Jaki Linux !

Status
Zamknięty.

God manio

Advanced User
Styczeń 8, 2010
Liczba reakcji
5
Witam w dniu dzisiejszym mam do was pytanie, jaki linux najlepszy jest do ots?

Skad go mozna sciagnac, chodzi mi o wersjie 32 bitowa ?

Odp: Jaki Linux !

Debian 32 bitowy :) Najlepszy, tylko zainstaluj SID'a(wersji niestabilnej) poniewa? zawiera najnowsze paczki w repo. Z Lennym by?oby za du?o zabawy z paczkami. Pozdrawiam. Vir~~

Moglbym prosic o link do dowloand? Dziekuje

A jest mo?liwo?c zainstalowania tego systemu z pen-drive?
Czy tylko i wy??cznie z p?yty ?

Debian 32 bitowy :) Najlepszy, tylko zainstaluj SID'a(wersji niestabilnej) poniewa? zawiera najnowsze paczki w repo. Z Lennym by?oby za du?o zabawy z paczkami. Pozdrawiam. Vir~~

Zajebisty jeste?... Je?eli dla Ciebie SID jest najlepszy, to we? lepiej wr?? do Windows 95 i nie bierz si? za linux'a ; ). Znam wiele os?b kt?re z sid'a przechodz? na lenny, poniewa? jest stabilniejszy i lepszy :lol:. Kto Ci nagada? g?upot ?e w lenny trzeba du?o si? bawi? z paczkami? :O

@Topic

Polecam Linux Debian Lenny, kt?ry mo?esz pobra? z oficjalnej strony: Debian -- The Universal Operating System . Na google znajdziesz wiele poradnik?w jak skonfigurowa? poprawnie Debiana :P.

Pozdrawiam!

@Edit

Spr?buj zgra? obraz p?yty na pen-drive, p??niej w biosie zmieni? dysk rozruchowy na pen-drive, zrestartuj komputer i spr?buj przej?? do instalacji. Nie wiem czy zadzia?a na 100%, lecz wyczyta?em to na forum debiana :D (dawno temu).

Ostatnia edycja:

@up mozesz mi dac dokladny link do dowloand? Wazne by ten linux byl pod 32 bity.

Pozdrawiam rep++

Status
Zamknięty.
Back
Do góry