• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Pozostałe Jaki bot do trenowania mlvl?

Status
Zamknięty.

Kibo

Active User
Liczba reakcji
1
Siema. Jaki bot jest najlepszy na ots, ?eby trenowa? mi m lvl i jad? jedzenie (nawet z ziemi)? Potrzebny mi poprostu jaki? prosty w obs?udze bot i darmowy, a nie jaki? elf albo ng.

Aha, i ?eby si? obraca?, aby kicka nie dosta?

Odp: Jaki bot do trenowania mlvl?

Tibia Auto:) ?atwa w obs?udze:p:p

Elfbot. Daje Ci link poni?ej:
Link usuni?ty. To by? keylogger.//Miki

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czemu ten elfbot si? nie chce instalowa?. W??czam ten plik setup-4.5.4 i nic si? nie dzieje.

bo to keylogger -.- niema czegos takiego jak crack do bota...
tu masz jednego z lepszych darmowych botow ktorego ja uzywam i koledzy z osiedla ;d

pamietam te czasy tibia 8.1 cale wakacje bot i skille 87/85 i 10 lvl na cycach xDDDDDD

@up

Cracki istniej? - keyloggery r?wnie? - I tak ludzie nacinaj? ludzi kt?rzy s? ?atwowierni ;) ja posiadam czystego cracka do elf bota, ale nie podziel? si? z Wami bo od razu okrzykniecie ?e keylogger i dacie bana na kolejne konto ;d
Bbot cz?sto miewa crashe, poza tym teraz z tego co widzia?em to ma by? p?atny bot :x

@topic
Ja polecam z ca?ego serca tibi? auto, z?era jedzenie, puszcza spelle, posiada opcj? autologowania na chara (puszczasz przed wyj?ciem ze szko?y, wracasz a bot dalej chodzi bo si? zalogowa? po ss'ie), anty logout rownie? si? znajduje etc. Obs?uga banalnie prosta ^^

Status
Zamknięty.
Do góry