Jakie eq/skille na dany lvl?

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie eq/skille na dany lvl?

Poziom: 47
Profesja: Elite knight
Skill: 67/58
Pieni?dze: 200k
EQ: Knight armor, knight legs, warrior helmet, boots of haste, demon shield, epee.
Gdzie m?g?bym ustawi? bota na skillowanie? (tibia auto)

Poziom: 33
Profesja: knight
Skill: 55/49
Pieni?dze: 32k
EQ: Knight Armor/Wyvern Fang/Medusa Shield/Knight Legs/Zaoan Shoes/Crown Helmet
co zmienic w eq?

Odp: Jakie eq na dany lvl?

Odp: Jakie eq na dany lvl?

Poziom: 159
Profesja: elite knight
skill: 96/94
Pieni?dze: +/- 1000k
EQ: depth galea, zaoan helmet, royal draken mail, ornate shield, hellforget axe, depth calcei, soft boots

Poziom: 198
Profesja: RP
skill: 112/100 ... (eq+5)117/100
Pieni?dze: +/- 1000k
EQ: depth galea, master archers armor, a piece of yalahar legs, soft boots

Poziom: 10
Profesja: Knight
Obecne eq i/lub skill:Soldier Helmet, Brass Armor, Brass Legs, Leather Boots, Jagged Sword, Steal Shield (lub Dwarven Shield o ile dropnie :) ) Skille: 40/40
Pieni?dze:100k

Moje pytanie brzmi: Czy graj?c 5 godzin dziennie jestem w stanie dobi? w ci?gu 2 tygodni skille co najmniej 70/70? Jakie eq sobie zakupi? gdy b?d? ju? mia? takie skille i podobny lvl?

?eby wyskilowac z 40 skilla na 70, potrzebujesz 80 godzin skilowania. 5 dni dziennie? zatem 16 dni, czyli 2 tyg, 2 dni. Prosze

Poziom: 15
Profesja: Paladin
Obecne eq: Crusader helmet, vampire shield, blue robe,blue legs, leather boots, small stone, scarft
Skills: 8 magic LVL,65 Distance, 53 Shield
Pieni?dze: 6k
Pytanie: Do jakiego Dista doskilowac? (Mam jeszcze ~~700small stone) By mie? spok?j na jaki? d?u?szy czas? Zmieni? co? w itemach?

Powiem Ci,ze moj paladin mia? 80 dist,70 shielding na lv 20
potem 90 dist, 80 shielding na lv 30 i nie ?a?uj?.
Troch? skilowania jest, mo?esz mie? takie, ale to nie jest konieczne.

Poziom: 41
Obecne eq i/lub skill: Zaoan Helmet, Crown Armor, Knight Legs, Demon Shield, Leather Boots
Pieni?dze: 180k

Wypad? mi dzisiaj Zaoan Helmet, i tu pojawia sie moje pytanie, czy dokupi? juz do niego caly set, czy raczej mi sie to nie op?aci ? Czyta?em, ?e jesli ma sie caly set to 30pkt do szybkosci i 7% obrony przed obrazeniami fizycznymi.

Poziom: 41
Obecne eq i/lub skill: Zaoan Helmet, Crown Armor, Knight Legs, Demon Shield, Leather Boots
Pieni?dze: 180k

Wypad? mi dzisiaj Zaoan Helmet, i tu pojawia sie moje pytanie, czy dokupi? juz do niego caly set, czy raczej mi sie to nie op?aci ? Czyta?em, ?e jesli ma sie caly set to 30pkt do szybkosci i 7% obrony przed obrazeniami fizycznymi.

Jak najbardziej dokup ju? ca?ego seta + bohy ;)

Poziom: 46
Obecne eq i/lub skill: crown helmet/k armor/k legi/medusa shield/assassin dagger/zaoan shoes
Pieni?dze: 50k ale moze dwarven helmet dzis opyle. to bedzie 110k+

co zmienic w eq?

Poziom: 46
Obecne eq i/lub skill: crown helmet/k armor/k legi/medusa shield/assassin dagger/zaoan shoes
Pieni?dze: 50k ale moze dwarven helmet dzis opyle. to bedzie 110k+

co zmienic w eq?

Eq bez zmian je?eli, nie bijesz czego? mocnego, skille je?eli masz 70 to jest dobrze :P

Poziom: 43
Obecne eq i/lub skill: 72/71
Pieni?dze: 100k+

Dobic skill do 75 i przestac skillowac bo mi sie juz nie chce i do konca grac z balanced fighting ?

Ostatnia edycja:

Poziom: 43
Obecne eq i/lub skill: 72/71
Pieni?dze: 100k+

Dobic skill do 75 i przestac skillowac bo mi sie juz nie chce i do konca grac z balanced fighting ?

Polecam doskillowac do 80/80 i miec juz to w uju, reszte gry, do konca na full atk (zalezy czy blokujesz cos, czy cos z magii bije).

-------------------------------------

Poziom: 177
Profesja: Knight (zaraz Elite Knight)
Obecne eq i/lub skill: 92/86 - podajcie jakie powienem miec eq na ten lvl (bije sword)
Pieni?dze: 24kk

Poziom: 219
Profesja: Royal Paladin
Obecne eq i/lub skill: Brak eq po hacku
Pieni?dze: okolo 300cc

Poziom: 29(90% do 30)
Obecne eq i/lub skill: Crown Helmet,Boh,Blue Legs.Paladin Armor,Platinum Amulet,Crystal Ring,Royal Spear'y Skille : 70/57
Pieni?dze: 100k

Poziom: 219
Obecne eq i/lub skill: Brak eq po hacku
Pieni?dze: okolo 300cc

Softy, Yalahari Leg, Master Archer's Armor, Zaoan Helmet, Assassinki, Necro Shield

Obecne eq i/lub skill: Crown Helmet,Boh,Blue Legs.Paladin Armor,Platinum Amulet,Crystal Ring,Royal Spear'y Skille : 70/57

Eq zostaw i trenuj 12h offline co dziennie, jak nie masz pacca na upartego 75 bez p arma mo?esz wbic.

Vampire Shield lub Demon Shield do kupienia reszta pozostaje bez zmian. Skiluj na Offline gdy skonczysz expic.

Zapomnia?em napisa?,?e Demon Shield posiadam,a skilluje codziennie 12h offline.

Poziom: 30
Obecne eq i/lub skill: Warrior helmet (RH na zapasie), k set, tower shield, epee, platinum amulet, leather boots | skille marne (nie chce mi si? skillowa?) bo 66/63
Pieni?dze: 10k (mam 30k, ale co? musi mi zosta? + blessy)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry