• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jaki jest wasz ulubiony przedmiot szkolny?

Status
Zamknięty.

Slash

New User
Liczba reakcji
0
Cze?c:) Ja lubie oczywi?cie W-F oraz Historie a Wy??

Ostatnia edycja:
Zaraz b?dzie zapewne temat pt. "Jakiego koloru s? twoje ulubione majtki?" ; )

#topic: Lubi? informatyk? i chemi? (cho? ta pierwsza mog?aby by? na lepszym poziomie).

Ja najbardziej lubi? matematyk? razem z informatyk?, og?lnie wszystkie przedmioty szkolne ;p opr?cz WF-u :D

@down : nie ka?dego ;p

Ostatnia edycja:
moim ulubinym przedmiotem jest: W-F jak kazdego chyba informatyka i chyba to wszystko

Hmm w-f w szkole mam taki sobie ( tylko noga , noga , noga ,noga...rzyga? sie chce =p). Moje ulubione przedmioty to : Informatyka ( jak wi?kszo?ci) chocia? poziom nie najwy?szy oraz Filozofia ( nie pytajcie dlaczego ^^ ).

Fizyka, Historia i WOS bo infa jest zbyt prosta, a za W-Fem nie przepadam.

Moim ulubiony przedmiotem jest W-F (jak pisa?em kr?cej to nie mog?em u?mie?ci? :) ), no mo?e jeszcze informatyka tylko, ?e zabawy w wordzie mnie nei interesuj? a siedzenie na necie te? mo?e si? znudzi?.

Zawsze by? i zawsze b?dzie WF, na kt?rym najcz??ciej gramy w basket <3 i czasem w nog?. A leszczy co chc? siate zostawiamy samych sobie (geje macaj? zawsze swoich i boj? si? starcia face to face z przeciwnikiem). Reszt? przedmiot?w pieprzy?... No mo?e poza inf? i polakiem. Co jak co ale polski by? musi a nie jaki? niemiecki pieprzony z kt?rego i tak mam zawsze lache i musz? poprawia? (ostatnio w sierpniu). Rozumiem ?eby si? uczy? j?zyka wroga ale wojny na razie niema. Poczekajcie jednak a? zostan? prezydentem... rozjedziemy ich. Na Euro 2012 us?yszycie o nas : ).
Teddy Boys. <3

Zdecydowanie WF,Historia ;) Informatyk? tak?e nie pogardz? ^^

Informatyka, matma, hista :-)
a W-F lubi? tylko w zim? xD gramy w Ping-Ponga a wiosn? i jesieni? - tylko bieganie ;( a? si? p?aka? chce :/

Status
Zamknięty.
Do góry