hm, ja s?ucham takich muzyk jak
bas tajpan,peja,disco polo,dj magic,ke$ha, Lady Gaga, Shakira.
no i to na tyle Bas tajpan jest naprawd? ekstra nuta i wszystkie jego kawa?ki s? ostre ^^
. O kurde, nie zobaczy?em ?e kurfma napisa?em na g?rze post na ten sam temat. Mo?na ten usun?? post, bez ?adnych intryg ;< prosz?.
Ja s?ucham rapu, szczeg?lnie lubie Ostrego, Eldoke, Pezeta, Waldemara.
Z zagranicznego to Eminem i Snoop Dogg.
Czasem te? lubi? sobie w??czy? jakich? uzdolnionych artyst?w(amator?w), kt?rzy ?piewaj?(czasem i graj?) piosenki znanych gwiazd. Ostatnio w??czy?em sobie piosenk? Justina Biebera w wykonaniu innej osoby(kobiety) i nie powiem, brzmia?a ca?kiem fajnie. To chyba ten dzieciak(Bieber) tak psuje t? muzyk?.
Mo?na powiedzie?, ?e jestem wszechstronna, je?li chodzi o muzyk?. S?ucham wszystkiego, poczynaj?c od metalu, a ko?cz?c na rapie. Oczywi?cie wyj?tkiem jest techno, energy i disco-polo, kt?rego zupe?nie 'nie czuje'.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.