Og??em to s?ucham ka?dego typu z wyj?tkiem Disco-Polo. Niekt?re w wi?kszych, a inne w mniejszych ilo?ciach.
Takie podstawowe to:
-Rap Ameryka?ski(G??wnie 2Pac, ale r?wnie? niekt?re utwory Eminema)
-Rap Polski (Only MagiK tzn. Paktofonika, Kaliber 44, niekt?re utwory Peji)
-Metal(G??wnie Mettalica)
-Techno
Ja mam tak troche mam porozucane style bo slucham -Hard Rocka,Reeage i Techno.
Najlepsze zespoly to-S.O.A.D i East West Rockers no i wykonawcy Techno -Beny Benassi oraz Dj Tiesto.
A Ulubieni Wykonawcy Reagge i Hard Rocka to-Jamal,Ras Luta, Oraz Serj Tankian
O ludzie muzyka to ja si? tez pochwale xd
rock, rock , rock , metal, pop, pank i wiele innych
podam tylko 2 zespo?y moje ulubione xd
Thousand Footh Kruch
Rise Against
dobra wiecej podam xd
No Use For a Name
Saliva
Skillet
Muza to jest to co kocham sko?czy?em szko?e muzyczna ale klasyki nie s?ucham P
Electro-House, House, Hands Up, Dance czasami Vocal Trance. Ulubionych producent?w wymienia? nie b?d? bo pewnie i tak nikt nie b?dzie tego czyta?. Poza tym, kto by ich wszystkich spami?ta?. : )
Wszystkie odmiany Rapu. Polski, Angielski, Niemiecki. Hardstyle Rap, Crunk, Dissy. "Czarny" i "Bia?y"...
Ulubione zespo?y: La Coka Nostra (osobno Ill Bill), Raptile, Onar, Peja, 50 cent, DJ Decks, Bez Cenzury, DJ 600v, Green Team, 2pac (Standard), Eminem, Fort Minor (Taki nijaki ich Rap, ale ale w?a?nie za to Ich lubi?) i wiele, wiele wi?cej.
Jestem fanem muzyki Punk Rock czasami s?ucham utwor?w zespo?u metaliki , lubi? tak ?e pos?ucha? starszych kawa?k?w Peji , Techno dla mnie jest obce poniewa? nie rozumiem tego rodzaju muzyki jest dla mnie dziwny
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.