• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jakie eq/skille na dany lvl?

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie eq/skille na dany lvl?

Poziom: 41
Profesja: Knight
Obecne eq i/lub skill: Zaoan Helmet, MPA, Zaoan legs, BOH, MMS, Assasin dagger.

Chcia?ebym spyta? czy to jest najlepsze eq jakie mo?na mie? na m?j poziom? Nie wliczaj?c item?w o warto?ci przekraczaj?cej 300k.

hmm... chyba tak. Mo?esz sobie dokupi? np. platinum amulet a co do but?w to zale?y do czego chcesz? czy do pr?dko?ci czyli bohy czy do obrony -steel boots albo do hp/mp czyli softy (niw wiem czy na twoim ?wiecie softy przekraczaja warto?? 300k :) )

Poziom: 41
Profesja: Knight
Obecne eq i/lub skill: Zaoan Helmet, MPA, Zaoan legs, BOH, MMS, Assasin dagger.

Chcia?ebym spyta? czy to jest najlepsze eq jakie mo?na mie? na m?j poziom? Nie wliczaj?c item?w o warto?ci przekraczaj?cej 300k.

edit.
@down p ammy mam :), no w?a?nie si? zastanawiam nad Steel Bootsami, ale nie wiem czy te 3 arma du?o zmniejsza obra?enia? Softy kosztuj? ~350k ale na razie nie chce w sumie to w?a?nie jedne sprzeda?em i kupi?em ten sprz?t. Jak my?licie op?aca si? jeszcze kupi? te Steel bootsy? CZy wstrzyma? si? do 70 i draken bootsy kupi??

Ja bym na Twoim miejscu kupi? jednak te steel bootsy. ?eby wbi? 70 lvl chwile Ci zejdzie a 3 arma zawsze si? przyda. Oczywi?cie zale?y to te? od Twoich skilli bo je?li masz niskie to SB obowi?zkowo!

Poziom:20
Profesia:Knight
eq:Spike sword Knight Sets Warrior helmet Dragon shield zwykle buty
Swiat:Elysia
Kasa: 10cc CO dokupic i mowcie ceny odrazu tych itemow co mam kupic

Poziom:20
eq:Spike sword Knight Sets Warrior helmet Dragon shield zwykle buty
Swiat:Elysia
Kasa: 10cc CO dokupic i mowcie ceny odrazu tych itemow co mam kupic

na 20 lvl to masz dobre eq... mo?esz sobie dokupi? zaoaz shoes (ok. 5-6k) i scarf (szalik) mo?esz zrobi? quest na pustyni niedaleko desserta albo kupic od kogo? za hmm 200gp. a i mo?esz kupi? crimson sword on z 1,5-2k chodzi, ale ja osobi?cie bym nie kupowa?tylko dobi? do 25 i wyvern fanga kupi? za 2,5 - 3,5k

Ostatnia edycja:

Poziom:8
Profesja:Paladyn
Obecne eq i/lub skill:blue legs,guardian shield,spearsy,stell helmet,lether bots,ranger's cloak
Pieni?dze:ok 15k

Czym mam skilowac bo spearsy sa ciezkie i szybko sie koncza?

Poziom:8
Obecne eq i/lub skill:blue legs,guardian shield,spearsy,stell helmet,lether bots,ranger's cloak
Pieni?dze:ok 15k

Czym mam skilowac bo spearsy sa ciezkie i szybko sie koncza?

Skilluj u?ywaj?c SS(small stones) :)
Za 15k to troch? ich kupisz :)
Bo eq masz dobre jak na 8 lvl.

Poziom:50
Skile : 63/58
eq:Crus Helmet , Boh , Demon Shield , Kina Arm , Zao Legs, Assassin Dagger
Swiat: Olympa
Kasa:100k
Inne: Mam zamiar kupi? Relic Sword i teraz nie wiem czy kupi? mms czy dozbiera? na MPA

Inne: Mam zamiar kupi? Relic Sword i teraz nie wiem czy kupi? mms czy dozbiera? na MPA

Ja bym na twoim miejscu juz doskilowal go i potem fajnie by ci sie expilo z duzym skillem i 50+ lvl'em. Ja bym na twoim miejscu wyskilowal jakos dasz rade do 75 i potem mozesz dac sobie spokuj ze skilowaniem na dlugi czas. A eq masz dobre, jezeli chcesz Kina Arm mozesz wymienic na Golden Armor lub MPA jak chcesz

Jak powiedzia? kolega wy?ej 75 skill b?dzie odpowiedni? granic?. Je?eli chodzi o eq, to o ile dobrze pami?tam mi?dzy MMS, a Demonk? jest r??nica 1 DEF, wi?c moim zdaniem lepiej dozbiera? na MPA, bo w por?wnaniu z Knight Armorem zauwa?ysz kolosaln? r??nic?. Ewentualnie aby zaoszcz?dzi? mo?esz zmieni? BoH'y na Zao Shoes maj? 1 arma i daj? 5% speeda. Przy czym BoH'y nie daj? nic, a ten jeden 1 DEF uwierz, ?e mo?? Ci kiedy? uratowa? ty?ek :)

Poziom:12
Obecne eq i/lub skill:(eq)stell helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,leather bots(skill)40/30
Pieni?dze:ok 5k

Poziom:12
Obecne eq i/lub skill:(eq)stell helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,leather bots(skill)40/30
Pieni?dze:ok 5k

Podstawowy skill, z kt?rym dobrze si? expi i nie zabiera paru lat nudzenia si? to 55/55 -> 60/60, wtedy wygodnie zabijasz podstawowe potwory (Orc, Troll, Rotworm) wi?kszym skillowaniem zajmij si? dopiero po 30lvl.

Poziom: 16
Profesja: Sorc
Obecne eq i/lub skill: hat of the mad, Spirit cloak,Dragon shield,Wand (11mlvl z eq)
Pieni?dze: 4-5k + zrobi? deserta b?dzie 1.5cc

Obecne eq i/lub skill: hat of the mad, Spirit cloak,Dragon shield,Wand (11mlvl z eq)

Nie musisz zmieniac eq, mozesz jedynie tarcze na jakas lekka, np vampirke, koszt okolo 15k. Ale to nawet nie teraz tylko pozniej, kolo 25 poziomu albo 30 nawet. Teraz kase wydawaj na manasy i exp z manasami uzywajac czarow zeby ci rosl mlvl. Ale oczywiscie w miare rozsadku, zeby nie miec tez waste...

Najlepiej by bylo jak bys mial mlvl rowny z twoim lvl. Czyli np. 22 lvl to staraj sie miec 22 mlvl tez. Eq masz dobre, nie kupuj narazie innego. Te 5k wydaj na mana poty a 10k z deserta trzymaj i zbieraj na Bohy.

#Sorry, nie zauwazylem ze kolega na gorze juz pomogl.

Poziom: 80
Profesja: Elite Knight
Obecne Eq: Zaoan Helmet, MPA, Golden Legs, Draken Boots/Soft Boots, MMS, Magic Sword, Platinum Amulet
Skille: 79/73
Pieni?dze: Mam jako? 400-500k
Najbardziej interesuje mnie jak? zbroj? kupi? w niedalekiej przysz?o?ci. Mianowicie jak osi?gn? 100 lvl to co kupi?: Fireborn Giant Armor czy Royal Draken Mail.
Zdam si? na was.

Poziom: 80
Profesja: Elite Knight
Obecne Eq: Zaoan Helmet, MPA, Golden Legs, Draken Boots/Soft Boots, MMS, Magic Sword, Platinum Amulet
Skille: 79/73
Pieni?dze: Mam jako? 400-500k
Najbardziej interesuje mnie jak? zbroj? kupi? w niedalekiej przysz?o?ci. Mianowicie jak osi?gn? 100 lvl to co kupi?: Fireborn Giant Armor czy Royal Draken Mail.
Zdam si? na was.

Ja bym Ci poleci? kupi? Fireborn Giant Armor poniewa? wg mnie jest op?acalna(bo zrobisz sobie INQ i dostaniesz j? za free) :D
+2 sworda zawsze sie przyda xD

Poziom:17
Obecne eq i/lub skill:EQ:Crown helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,boh skile: 46/32
Pieni?dze:3k

Poziom:17
Obecne eq i/lub skill:EQ:Crown helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,boh skile: 46/32
Pieni?dze:3k

Skilluj do 70/60 nast?pnie id? dropi? kas?. EQ jak na razie masz dobre jedynie blue robe wypada?oby wymieni? na co? lepszego.

Skilluj do 70/60 nast?pnie id? dropi? kas?. EQ jak na razie masz dobre jedynie blue robe wypada?oby wymieni? na co? lepszego.

Moim zdaniem na tym lvlu blue robe jest wskazane . Wazy 11capa ,a pall przeciez musi nosic jeszcze speary ze soba...

Moim zdaniem na tym lvlu blue robe jest wskazane . Wazy 11capa ,a pall przeciez musi nosic jeszcze speary ze soba...

belted cape lepszy, mniejszkodajak Ci spadnie botani :P zapare lvli mo?esz se kupic pall armor

Status
Zamknięty.
Do góry