• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Pozostałe Jaki bot?

mgamer

User
Lipiec 14, 2009
Liczba reakcji
1
Witam.

Planuj? zakup postaci ok. 200~ lvl knighta, ?eby troch? poboci? i zrobi? z niego ostrego cashmakera. Mam dylemat, poniewa? sporo czasu nie gra?em w tibi?, i wiem, ?e sporo si? pozmienia?o. Chcia?bym was zapyta? jakiego bota powinienem wybra?, na kt?rym b?d? mia? 100% pewno??, ?e nie dostan? bana? Jakie? instrukje? Oczywi?cie mog? p?aci? za licencj? bota. :)

Pozdrawiam.

Odp: Jaki bot?

Polecam Redbota. Na razie jest darmowy ale za pare tyg ma byc pro red bot podobno lepszy od neobota, ktory ma byc platy;]

Uzywalem redbota i jestem zawiedziony. Muli, nie chce na dystans chodzic. Nie wiem czy tez tak macie :P

Narazie lepiej takim lvl nie botuj. Nie ma takiego bota, ktory gwarantowal by sprawdzony dobry exp i niewykrywalnosc.

Polecam Bbota kolega boci na 20mc 100lvl i zero bana czy deleta;)

bbot jest wykrywalny ,byc moze kolega mial farta

Ja mam takie pytanie:
Jak mo?na kupi? posta? za real kas?, graj?c z w?asnej nieprzymuszonej woli?
I jeszcze t? postaci? boci?. Przecie? taka gra nie ma sensu,
w?a?nie dlatego Tibia upada,
ka?dy nauczy? si? ?e posta?, itemy, cc mo?na kupi?,
posta? postawi? na bota,
powied? mi: JAKI SENS MA TAKA GRA?
Ja rozumiem ots, bo tam si? boci np. na 250lvl i potem lecisz si? non-stop bi?,
ale na rl...
troch? si? zap?dzi?em, ale musia?em wyrazi? swoje zdanie.

#TOPIC
Pami?taj jedn? rzecz: KA?DY bot jest wykrywalny,
a w jakim stopniu, to zale?y w du?ym stopniu od Ciebie!
Je?li b?dziesz boci? non-stop w tym samym miejscu i na tych samych wpt. nie zdziw si?, jak dostaniesz bana.

Tak jak napisa? Pan Up. Ka?dy bot jest wykrywalny ale w zale?no?ci od tego jak go u?ywamy mo?emy unikn?? bana. Ja boci?em Tibi?Auto-3mass bany mnie omin??y, RedBotem-1mass ban, BBotem-1mass ban i wieloma innymi. Zasada wed?ug kt?rej boc? jest prosta, w??czaj jak najmniej. Czyli nie w??czaj dziesi?tek bajer?w w bocie typu Xray, wykrywanie GM, jakie? super zaawansowane skrypty, a szansa ?e Ci? zbanuj? b?dzie bardzo ma?a :) W??czaj tylko najpotrzebniejsze rzeczy typu Healer, Cavebot, Targering i nic wi?cej. Teraz taki ma?y ranking bot?w kt?rych u?ywa?em :p
BBot (BMega) - wed?ug mnie najlepszy jak na ten czas bot. Og?lnie praktycznie wszystko ma, aktulanie nim boc?.
RedBot - Dobry bot ale bardzo wolny, posiada jeszcze wiele b??d?w. By? mo?e po kilku Update b?dzie najlepszy ;)
TibiaAuto - Bot legenda, ka?dy o nim s?ysza? jednak wed?ug statystyk najbardziej wykrywalny :( Lecz je?li b?dziesz u?ywa? tylko Cavebota, Healera, Targeting to by? mo?e Ci? nie zbanuj?.

@Edit:
Setny post :D

Szkoda lvl nie botuj takimi charami, lepiej recznie graj. Jezeli chcesz to zrob sobie cash makera i nim botuj, ale nie tymi, ktore wymieniles.

Back
Do góry