza na rl ??? Sraka

Nie ma najlepszej profesji. To jak? wybierzesz zale?y od indywidualnych potrzeb. Gdybym chcia? mie? du?o kasy, to zrobi?bym najta, albo palka, gdybym si? nastawia? na szybkie expienie, to sorc, a je?eli lubi? pomaga? i naprawd? si? przydawa? jako niezb?dny towarzysz do hard expienia w teamie, to robi? druida. Oczywi?cie ka?dy w inny spos?b interpretuje swoje potrzeby na dan? profesj?. Ja w?a?nie tak to widz? i mniej wi?cej takimi parametrami kieruje si? przy wyborze profesji. Gdy dzisiaj wybieram najlepsz? profesj?, to zastanawiam si? czym najlepiej mi si? gra?o w przesz?o?ci. Wybra?em druida, bo tanio leczy, rzuca krzaki, parali?uje. To s? g??wne cechy dla kt?rych wybieram t? profesj?. :P

Ale najlepsz? do czego? ;> wg. mnie najlepsza profa jest sorc... ma bardzo dobre PVP. Oraz wysoki zarobek z SD. Ale najwygodniejsza profa jest knight.

Dla mnie knight :) oczywiscie ma swoje wady jak i zalety (jak i kazda prof), ale nie tzreba wydawac duzo kasy na skilowanie ( ale zatem a eq :P ), choc wolno wchodza to wygodnie sie skiluje. A co do expa, z poczatku nuda, potem fajnie sie expi :) PZDR
PS. A i kasy ma duzo ^^

Palladin. ze skillami zajebiste hity :D No i skillowanie nie jest takie nudne jak knightem. Jeszcze jak masz koleg?, kuzyna knighta to lepiej si? nie da ;d

Jak dla mnie to knight jest najlepsz? profesj? dlatego, ?e mo?na nim ?atwo boci? i jest bardzo op?acalny.

Pozdrawiam,
Aestas

Jak dla mnie najlepsza postacia na rl jest paladyn bo:
Duzo bije,mozesz uciekac przed potworami i je bic, ma dosyc dobre eq
to najlepsza postac =)

Status
Zamknięty.
Do góry