What's new

Jaki skillowa??

Status
Not open for further replies.

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180
Witam. Dzi? przegl?daj?c filmiki na youtube ,trafi?em jeden kt?ry przyku? moj? uwage.
Pragne si? nim z Wami podzieli? ,aby?cie wiedzieli jak profesjonalnie trenowa? i nie traci? bezcennego czasu.
Mi osobi?cie si? przyda? ,gdy? moim 16 palkiem mam "sux skille".

Enjoy! ; )
#down
Ja tego filmiku nie zrobi?em. Na ko?cu masz wymienione programy ,kt?rych u?y?.

Last edited by a moderator:

Mera

New User
Reaction score
0
Bardzo fajny proadnik !

@ouft
Przez jaki prgram to robisz?

Lorix

Senior User
Reaction score
20
Filmik bardzo dobrze opisany zrobiony ale ka?dy gracz na poziomie wie co t? s? skille tylko przewa?nie nie ma na to czasu ;P Bardzo dobrze zrealizowany filmik
Jedno wielki B?g zap?a?!

Lechu

User
Reaction score
2
poradnik fajny a skile faktycznie mozna fast wbic ... :)

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236
filmik d?ugi ale fajny. Nie wiem czy mog?em nauczy? si? z niego czego? wi?cej ni? wiem ale zawsze dla tych pocz?tkowych graczy si? przyda. Skille mo?na mie? du?e ale szkoda ?e nie napisa? po jakim czasie wbi? taki dobry skill a na pewno zaje?o mu to spooooro czasu :) ja np. nie lubie skillowa? bo to taka ?mudna d?ugo-trwa?a praca :( a fajnie by by?o ciacha? dragony jak na filmie po 200+ ;)

Nitro Vee

Kronikarz
Reaction score
20
filmik d?ugi ale fajny. Nie wiem czy mog?em nauczy? si? z niego czego? wi?cej ni? wiem ale zawsze dla tych pocz?tkowych graczy si? przyda. Skille mo?na mie? du?e ale szkoda ?e nie napisa? po jakim czasie wbi? taki dobry skill a na pewno zaje?o mu to spooooro czasu :) ja np. nie lubie skillowa? bo to taka ?mudna d?ugo-trwa?a praca :( a fajnie by by?o ciacha? dragony jak na filmie po 200+ ;)

MASZ RACJE TE? z tego filmu si? nic nie dowiedzia?em nowego :p a tak og?lnie dobry poradnik dla pocz?tkuj?cych :d ale ja bym nie chcia? gra? knightem :D kiedy? gra?em i nudy

Jack

Senior User
Reaction score
59
POradnik dosy? fajny, na pewno si? przyda. Wszystko ?adnie.

Domis

User
Reaction score
0
Szkoda, ?e taka marna jako?? :p Mi si? nie przyda, ale ludziom si? przyda, chocia? nie wiem, bo teraz nikt prawie nie umie gra?

$peqto

Senior User
Reaction score
68
?wietnie ?e ludzie robi? takie co? xD Przyda?oby si? du?o wi?cej takich poradnik?w w postaci film?w ;PP
Film bardziej dla nowych graczy bo np. mi si? nie przyda ;D
M?j kuzyn ostatnio mia? 79/79 skile na 9 lvl kinem tera ju? pewnie 80/80. Skile to podstawa jak ml ;PP
M?g?by te? doda? w poradniku ?e slim pala wystarczy ?e bije go 1 slim+ jaki? bat i nie musi traci? wi?cej hp na 2 slimach ;D

Nie?le wszystko opisane prawie 9/10 dla autora ;D

ziki

Active User
Reaction score
5
Bardzo ?adny poradnik ! ?adnie wykonany, wszystkie rzeczy s? opisane.
Brawa dla autora !

Shaarki

Advanced User
Reaction score
14
Bardzo fajny poradnik ;) Niekt?rym mo?e sie przyda?

Koko

Forum friend
Reaction score
145
Ten multimedialny poradnik nie r??ni si? wiele od zwyk?ych poradnik?w ,kt?re spotykamy na forach jedynym plusem tego poradnika jest to ?e mo?na pozna? nowe miejsca do skilla i jakie? podstawy skillowanie wizualnie . Mam nadzieje ?e to sie przyda dla nowych graczy mnie niczego nowego nie nauczy?o .

lolakr

Active User
Reaction score
2
poradnik jest wspania?y szybko mo?na si? dowiedzie? najwa?niejszych rzeczy tak wi?c na 100 % komu? si? przyda

Status
Not open for further replies.