Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Candia/Celesta, Harmonia odpada - m?j ?wiat, ale expa przepe?nione.Szukam ?wiata!Moje sugestie: du?o polak?w, npvp, wolne expowiska.
Guardia, du?o polak?w, npvp, z expami to r??nie, zale?y gdzie chcesz i??, ale nie jest ?le, czasem s? nawet wolne respySzukam ?wiata!Moje sugestie: du?o polak?w, npvp, wolne expowiska.
Szukam ?wiata:
-Pvp
-Polak?w ?eby by?o sporo
Chce gra? knightem, od zera.
Szukam ?wiata:
-Pvp
-Polak?w ?eby by?o sporo
Chce gra? knightem, od zera.

My?l?, ?e Danubia b?dzie odpowiednim miejscem dla Ciebie![]()
Szukam ?wiata:
najlepiej 300+ online
du?o polakow
nie zbyt niskie ceny
?yj?cy server wojny gildi,ale bez du?ej ilo?ci pk
Co powiecie o ?wiecie Jamera,nie gralem na rl 2 lata i nie wiem jak z tymi servami jest.
Podaj kto? jeszcze jakis serv non-pvp fajny

Szukam ?wiata!Szukam ?wiata optional pvp, na kt?rym jest najwi?cej polak?w. No i oczywi?cie ?eby by?o sporo ludzi online. ;d
Witam.
Chcia?bym przenie?? swoj? posta? na jaki? pvp germ serv. Chcia?em przej?? na Pandorie, ale powiedzieli, ?e jak si? kto? skapnie, ?e si? przenios?em to b?dzie hunt.
Piszcie jaki polecacie serwer.
Pozdrawiam.
Czyli ?e Open Pvp, ale Pandoria odpada? Z tych co gra?em polecam Ci Saphire (za moich czas?w tam by? to bardzo spokojny server, nie jestem pewny jak teraz), Valori? (sam tam gram, jest ci??ko, ale w gruncie rzeczy to naprawd? dobra zabawaWitam.
Chcia?bym przenie?? swoj? posta? na jaki? pvp germ serv. Chcia?em przej?? na Pandorie, ale powiedzieli, ?e jak si? kto? skapnie, ?e si? przenios?em to b?dzie hunt.
Piszcie jaki polecacie serwer.
Pozdrawiam.
), Iridi? (r?wnie? spokojnie, wiele os?b z huntem si? tam przenosi). Poszukuje ?wiata PVP, Gdzie gra sporo Polak?w , itemy s? w miar? tanie.
Ale co najwa?niejsze DU?O POLAK?W.
UP@ omg... cz?owieku naucz sie czyta? a nie nabijasz sobie posty.. co za dure?..
Z tego co wiem to Furora jest (by?a?) serverem pe?nym Polak?w, kolega gra? i m?wi?, ?e praktycznie ka?dy kogo spotka pochodzi z Polski. Teraz itemy s? tanie wsz?dzie, o to si? nie martwPoszukuje ?wiata PVP, Gdzie gra sporo Polak?w , itemy s? w miar? tanie.
Ale co najwa?niejsze DU?O POLAK?W.

. I tu mam pytanie poszukuje serva do gry chodzi mi o servy Non-Pvp gdzie jest najwiecej polak?w i Open-Pvp tak?e gdzie jest najwi?cej polak?w.