Jakie macie zwi?rz?ta xD

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie macie zwi?rz?ta xD

Ja mam kota kt?ry wabi si? Oskar on uwielbia si? tuli?;]

Ja posiadam stado szczur?w xd A tak serio to dwa.. Nie wiem jak sie wabi? czy tam na nazwisko maja ;x To po prostu szczur i szczur = jeden stary, drugi m?ody.. ^^

Wi?c w ankiecie zaznaczylem inne xd Bo do myszy raczej ich nie zalicze.. Je?li kto? chce obada? wygl?d niech zajrzy do albumu na moim profilu ;x

Ja mam kotka,kt?ry lubi sie ze mn? bi? czyli mocno gryzie drapie jak sie wkurzy :D
Zaznaczy?em Kota :)
pozdrawiam

Ja mam 6 ps?w hoduj? 2 szynszyle 4 koty dachowce i 2 koty "Sfinksy" bez sier?ci, jaszczurk?, i papug? ara ;] takie ma?e zoo;D

Ja mam psa ma na imi? Misiek :) Niestety kundel [mieszaniec] ma ?redni wzrost i lubi gry??, najbardziej nieznajomych.
Ale niestety ma chcice...... :o Nieraz dziwnie si? zachowuje

Jak pan wy?ej mam psa czarnego miesza?ca te? ma imi? misiek. Mam 2 koty. Teraz 2 pasy bo mia?em 3 tylko s?siad go z wiatr?wki rozje..
Tyle

Ja mam CHOMIKA , Anakonde , Krokodyla , Antylop? , ?yraf? , Zebr? , Lwa , Tygrysa i Terodaktyla :up:

A ja mam kota,krolika psa,szczura,i styka jak narazie :D

Ja mam Psa , rybki , ma?e pisklaki(ma?e kury), kr?lika, i nic innego. Lecz bardzo ale to bardzo chcia? bym takiego uroczego kotka z plastrem sera na g?owie (Prosz? nie czyta? tego pod zdj?ciem, chodzi o foto Kotka):
20ap21j.jpg

ja zag?osowa?em na Pieska Poniewa? mam Psa [husky]

Siema mam kota i mo?e mi poradzicie co mam zrobi?. Ci?gle miauczy nie mog? go wykastrowa? po p??niej b?dzie bardzo gruby itp. Pom??cie bardzo prosz?.
Ps.Z g?ry dzi?ki.
1z70ad2.jpg

Ostatnia edycja:

A ja mia?em rybk? bardzo agresywn?, kt?ra mi zdech?a...;) I chomika, kt?ry te? zdech?, ale by? spoko:p Lubi? czasem z korka piwa poci?gn?? ^^

#UP:. Ju? lubie Twojego ?.P Chomika

#TOPIC:.2 psy , paj?k , 3 w??e , chomik?w nie mam bo wiecie czemu xd

To moje ^.^ Muj Brat Tylko Jednego W??a ale jakiego :D

Wi?c tak :D.Mam psa, ma on na Imi? Ares, ma prawie 2 lata jest rasy Syberian Husky.Jest bardzo pogodnym i fajnym psem :).Nie rzuca si? do nikogo, no mo?e prawie do nikogo ;p.

Fotka :D z naszej-klasy :D:
d5046c00a0.jpeg

Mam jeszcze kr?liczka lecz zdi?cie dodam p?zniej i info tez ;d.

Ja mam psa (Lucky), kury i mia?em krow? ;dFarma xD

Ostatnia edycja:

Ja mam Pieska ;>
Wabi si? "Spike" (czyt. Spajk) i jest kundlem :-D

Ja mam ma?p? moj? siostr? tz.
Tak na powa?nie to mam chomika taki ma?y on jest i nazywa si? koko kiedy? mia?em te? chomika, kt?ry wabi? si? toto.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry