"Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

Status
Zamknięty.
Odp: "Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

Szukam ?wiata!​
Moje sugestie: du?o polak?w, npvp, wolne expowiska.

Szukam ?wiata!​
Moje sugestie: du?o polak?w, npvp, wolne expowiska.
Guardia, du?o polak?w, npvp, z expami to r??nie, zale?y gdzie chcesz i??, ale nie jest ?le, czasem s? nawet wolne respy

Szukam ?wiata:
-Pvp
-Polak?w ?eby by?o sporo
Chce gra? knightem, od zera.

Szukam ?wiata:
-Pvp
-Polak?w ?eby by?o sporo
Chce gra? knightem, od zera.

Aldora i Askara du?o polak?w i w miar? ?atwo si? gra o ile oczywi?cie si? nie wkurza ludzi kt?rzy ci? potem hunc? ; P

Szukam ?wiata, PVP, ma?o brazoli i swe. Od razu m?wi?, ?e poleci pacc i 100 % na bocie, tak?e ma?o PK, co polecacie ?

My?l?, ?e Danubia b?dzie odpowiednim miejscem dla Ciebie :)

A to dobre, na danubi BB ci?nie ka?dego. Nie wa?ne czy zapieczasz czy nie, nie botuj tam bo szkoda czasu.. Polecam Ci isare, sam tam gram i bardzo cz?sto wolne respy s?, ma?o pk.

Szukam ?wiata:
najlepiej 300+ online
du?o polakow
nie zbyt niskie ceny
?yj?cy server wojny gildi,ale bez du?ej ilo?ci pk
Co powiecie o ?wiecie Jamera,nie gralem na rl 2 lata i nie wiem jak z tymi servami jest.
Podaj kto? jeszcze jakis serv non-pvp fajny

Szukam ?wiata:
najlepiej 300+ online
du?o polakow
nie zbyt niskie ceny
?yj?cy server wojny gildi,ale bez du?ej ilo?ci pk
Co powiecie o ?wiecie Jamera,nie gralem na rl 2 lata i nie wiem jak z tymi servami jest.
Podaj kto? jeszcze jakis serv non-pvp fajny

Jak non-pvp fajny to polecam Ci Harmonie...du?o polak?w i wgl fajnie si? gra :)
A co do pvp to hmm...galana? ;>

Szukam ?wiata!​
Szukam ?wiata optional pvp, na kt?rym jest najwi?cej polak?w. No i oczywi?cie ?eby by?o sporo ludzi online. ;d

Szukam ?wiata!​
Szukam ?wiata optional pvp, na kt?rym jest najwi?cej polak?w. No i oczywi?cie ?eby by?o sporo ludzi online. ;d

Osobi?cie polecam Ci Harmonie i Secure. Na tych ?wiatach spotka?em tylko par? razy obcokrajowc?w. Przewa?a zdecydowana ilo?? naszych rodak?w, wi?c ?mia?o mo?esz si? logowa?! Atmosfera panuje mi?a, mo?na si? spokojnie dogada? o exp itp.

Pozdrawiam,
Xanosta

Witam.
Chcia?bym przenie?? swoj? posta? na jaki? pvp germ serv. Chcia?em przej?? na Pandorie, ale powiedzieli, ?e jak si? kto? skapnie, ?e si? przenios?em to b?dzie hunt.
Piszcie jaki polecacie serwer.
Pozdrawiam.

Witam.
Chcia?bym przenie?? swoj? posta? na jaki? pvp germ serv. Chcia?em przej?? na Pandorie, ale powiedzieli, ?e jak si? kto? skapnie, ?e si? przenios?em to b?dzie hunt.
Pozdrawiam.

Nerana, Harmonia, Guardia, a je?li chodzi o PVP Germ to polecam Pandorie.

@Beosky
Czytaj ze zrozumieniem.
Witam.
Pozdrawiam.
Czyli ?e Open Pvp, ale Pandoria odpada? Z tych co gra?em polecam Ci Saphire (za moich czas?w tam by? to bardzo spokojny server, nie jestem pewny jak teraz), Valori? (sam tam gram, jest ci??ko, ale w gruncie rzeczy to naprawd? dobra zabawa :P), Iridi? (r?wnie? spokojnie, wiele os?b z huntem si? tam przenosi).
Z tych na kt?rych nie gra?em, lub ma?o gra?em to Thoria (ma?o os?b, chocia? nie wiem czy w dzisiejszych czasach to plus, z tego co s?ysza?em dosy? dobry server) oraz Antic? (najstarszy ?wiat, masz szans? zobaczy? jaki? legendarny itemek. Gra na nim najwi?cej os?b ze wszystkich Open pvp, podobno naprawd? ciekawie si? tam gra, szczeg?lnie z paccem).

Pozdrawiam

Poszukuje ?wiata PVP, Gdzie gra sporo Polak?w , itemy s? w miar? tanie.
Ale co najwa?niejsze DU?O POLAK?W.

Aurea
Eternia
Valoria
Arcania
Nebula

UP@ omg... cz?owieku naucz sie czyta? a nie nabijasz sobie posty.. co za dure?..

Zg?oszony za obraz?. Nie doczyta?em, a wiadomo?? poprawi?em.
Co do ?wiat?w PVP jeszcze mog? poleci?:

Berylia
Danera

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Beosky, dosy? cz?sto zdarza Ci si? nie doczyta?...

Poszukuje ?wiata PVP, Gdzie gra sporo Polak?w , itemy s? w miar? tanie.
Ale co najwa?niejsze DU?O POLAK?W.
Z tego co wiem to Furora jest (by?a?) serverem pe?nym Polak?w, kolega gra? i m?wi?, ?e praktycznie ka?dy kogo spotka pochodzi z Polski. Teraz itemy s? tanie wsz?dzie, o to si? nie martw :P

Siemka. Znowu po chwili przerwy postanowi?em zainstalowa? machin? z?a czyli "Tibie" :D. I tu mam pytanie poszukuje serva do gry chodzi mi o servy Non-Pvp gdzie jest najwiecej polak?w i Open-Pvp tak?e gdzie jest najwi?cej polak?w.

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Szukam serwera pvp (s? dalej pvp-e??) na kt?rym z kolegom mo?emy po pkowa? i hunci?...Bo ja z nim mamy sporo kasy wi?c kupujemy pacc i cc i do oko?o 30 lvl expimy na full waste i pu?niej na pk ?eby cos sie dorobi? i pu?niej dalej expic...My?le ?eby wybra? premia albo pacera poniewa? ogar ludzie itp. tam s? ale my szukamy takiego na kt?rym bed? noby ?eby zpekowac je oraz na kt?rym dosy? ?atwo b?dzie mo?na expi?...Nie wa?ne czy du?o PL czy BR bo i tak o Pk nam chodzi...

optional pvp gdzie jest najwiecej Polak?w to Refugia, sam gram ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry