Inne Jakie forum ?

Status
Zamknięty.

Crow1920

Advanced User
Czerwiec 19, 2012
Liczba reakcji
24
Witam, chcia?em zapytac jakie forum polecacie ? Chcia?bym za?o?yc forum do swojego projektu i szukam kt?re bedzie najlepsze.
Od forum oczekiwa?bym aby nie by?o tam miliona reklam... bo to tylko wkurwia.
Dobrze gdyby tez nie zamula?o. Najlepiej by sz?o zmodernizowa? tez ca?y szablon.

Mo?ecie co? poleci? ? Nie musi byc darmowe, moge zap?acic nie ma problemu. Tanie chujowe < dobre dro?sze.

z g?ry dzi?kuje.

Odp: Jakie forum ?

Je?li masz par? groszy, to najlepszym rozwi?zaniem b?dzie hosting stron/vps, a nie kupowanie premium konta na jakim? fora.pl
Ofert jest naprawd? du?o i ci??ko mi cokolwiek poleci?. Mi?dzy innymi sprawd? home.pl, bo do?? cz?sto maj? promocj?, ale czytaj te promocje uwa?nie, bo nieraz jest wa?na tylko przy umowie na rok, 2 czy 3 lata, lub przy wykupie wi?kszej ilo?ci us?ug

Dziekuje, sprawdze to na pewno.

tymczasem jesli kto? ma dalsze propozycje, to prosze jak najbardziej.

Pobierz jaki? darmowy skrypt na forum (pe?no ich) i jak napisa? Dan wykup jaki? serwer. Z tym, ?e home.pl to akurat jeden z dro?szych serwis?w.

Nie korzystaj z MyBB [hackable]

Domena .pl za darmo na rok, serwer we? jaki? lepszy, bo te po 5z? to przy wi?kszym ruchu szybko popadaj?. Domen? polecam wzi?? z az.pl, nie wiem czy dalej jest u nich promocja rok za darmo, sprawd?.

#Arkam
Tak jak wszystko, nie ma systemu idealnego. W?tpi?, ?e b?dzie inwestowa? w licencj? na IPB.

Ostatnia edycja:

postaw sobie forum na oddzielnym vps przynajmniej uchronisz dane otsa :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry