-Tibia 8.10 Je?eli jeste? fanem 8.1 Lubisz klimaty 8.1 Musisz Wej?? na ten serer RPG/FUN

Status
Zamknięty.

SHW

Advanced User
Październik 25, 2011
Liczba reakcji
2
Prosz? o zamkni?cie tematu niespodziewana zmiana sys. operacyjnego co wi??e si? z formatem :/

Odp: Je?eli jeste? fanem 8.1 Lubisz klimaty 8.1 Musisz Wej?? na ten serer RPG/FUN

widz?c map? pomy?la?em czy to 8.6 ?? fajnie si? zapowiada ; ] ale chyba zagra Ci wi?cej os?b na wy?szym kliencie

Odp: Je?eli jeste? fanem 8.1 Lubisz klimaty 8.1 Musisz Wej?? na ten serer RPG/FUN

widz?c map? pomy?la?em czy to 8.6 ?? fajnie si? zapowiada ; ] ale chyba zagra Ci wi?cej os?b na wy?szym kliencie

No wiem ale na 8.6+t to tylko na dedyka OTS si? nadaje.

Mi si? tam podoba ten OTS. )..

Przynajmiej ciekawie sie zapowiada. pewnie zagram jak bedzie ON.

: )ots minie si? z celem . . mapa troszk? dziwna jak dla mnie niby du?o szczeg???w lecz nie kt?re nie pasuj? i poza scianami depo/temple nic nie przerobione ..
ogolnie teraz na 8.1 wszystkie otsy sa crashowane przez Mage Bomba ,wystarczy tylo maly skrypt ktory jest na thorii . . . ;]

: )ots minie si? z celem . . mapa troszk? dziwna jak dla mnie niby du?o szczeg???w lecz nie kt?re nie pasuj? i poza scianami depo/temple nic nie przerobione ..
ogolnie teraz na 8.1 wszystkie otsy sa crashowane przez Mage Bomba ,wystarczy tylo maly skrypt ktory jest na thorii . . . ;]
Wiem bracie ?e ma?o przerobione wiec ci?gle przerabiam :)
Nad skryptem te? sie zastanowie bo to bedzie ne TFS

Smialo ci go moge sprzeda? : )

Jak dzia?a to mo?esz sobie zobaczy? thoriaot.pl ! ( ten skrypt dziala na all TFSach i chyba wszystkich silnikach XML ) :D

@RoyPLdzi?ki ale nie skorzystam :)

?adnie przerobiona mapa, skromnie ale klimatycznie, przerob jeszcze miasto pod ten klimacik, jakies fajne trapy, defy i oczywiscie jak?? arenke do ob.
Je?eli szukasz hostera moge Ci co? zaoferowa?, mam sprawdzonego hostera, miesi?c temu miea?em z nim serva 8.10 ( Atera mo?e gra?e? ) gra?o oko?o 40-50 os?b, zero lag?w, jak co? pisz priv.

Dodaje nowe screan shoty z expow na kt?re b?dzie si? p?ywa? statkiem.
ysjn.jpg

gkvd.jpg

gyob.jpg

bxjr.jpg

Od?wie?am

Szkoda, ?e te ostatnie zdj?cia to kopie : D Ka?dy mapper ci o tym powie .. do tego t? map? znam .. wi?c nie wiem po co dodajesz zdj?cia jak i tak tego nie zrobi?e? wtf ? :D

No wzio?em je s TFS'a doda?em zeby gracze wiedzieli o istniej?cych expowiskach ob jak wyzej napisa?em nie bedzie za duzo tp :)

Sory RoyPL ,ale bardziej mi si? podoba jego wersja mapki evo ni? ta co wstawi?e? do download ;P

@topic: Mapa jest nawet fajna podoba mi si? pomys? z tymi sklepami naprawd? jak na 8.1 super to wygl?da :)
Dlatego te? wbije gdy b?dzie online i zobacz? jak to wygl?da :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry