• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 JazperOTS powraca ;D tylko dla ciebie [you]

Status
Zamknięty.
Odp: JazperOTS powraca ;D tylko dla ciebie [you]

nie nie mysle ze bd gralo tyle ludzi .. jesli macie problem to nie wbijajcie ... ja was pierdole ... bo mam to w dupie, bd grali ci co chca, jesli jest ich nie wielu to trudno, bywa ... otsmateria orzel dla twojej wiadomosci tez byl moim otsem, ktorego prowadzilem z kumplem ..., a to ze ma 300 osob na trainach to trudno nie ? :)

i co z tego ze na materii sa ludzie na trainach ale jest jakis opor , gram tam 1 miech i caly czas sa ludzie ... tutaj jak logne w temple to widze ok 30+ graczy a nie to co u cb wbijam i nic ewentulanie w dp stoi jakis 1 noob...
jazper nie potrafisz miec otsa to juz chyba z 3 x restart twojego "otsa"w ciagu 2 tyg. ogarnij sie narazie i tyle nikt ci juz tam nie zagra........ skoncz z tym bo tylko sie osmieszasz

hahhah 3 restart ? chyba 1 ,,, czlowieku nie wiesz o czym mowisz bo nie prowadzilem otsa (poza milenia) w ostatnim miesi?cu ... wiec nie wiem z kad 3 restarty ... ty chyba wiesz lepiej ...

O boshe Jazper sory ale twoj ots to ?enada przez ''rzal''
powiedz czemu Kula ci hostuje serva ?

RZAL ! XD

@Wszyscy up . I widzisz reszta spo?eczno?ci trzyma za mn? . I jak tutaj si? dziwi? , ?e ka?dy ma ciebie za przeproszeniem w dupie i ten twoj Ots . Wszyscy widocznie si? na Tobie przejechali i na twoim serwerze , kt?ry ma restarty co 3 dni i graj? na nim 3 osoby mimo reklamy . Pozdro Po?wicz kolego :)

//up to ja juz nie wiem chyba ze 3 razy juz zdania zmieniasz wiec nie wiem ... pozdro pocwicz to ty sobie mozesz ;) powodzenia z rivenia ;)

kula hostuje bo jestem kompetentny i aktywny, nie tak jak co niekt?rzy

je?li nie wypali zawsze bd m?g? doj?? do jakiego? teamu :)

jazper skoncz te swoje przemowienia bo sie tylko jeszcze bardziej osmieszasz ktos dobrze podsumowal twojego otsa mowiac ze to jest "dno " .... Twoj ots juz nie ma przyszlosci , ty i ten twoj "serwer" jestescie skonczeni..... ogarnij sie i nie rob ponownego startu bo tylko tracisz czas a ludzi i tak ci nie przybedzie tyle na ten temat elo.

Jazper, jestes faja,
i ten caly twoj ots to sa jakies kurwa jaja,
brakuje Ci forsy na ksiazki do liceum ? czy gdzie tam idziesz 16-sto latku?
i dlatego odpierdalasz tak? maniane ?
wlanczasz OTSa na 3dni, promujesz sie jak niewiodomo kto,
myslisz ze gracze wroc? jak powiesz: zrobilem gor?cy update (ktorego i tak nie robisz), prosze niech wbije chodz 30+ graczy.
wiec jak juz wczesniej pisalem,
jazperots sie spali?, zeszmaci?, sprzeda?... popracuj nad now? nazw? i wygladem temple zeby czasem grzecze nie przypomnieli sobie jazpera mapy, bo odejd? szybciej ni? przyszli
tyle mam Ci po powiedzenia,
skoncz z t? RZENAD?!!

//do administracji, usuncie caly ten temat bo wstyd tylko.

Ostatnia edycja:

Jazper ma?e dziecko.
Ludzie kt?rzy wbij? na twoj? stron? od razu uciekn?.

?ci?gnij gotowy ots gotowy acc i postaw tak b?dzie najlepiej za?miecasz tylko neta... potem 2 min d?u?ej tracimy czas na szukanie servera.

A niekt?rzy zrobi? konto pograj? 20 min a przez 20 min mogli by ju? dawno postawi? bota na normalnym servie.
Notka moderatorska:
Koniec. Jeszcze jeden post, w kt?rym b?dziecie obra?a? kogokolwiek, to osobi?cie postaram si?, aby wasze liczniki ostrze?e? dosta?y par? nowych punkt?w.

noi dobrze :) ja jestem optymistycznie nastawiony, poza tym czepiacie sie mojego wieku? :) nie dobrze, wychodzi tutaj czyje? 16<... , ja sie nie przejmuje, mam wychrzanione na tych co zle mi zycza ;) tak wiec ots powstanie czy tego chcecie czy nie. Z waszych postow wynika, ze jesli bym zrobil inna nazwe serwera to ots by wypalil? smieszne ... mylisz sie zrobilem to bo musialem, z reszta jesli sadzicie ze zarabiam na ksiazki to zal mi was ... tyle czasu stracilem na te otsy, a wy dopiero teraz zaczynacie sie czepiac? inny hostig? ze starego odszedlem to odrazu sapy ? no trudno bywa :) cya ;*

Zapraszam gor?co na serwer :*

WOw 25 ludzi online kurde to jakis rekord ty jazper wez zrob fotke !!!
zreszta ten ots jest spalony daje glowe ze za tydz < o ile ten ots tylko postoi > bd juz z 5 graczy ktorzy graja dla expa < sry taka prawda ktos dobrze napisal skoncz juz promowac to scierwo bo ludzi traca tylko czas > zegnam trzym sie i ogarnij tego otsa nareszcie ; *

scierwem nazwij siebie ;) jest to moj ots wiec ja go prowadze ;), nawet jesli poziom graczy zejdzie na 10<... to i tak bd stal? powod nawet jesli strace dedyka, kupie go dla wlasnej satysfakcji ;) ze przetrwalem, angazuje sie takze w projekt mojego kolegi ;) wiec nie jestem z niczym :), nie rozumiem co sie kryje pod twoimi slowami ogarnij otsa ... znowu sie przychrzaniasz ...

A ja zapraszam jazper.eots.pl wystartowa?!! Zapraszam!!

coz podziwiam cie ze chce ci sie to robic ale to jest twoja sprawa zreszta widzisz ze nie tylko ja mam zle zdanie o tobie i twoim otsie wiec sie nie dziw

//up rozumiem, kiedys gralo u mnie 80 - 150 os. ale nie umialem tego docenic bo to byly moje poczatki i robilem resy harow, teraz juz wiem co robilem zle ;) bywa ;) najwyzej mowie ze dolacze sie do jakiegos projektu, a puki co zapraszam na ots

Jazper.eots.pl zaprasza ciebie [you]!

Pozdro...
Wbi?em na ten Ots i tak jak pisalem wczesniej to kompletna pora?ka. Praktycznie 0 zmian wiecznie ten sam nudny Ots! Tak jak we wczesniejszych edycjach balans profesji do niczego. Serdecznie nie polecam tego Ots'a !!!

hahahhah, cz?owieku o czym ty m?wisz? wida?, ?e d?ugo nie gra?e? bo teraz balans jest ... fakt kiedy? go nie by?o, ale teraz nie narzeka nikt, mam kumpli kt?rzy graja wszystkimi profesjami i zaden mi nie powiedzial ze nie ma balansu, jesli blaam jestes taki do przodu

to zrob swoj ots:)

a tymczasem zapraszam na jazper.eots.pl!! :**

HaHaHa.. Ca?e te 5 ludzi kt?re jest teraz u Ciebie online to tylko Twoi kumple i ludzie na trainerach. Gz wykona?e? doskona?? robot? !!
A co do balansu to tak jak m?wi?em nigdy go nie by?o i nie b?dzie u Ciebie na Ots. Kumple zawsze b?d? Ci m?wi? ?e jest dobrze dop?ki b?d? "Pro" na Ots.

kotus u mnie nie ma ludzi na trainerach to 1 primo, po 2 primo widac ze jestes no liferem wbijac i pisac posty o 5:42, moich kumpli tez na razie nie ma bo nie robia za takich co ty ... bd okolo 10 moze pozniej ... co rozumiesz pod poj?ciem pro? ... kin sie dlugo trzyma w miare bije z broni i eg, drut wali juz mniejsze hity z frigo, sorc tez, ale nieco wieksze z flama, pallek to infernal + mas san i wychodzi lepiej od kina ;)

wiec nie wiem czemu ty tu balansu nie widzisz O_o ... slpey jestes i tyle

Zapraszam na Jazper.eots.pl :***

Po 1. Ogarnij zegarek. Posta napisa?em o 7.42. ( Wida? kto jest tym No Liferem )
Po 2. Ka?dy b?dzie chwali? swoje nawet je?li b?dzie to kompletna ruina.
Po 3. Jak dla mnie to mog? mi usun?? te konto! Mi na tym nie zale?y ;*

lol bhhauhuauhauhahuuhauhuha. ze niby ja jestem no liferem? wszedlem godzine po tobie ...
po 2 lol? co widac jak tam musisz miec nie musisz rzeczy z domu przenosic przez kabelek do innych
po 3 wiem, a komu zalezy na 10 postowym koncie kt?re jest g?wno warte, i nagle sie obudzi?o jak powsta? ten temat? :) ciekawe ;)

a ja:

Zapraszam na jazper.eots.pl!!

Status
Zamknięty.
Do góry