Jakie eq/skille na dany lvl?

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie eq na dany lvl?

Poziom: 52
Profesja: knight
Obecne eq: demon helmet, knight set, noble axe, dragon shield, platinum amulet, leather boots
Pieni?dze:18k

Prosz? napisa? ceny przy nazwach itemkach, kt?re mam kupi? - b?d? wdzi?czny ;D Wydaje mi si?, ?e powinienem sprzeda? demon helmet, tylko nie wiem za ile.

Poziom: 52
Obecne eq: demon helmet, knight set, noble axe, dragon shield, platinum amulet, leather boots
Pieni?dze:18k
Prosz? napisa? ceny przy nazwach itemkach, kt?re mam kupi? - b?d? wdzi?czny ;D Wydaje mi si?, ?e powinienem sprzeda? demon helmet, tylko nie wiem za ile.

Kup Vampirke [13k] i zbieraj na bohy

nie czaje po co knightowi vampirka, lepiej kupi? crown shielda 6-9k 32 defa(o 2 mniej ni? vampka) troch? ci??sza ale to akurat nie powinno wadzi?, p??niej zbierasz na demonke bohy/draken bootsy*

drakeny od 80lva

Poziom: 11
Obecne eq: steel helmet, noble armor, plate legs, griffin shield, spike sword
Pieni?dze: 3k

Zostaw tak jak jest, na 20 lvl kup
Knight Armor i Legsy oraz crimson sword

ja na twoim miejscu bym nie zmienia? nic bo to co masz w zupe?no?ci ci narazie wystarczy.

Do 25 poziomu starczy Ci to EQ. Potem kup sobie Knight Seta (10k) oraz lepszy sword i dragonk?, potem zbieraj na boszki.

Poziom: 30
Profesja: Knight
Obecne eq: k arm, k legs, crus helm, k axe, tower shield, boh.
Pieni?dze: 5cc

Poziom: 30
Obecne eq: k arm, k legs, crus helm, k axe, tower shield, boh.
Pieni?dze: 5cc
Kup demonke i nooble axe narazie ci wystarczy i jak dozbeirasz kup platinum amulet, radzi?bym ci zmieni? bohy na Fur Butsy.

Poziom: 14
Profesja: Paladin
Obecne eq: P-set
Pieni?dze: Na razie mam jakie? 600k , lecz czekam na dostaw? cc wi?c my?l? ?e b?dzie oko?o 1kk

Pieni?dze: Na razie mam jakie? 600k , lecz czekam na dostaw? cc wi?c my?l? ?e b?dzie oko?o 1kk
Softy, pall arm, blue legsy potem zakup yalahar b?d? id? na questa, demon helmet, nightmare shield. Jak nie dojdzie ci kasa to kup blue legsy i pall arm'a potem nazbieraj na rh i bohy a nast?pnie na mms.

Po malutku kolrgo z tym EQ, masz dopiero 14lvl wi?c nie szalej, kup ten pall arm, boszki jak masz kas? (znacznie szybciej si? expi) + ewentualnie te blue legi bo zawsze to wi?cej capa na poty, lecz w zupe?no?ci starczy Ci jaki? guardian shield i steel helmet, szkoda kasy za deda potem :)

Poziom: 38
Profesja: Elite Knight
Obecne eq: Warrior helmet, Knight Armor, Zaoan Legs, Vampire Shield, Zaoan Shoes, Bright Sword
Pieni?dze: 30k~
Og?lnie chodzi mi o to, czy z moimi funduszami na obecnym lvlu op?aca si? co? jeszcze wymieni?

Poziom: 38
Profesja: Elite Knight
Obecne eq: Warrior helmet, Knight Armor, Zaoan Legs, Vampire Shield, Zaoan Shoes, Bright Sword
Pieni?dze: 30k~
Og?lnie chodzi mi o to, czy z moimi funduszami na obecnym lvlu op?aca si? co? jeszcze wymieni?

wymieni? bym vampirke na demonke, a nast?pnie po kolei buty na boszki, k-arm na DSM, w Warrior Helmet na RH : )

Poziom:12
Obecne eq: p set, soilder helmet,dwarven shield, crimson sword, lether boots
Pieniadze:100k

Poziom:12
Obecne eq: p set, soilder helmet,dwarven shield, crimson sword, lether boots
Pieniadze:100k

Kup p?ki co K-seta, jak?? medusk?, crusader helmet, boszki to Ci styknie na ~35lvl, potem c-set

Poziom:18
Profesja:Knight
Obecne eq:Jagged sword,guardian shield,dark helmet,plate armor,brass legs,leather boots
Pieni?dze:2,5k(mo?na zarobi? wi?cej)

Poziom:18
Profesja:Knight
Obecne eq:Jagged sword,guardian shield,dark helmet,plate armor,brass legs,leather boots
Pieni?dze:2,5k(mo?na zarobi? wi?cej)

Zbierz 10k na knight seta, potem wymie? shielda na dragon.

Poziom:24
Profesja:Sorcer
Obecne eq: magician's robe, mage hat, dwarven shield, studded legs, wand of decay.
Pieni?dze:6.6 cc

Poziom:24
Profesja:Sorcer
Obecne eq: magician's robe, mage hat, dwarven shield, studded legs, wand of decay.
Pieni?dze:6.6 cc

spirit cloak, hat of the mad, blue/zaoan legs, bohy, vampire shield : ) jeszcze zostanie troch? na exp :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry