Jaki ?wiat pvp?

Status
Zamknięty.

Ksiądz Szatanek

Wiedz, że coś się dzieje...
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
45
Witam!
Gram ju? od d?u?szego czasu w Tibi?. Zamierzam jednak zacz?? gr? na ?wiecie pvp. I tu mam pytanie: jaki ?wiat pvp mi polecicie? Aby gracze byli "normalni", ma?o pk i noob?w. Gra?em dotychczas na ?wiecie non-pvp i zbytnio nie interesowa?em si? innymi ?wiatami z tond te? moje pytanie. Swoj? odpowied? prosz? aby? uzasadni?/a.
Z g?ry bardzo dzi?kuj?

Odp: Jaki ?wiat pvp?

Witam.
Popracuj troszeczk? nad ortografi?. Je?li chodzi o ?wiat pvp, gdzie jest mn?stwo Polak?w, kt?rzy ch?tnie Ci pomog?, zabij? Ci?, znajdziesz mn?stwo przyjaci??, koleg?w to polecam Ci ?wiat Nebula. Jest to ?wiat, na kt?rym przewa?nie co 2-3 gracz to polak. Po?owa ludzi jednak to nooby, ale znajdziesz tam du?o wspania?ych ludzi. Jest tam jak na razie wojna (Bynajmniej by?a) pomi?dzy polakami gildia vs gildia. Je?li si? nie wpl?czesz w te szeregi, nie b?d? Ciebie zabija?.
Ceny na tym serwerze s? niskie. Cena przyk?adowego itemka to 35k, chodzi mi o DSM. Je?eli chcia?by? wiedzie?, ile jest graczy, kt?rzy pkuj? to powiem Ci, ?e jest ich ma?o. (Uwa?aj w sobot? i w niedziel? poniewa? tych pk jest zawsze du?o, ale od poniedzia?ku do pi?tku jest ich ma?o.) Mam nadziej?, ?e w miar? Ci pomog?em.

Pozdrawiam i ?ycz? mi?ej gry,
Xoyoch

Ja osobiscie poleca swiat Aurea.Poniewaz jak dla mnie to malo ludzi pk, mnie przez miesiac tylko raz zabili ale wtedy bylem na bocie.Skoro wspomnialem o bocie to mozna tam tez botowac ale od czasu do czasu trzeba zerknac czy nikt nas nie atakuje:up::D:up:

Dzi?kuj? Wam za odpowied?. Mo?e inni si? wypowiedz??

Ja polecam DOLERA, dosyc dlugo tam gralem, i duzo pk nie weidzilem, no troche ludzi tam gra ale bez przesady, dosc polak?w, mozna pogadac... Ale jednak nie polecam Inferna, same nooby, i duzo pk, od kad na mainlanda weszlem to spadlem do 6 lvl ktos czekal przy statku i bil ;/ ehh trudno bylo... tzn zycze milej gry :):D

Dzi?kuj? wszystkim za odpowiedzi! Zastanawiam si? nad ?wiatami: Aurea, Eternia lub Valoria. Co o tym s?dzicie?

Nie lepiej zagra? tam,gdzie rl ma jaki? porz?dny level ?
Na pvp lepiej mie? plecy i nie m?wi? tu o "sell pro 10k".
Bo tak to pr?dzej czy p??niej i tak hunta za?apiesz.

Polecam serwer Azura zdominowana przez polska guildie "Wanted"

Polecam Arcanie :D wojne wygrala gildia debili ale mozesz to zmienic!!!! Peguj chara i na nastepnej wojnie walcz!!!

Polecam Ci ?wiaty gdzie gra najmniej ludzi!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry