Jakie skille, level i eq na "Demon Skeleton"

Status
Zamknięty.

silverado96

Active User
Listopad 5, 2009
Liczba reakcji
6
Siemka. Mam do was zapytanie. Jaki potrzebuje level, skille i eq ?eby spokojnie bez deda zabi? Demon Skeletona ?

Moje posta? to :

Poziom : 21
Profesja : Knight
Skille : 72/70
Eq : Knight Set, Dragon Shield, Crusader Helmet dam rade bez waste? i bez deda?

Odp: Jakie skille, level i eq na "Demon Skeleton"

Ja odradzam wgl. zabijanie rycerzem tego potwora. Do?? du?o uderza, wi?c jakakolwiek wyprawa jest nieop?acalna.

Potwierdzam to co napisa? Ray. Nie licz, ?e wyjdziesz na +. B?dzie du?e waste. Knightem nieop?aca si? expi?, chyba ?e b?dziesz mia? stealth ringa.

A z jakim skillami, eq czy levelem bym m?g? uciec od niego ? np. za???my ?e jestem na Ghostland i mi tu nagle Demon Skeleton podje?d?a to jakie bym musia? mie? te ... ?ebym m?g? uciec bez deda?

7 lvl mo?esz mie? ?eby uciec bez deda troche z?e pytanie to zale?y czy chcesz z nim walczy? czy nie bo uciec mo?esz na ka?dym lvl to tylko twoje umiej?tno?ci :D Raczej wogle odradzam ghousland knightem lepszy poh lekko pokonasz cyklopa czy tarantule

S?dz?, ?e na 30 poziomie bez problemu m?g?by? unikn?? ?mierci przy spotkaniu z tym demonicznym szkieletem. Jak to Ray napisa?, DS to nie potw?r dla Knighta, raz na ile wypadnie Guardian Shield, a standardowo to 0-42 gp. Ju? jak tak bardzo uczepi?e? si? tego potwora, to jedynie, aby wyj?? na +, konieczne by by?o robienie lootbag?w. W przypadku Knighta, pokonanie jednego DS to strata 1-3 potion?w, a pomy?l co by si? dzia?o, gdyby zaatakowa?y Ci? 2 naraz ? Odpu?? sobie te potwory - taka moja rada.

A jakie mi polecacie potworki z dobrym lootem i takie dobre potwory wiecie o co mi chodzi ... co by rycerz na + wyszed? ??

polecam goraco cyklopy...sam mam 30knighta i na tym lvl cialem cyklopy....sporo kasy z nich leci czasami poleci halabarda (400gp) wiec spokojnie mozna sie na nich dorobic...

Temat mo?na zamkn??. Dzi?ki id? na cyce.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry