Jaka Tibia??

Status
Zamknięty.

Frenzy16

Active User
Lipiec 11, 2010
Liczba reakcji
1
Ot?? tworz? serwer RPG z w?asn? map? :).. zacz??em go robi? pod 8.40.. s? opinie ?e to najlepszy wyb?r.. ale i te? polecaj? 8.54.. jakie s? r??nice mi?dzy nimi? i jaki polecacie silnik? :)

Odp: Jaka Tibia??

Polecam wersj? 0.3.6 tzn 8.54.
- jest du?o nowych grafik oraz potwork?w,
- wi?cej graczy gra pod to wersj?,
- jest fajniej (musia?bym pisa? z 100 linijek aby opisa? to ;p)
- wi?cej system?w dzia?a pod to wersj?,
My?l?, i? ma osoba pomog?a twojej ;p

Albo najnowszy protok?? tj. 8.70, albo we? 8.42 / 8.6 (jednak my?l?, ?e im starszy protok?? tym mniej graczy)

Albo najnowszy protok?? tj. 8.70, albo we? 8.42 / 8.6 (jednak my?l?, ?e im starszy protok?? tym mniej graczy)
Dok?adnie. Chocia? ja s?dz? ze 7.6 by?by najlepszy :P. Ludzie ci?gle narzekaj? ze nie ma porz?dnego servera pod ten klient.

@up
Otsy RPG pod 7.6 nie wypalaj?...
@topic
Polecam 8.7, poniewa?:
-jest tam mount system (zadowala wielu graczy),
-?adne grafiki,
-i du?o, du?o wi?cej

Ja bym Ci poleci? 8.54/8.6 wi?cej graczy gra ;) wieksza liczba graczy posiada Boty.

przedewszystkim jest silnik stabilniejszy dodasz nowe czary i bedzie git majonez zrob pod 8.54 bo -8.54 to sa gowna :D polecam tfsa

Polecam 8.54, dlaczego? proste gra wi?cej os?b na tym kliencie i wi?cej skrypt?w tak?e pod niego masz og?lnie dost?pnych.

Zr?b pod 8.54 albo 8.60 , a potem najwyrzej mo?esz zrobi? upade ;) Mapke w edyorze wzi??ci pod inny klient :D

Pozdro ;)

Polecam ci tibie 7.6/8.54 na 7.6 gra bardzo du?o graczy(starzy wyjadacze) a je?li chodzi o 8.54 to gra tam du?o ludzi,?atwa edycja sporo skrypt?w na necie.

Najcz??ciej grywalne servery to s? otsy z klientem od 8.54 do 8.60 poniewa? s? tam dobre wary oraz war system.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry