"Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

Status
Zamknięty.
Odp: "Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

szukam ?wiata​

szukam servera fast!
Du?o os?b/ pvp / aby nie by?o tak, ?e nagle 300 a potem 100 os?b gra, ca?y czas 300+. Nie aurora nie aurera

Ostatnia edycja:

Witam wszystkich z forum. Jako, ?e nie gra?em d?ugo na rl postanowi?em wznowi? gr?. Chcia?bym troszk? poboci? bo wiadomo w weekendy si? tylko w domu ?pi jak ma si? te 20 kilka lat ;)
1. Jaki server polecacie ?
2. Jakiego bota aktualnie ( mo?e by? p?atny ale nie du?o )
3. Kim gra?(boci?) bo odrazu po zacz?ciu mam zamiar kupi? pacc przynajmniej na p?? roku ;)

Pozdrawiam achmeda

ps. Swoj? przygod? zacz??em wraz z aktualizacj? 7.6 dobrych kilka lat temu i wbi?em na rl 250 ed( sprzedany) i posiadam 2500 ek na apo ;)

Pozdrawiam achmeda

Witam wszystkich z forum. Jako, ?e nie gra?em d?ugo na rl postanowi?em wznowi? gr?. Chcia?bym troszk? poboci? bo wiadomo w weekendy si? tylko w domu ?pi jak ma si? te 20 kilka lat ;)
1. Jaki server polecacie ?
2. Jakiego bota aktualnie ( mo?e by? p?atny ale nie du?o )
3. Kim gra?(boci?) bo odrazu po zacz?ciu mam zamiar kupi? pacc przynajmniej na p?? roku ;)

Pozdrawiam achmeda

ps. Swoj? przygod? zacz??em wraz z aktualizacj? 7.6 dobrych kilka lat temu i wbi?em na rl 250 ed( sprzedany) i posiadam 2500 ek na apo ;)

Pozdrawiam achmeda
Odpowiedzia?em w twoim temacie, tutaj. :smile:

SZUKAM ?WIATA!
Cze?? ludzie, chcia?bym zacz?? gra? w tibie znowu, ale mam pare pyta?. ;]
Jaki ?wiat by?cie polecali(raczej jaki? pk, ale nie koniecznie) z do?? du?? ilo?ci? polak?w.
I czy klimat jest nadal fajny, dalej s? jakie? wojny, wypady na questy czy co? w tym stylu. Czy op?aca si? wogle gra? czy jest to tylko nudne expienie?

Dzi?kuj? i licz? na pomoc :)

Ostatnia edycja:

Zastanawiam si? jaki ?wiat wybra? zale?y mi na takim gdzie jest wielu polak?w s? polskie gilldie do kt?rych mo?na by do??czy? i nie ma zbotowanego ca?ego ?wiata (?ebym mia? gdzie expi?)

Jakie? propozycja ?

Czy gra na Harmonii jest nadal op?acana? Jak wygl?da sytuacja z ilo?ci? ludzi online w ci?gu dnia?

Witajcie :)
Po paru latach chc? wr?ci? do Tibii. Szukam ?wiata nie hardcore pvp. Interesuje mnie w?tek fabularny (tak, tak, dziwak ze mnie). Ruszy?em z postaci? na Candii ale odstr?czy?o mnie to, ?e na world czacie sami Polacy. Nasz nar?d jest super ale szukam bardziej internacjonalistycznej oprawy ;)
Inne niespodzianki r?wnie? by?y niemi?e: strasznie ma?o os?b i na Rooku i na mainie :(
Jaki ?wiat polecacie?

@up Wbijaj na Antice ,dobry server ;P

Czy gra na Harmonii jest nadal op?acana? Jak wygl?da sytuacja z ilo?ci? ludzi online w ci?gu dnia?

Jest :)
Codziennie gra tam sporo ludzi, jest z kim popisa?/po expi? , gildii te? sporo :)
Co prawda cz?sto zaj?te expy..no ale skoro gra du?o ludzi to co? za co? :P

Witajcie :)
Po paru latach chc? wr?ci? do Tibii. Szukam ?wiata nie hardcore pvp. Interesuje mnie w?tek fabularny (tak, tak, dziwak ze mnie). Ruszy?em z postaci? na Candii ale odstr?czy?o mnie to, ?e na world czacie sami Polacy. Nasz nar?d jest super ale szukam bardziej internacjonalistycznej oprawy ;)
Inne niespodzianki r?wnie? by?y niemi?e: strasznie ma?o os?b i na Rooku i na mainie :(
Jaki ?wiat polecacie?

Jak nie chcesz polak?w na World Chat to zapraszam na Rubere sami brazole :)

Witam, jestem znudzony gr? na ?wiatach Non Pvp. Chcia?bym spr?bowa? swoich si? na ?wiecie Open Pvp. Czy mo?ecie mi doradzi? na jakim zacz?? gre? Chcia?bym ?eby by?a fajna atmosfera a nie jaki? re?im gildyjny. Mam pacc i zastanawiam si?, jak? profesj? zacz??. Na pewno Knight odpada poniewa? dla mnie gra nim jest troch? monotonna. Zastanawiam si? nad ms, ed oraz Rp chocia? nie lubie co chwile kupowa? bolt?w czy amunicji. Mog? prosi? o jakie? wskaz?wki? Mam d?ugie wieczory i chcia?bym pogra? co? fajnie i szukam jakich? koleg?w na Ger Open pvp. Z g?ry dzi?ki :)
P.S. a jaki ?wiat polecicie z optional pvp niemiecki z ma?? ilo?ci? graczy?

Zagraj na jakim? OTS , dragon ball , pokemon lub naruto to nie bedziesz odczuwa? monotonii , przynajmniej na pocz?tku :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry