• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Jakiego antywirusa u?ywacie

Status
Zamknięty.
Odp: Jakiego antywirusa u?ywacie

Ja osobiscie uzywam Avasta
Dobry jest i nie muli kompa

U?ywam Avasta ale nie jest jako? do niego przekonany ;x

U?ywam Avira AntiVir, gdy? wg. mnie jest on najlepszy, nie blokuje mi pobierania program?w typu tibia 8.11 jak robi? to avast, twierdz?c, ?e jest tam trojan. Nie muli kompa, nie ?adnuje si? d?ugo, a updatuje baze danych codziennie ^^

U?ywam Awasta kompa nie muli i jest najlepszy!

ja wog?le nie uzywam Anty Virusa bo tylko net muli i komp xD ale mo?e kiedy? zainstaluje co?

Norton AntiVirus 2008, a jak si? sko?czy okres testowy (90 dni) to Avast Professional xD

Pozdrawiam,
P@trick

Ja u?ywam ArcaVir 2007 dla mnie on jest taki sobie :/

Czy idzie pobra? pe?n? wersj? ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 ??? :confused:

Jak tak to powiedzcie sk?d.

@DOWN
Moderator mo?e warn ?

Ostatnia edycja:

nod ;D ..........
<znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>

Niezapomnijcie ze najlepszym zabezpieczeniem przed virusami jest zdrowy rozs?dek.... Osobiscie nie uzywam zadnego antywirusa ktory chronilby caly czas moj komputer gdzies od roku, nie zostalem shakowany ani razu i mam nadzieje ze tak zostanie. Jednak zeby miec pewnosc ze nie nadzialismy sie na jakiegos wirusa warto robic skany komputera takimi programami jak:

Kod:
HijackThis
[B]Combofix[/B]
ATF-Cleaner
SDFix
Windows Worms Doors Cleaner
[B]Malwarebytes' Anti-Malware[/B]
Flash DisInfektor
MBR
SmitFraudFix

S? one bezp?atne i bardzo dobre

pogrubilem combo fixa i Malware gdyz najbardziej mi sie przydaly czyszczac komputery znajomym, najpierw polecam skanowac malware, jesli nie pomoze to dopiero combo fixem, jest to bardziej ostateczny program i nie pyta sie czy usunac podejrzane pliki tylko je odrazu usuwa (akurat tego nie lubie ale da sie przezyc)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry