• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Jakiej przegl?darki u?ywasz?

• Thread starter Thread starter Ray
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Jakiej przegl?darki u?ywasz?

• Mozilla Firefox

Votes: 0 0,0%
  • Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• Internet Explorer

• Opera

• Google Chrome

• Safari

• Netscape

• Inne (jakie?)

• Mozilla Firefox

• a:7:{i:7476;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7476;s:6:"nodeid";s:7:"2442048";s:5:"title";s:15:"Mozilla Fir

• a:7:{i:10433;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10433;s:6:"nodeid";s:7:"2442048";s:5:"title";s:15:"Mozilla F

• a:7:{i:10433;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10433;s:6:"nodeid";s:7:"2442048";s:5:"title";s:15:"Mozilla F

• a:1:{i:16305;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16305;s:6:"nodeid";s:7:"2442048";s:5:"title";s:5018:"a:7:{i:

• Total voters
    229
Status
Zamknięty.
Odp: Jakiej przegl?darki u?ywasz?

ja tez mia?em explorera ale si? przerzuci?em na mozill? i u?ywam Mozilla Firefox

Mozilla Firefox !! Najlepsza przegl?darka

Ja podobnie jak Roulette, Pracowa?em na Fire Fox'ie. Potem co? zacz??o si? dzia?, przegl?darka Zawiesza?a si? i zmieni?em j? na Chroma:p P?ki ko jestem zadowolony z Google Chrome!.

U?ywam firefoxa i opery na zmian?. Gdy ta pierwsza ma z niewyja?nionych przyczyn problemy zdrowotne, wymuszam na drugiej pos?usze?stwo. Gdy obie go odm?wi?, katuje je a? dostan? cudownej odmiany. Ci??ki ich los.

U?ywam opere. Bardziej mi si? podoba od firefoxa, posiada szybkie wybieranie (wiem, ?e mozilla te?, jednak nie bardzo mi przypad?o do gustu).

Mozile Firefox hmmm od 2 lat chyba :D bardzo d?ugo ! Najlepsza chyba Mozila Firefox i Opera s? dobre ;)

Opera Rules, nie muli mi kompa jak firefox, nie odpala si? 50 lat jak firefox i nie jest tak wywrotna jak firefox :p
Oczekuj? ?e obrzucacie mnie psami za to co pisz? o Mozilli ^^ :p

Oczekuj? ?e obrzucacie mnie psami za to co pisz? o Mozilli ^^
<obrzucam psami> ?
@Topic
Fajerfox, ma du?o wtyczek i innych fajnych rzeczy. Dla mnie si? nigdy nie wiesza nie wiem jakiego ty masz kompa maglu ?e si? co? wiesza.

Osobi?cie u?ywam Opery, gdy chc? co? ?ci?gn?c wtedy w??czam IE lub FireFoxa. Na operze przy samym ko?cu ?ci?gania jest zawiecha. Opera te? ma fajne sk?rki, wystarczy poszukac ;p U?ywam opery z 3 lata i dobrze mi si? j? obs?uguje, FF nie przypad? mi jako? do gustu, nie wiem co wy w nim widzicie.

Mozilla Firefox ale w wersji 3.0.17 bo 3.5 nie jest fajna nie podoba mi si? dziwna w obs?udze lecz niestety czasami mnie zawodzi bo przegina z procesami i sie zacina i np zaczyna lami? pc ;/

Mozilla Firefox

Moim zdaniem najlepsza i najbardziej zrozumia?a przegl?darka, ?atwa w u?yciu, nigdy nie mia?em z ni? problemu. U?ywa jej ca?a rodzina i nikt nie narzeka, mam j? od kiedy za?o?y?em internet.
Pozdrawiam.

Zdecydowanie Mozilla Firefox. Testowa?em wiele innych przegl?darek takich jak Opera, Google Chrome, Internet Explorer i FF chodzi najszybciej, nie muli jej, ma du?o sk?rek, dodatk?w. Jest po prosu ?wietna.

ff <3

Uwielbiam, wr?cz kocham Mozille. Inne przegl?darki to syf.

Wiem, ?e pisz? post nie na temat i dostan? warna, ale musz?, bo jak przegl?dam ten temat to mnie g?owa boli.
Proponuj? moderatorom tego? tematu dopisa? regulamin, kt?ry nakazuje pisa? WARTO?CIOWE obja?nienie dlaczego u?ywamy danej przegl?darki. Coraz wi?cej widz? tu post?w typu: "Opera bo jest fajna. Mozilla bo si? nie tnie i jest szybsza.", kt?re nie przekraczaj? 2-3 zda?. Ankieta te? ju? przesta?a by? wa?na, wi?c i tak wida?, jaka przegl?darka dominuje. Mo?e zamiast szerzy? spam lepiej zamkn?? temat? To tylko propozycj?, ale mam nadzieje, ?e zostan? rozpatrzone.
Pozdro

// Nie dostaniesz. Zostanie dopisany taki regulamin. Korzon~

Notka moderatorska:
Zosta? dodany mini regulamin tematu. Prosz? si? z nim zapozna? aby unikn?? ostrze?e?

W sumie posty typu "Opera bo jest fajna. Mozilla bo si? nie tnie i jest szybsza." podchodz? pod ma?o warto?ciowy post, maj? nisk? warto?? merytoryczn? i powinny by? warnowane, lecz aby unikn?? ten jak?e niepotrzebny spam zamykam temat. //Ognisty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry