takich poradnikow wychodzi coraz wiecej a najlepszy sposob to kupic w?dke i robale pujsc nad rzeczke z make monkerem i skilowac skilowac i jeszcze raz skilowac
Przemek dzi?ki Ci ?e poda?e? na forum link do tego filmiku. Duuuu?o si? dowiedzia?em na temat skilowania paladynem i knightem, filmik pokazuje ?e jak masz dobre skile to masz dobr? posta? wi?c trzeba du?o du?o skilowa? od tego zale?y czy masz dobra posta? czy te? nie. ;D
Ja np. nigdy nie gralem knightem, gram dopiero rok w tibie
Czytalem juz wiele poradnikow, ale to co jest pokazane na filmie jest lepsze niz cos co jest napisane. Daje 10/10 !
Spoko. Dobra rzecz. Mam pytanie.
W?a?nie skilluje knightem na palku. on ma takie same skille jak ja czyli 55. Blood hity kontrolowane on ma tylko wooden shielda, ja full zbroje i najslabsza bron. Full def do tego bije mnie jeszcze wolf. To dlaczego mi idzie 20%/h a jemu 50%/h???
poprawka. mi idzie sword 20%/h i shield 17%/h a jemu dist 109%/h!!! i shield 90%/h o co kaman? MAMY te same skile i jemu id? szybciej?!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.