Je?li kto? cie hakn? co robisz?

Status
Zamknięty.
Odp: Je?li kto? cie hakn? co robisz?

niedawno dosta?em hacka na moim 71ek straci?em itemy+cc warte ok. 120z? na charze by? pacc przesta?em gra? odda?em posta? i napierdalam na ots teraz. ;]

ja nie mysle...wiem ze ktos mnie zhakowal to zaluje za co !?

pierw wbijam na tibia.com potem skanuje kompa. nastepnie probuje odzyskac na tibia.com moje konto. potem jak nic nie wykryje to jestem spokojny. a jesli wykryje keyloggera wale w blaszaka :> i wale... tak przez okolo dni 15 a potem gram od 0 :> zdaza sie ze i nie pojde do szkoly bo bd odrabial straty :D

Interesuje cie co bym zrobi? ?
a to masz okazje si? dowiedzie?.

1. Nie zak?ada? bym nowego konta
2. Nie rzuca? wulgaryzmami w pokoju

zrobi? bym chyba to co ka?dy, zmieni? password do konta po czym pisa? do kumpli czy by po?yczyli jakie? ( eq ) po czym bym poszed? na expowisko i zebra? loot [ kase i eq ] . to co pasuje i jest dobre zostawi? bym i za?o?y? to co jest s?abe i nie potrzebne sprzeda? z kasy "( loot )" kupi? bym podobne eq do skradzionego.

i to tyle.. Dok?adnie nie wiem co bym hmm zrobi? poniewa? nigdy mi konta nie okradziono, poniewa? mam bardzo dobre zabezpieczenia kt?re zabezpieczaj? m?j komputer i wszystko co na nim robi?. ; )

Oczywi?cie sprawdzam ca?y komputer (skanuje wszystkimi sposobami) je?eli znajd? pluskw? (keyloggera) usuwam j?. C?? po stracie konta my?l? tylko "Ty baranie, przecie? nie ma programu do klonowania itemk?w" ale u?wiadamiam sobie ?e to tylko gra i zawsze mo?na zacz?? od nowa, nie powinno si? p?aka? nad rozlanym mlekiem. Je?eli chcesz si? zabi? po stracie kilku pixeli, to m?wi? Ci ?e nie warto :\.

oczywi?cie
Kod:
Nic z tych rzeczy ...
i og?lnie co rozumiesz przez s?owo 'hackn??'?
bo ja kogo? kto ?ci?ga ?mieci z internetu licz?c ?e to jaki? cheat do tibi...

heh odp na te pytanie :::
teraz jak dostane hacka to bez emocji przekln? pod nosem i patrze co zajebali.. Dlatego ze my?l? ze to tylko kilka z? i oczywi?cie to Gra !!! Lecz czasem szkoda tych itemk?w co si? zyska?o na huncie .. <<>><<>> Kiedy? jeszcze jak by?em m?ody i g?upi to przezywa?em to jak nie wiem co.. i kiedy Traci?em caly ekwipunek co zyska?em to m?wi?em ze przestaje gra? ... Lecz zawsze potem ziomki z osiedla zapraszali mnie na Servery i jako? gra?em z nimi ;d

Zdejmuje kominiare. Asto mia?em podobn? sytuacj?(za 'm?odu') z tym ?e kolega da? mi podexpic chara do kt?rego mia?o sporo os?b pasy :| By? naprawd? z?y o ten 15 lvl plate seta :/ tak to jest cz?owiek chce dobrze a wyjdzie ?e jest skurwysynem, nies?usznie :\

Jak mnie schakowali zacz??em gra? od samego 0.Trudno by?o lecz wiedzia?em ?e to moja wina.Po prostu zalogowa?em si? na jakie? innej stronie passami z Tibi i zosta?em schakowany.;/

Biore n?? zacinam sie skacze przez okno i wog?le emo.
<joke>
Zaczynam gr? od nowa. a jak!
Troszke si? zdenerwowa?em by?em wnerwiony do?? ale pos?ucha?em sobie muzyki uspokajaj?cej <fal morza mmmm;) )
i Jako? to by?o :D
Niestety dowiedzia?em si? ?e kolega mnie chakn?? . Wraca? do domu na kolanach ale i tak pass?w nie odda? ;d.

zaczynam gre od zera nie za?amie sie jak kto? mi schokuje k seta i f axa bardziej bym sie za?ama?bym jak by mi kto? skawa? d seta i shtouned axa :D

Jak mam haka to si? denerwuj? i tyle.
Jak padn?, wulgaryzuj?,kln? i ka?dego krytykuj?.
Odpoczywam kilka dni od Tibi i wracam ^^

Id?, skacze z mostu :) na wszelki wypadek przywi?zuje sobie do nogi worek z kamieniami ~~ 300 kg
A tak rly to nic :) tylko usuwam keylogera i zyje dalej :D cieszac sie ze stracilem postac

Zadaje sobie pytanie: w jaki spos?b ?
Zaczynam szuka? pluskwy, kt?ra wyssa?a mi has?o. Gdy to zrobi? id? och?on?? i pomy?le? co dalej.
Nie p?acz? nad tym, gdy? po pierwsze to gra, a po drugie sam jestem sobie winien, ?e nie zabezpieczy?em odpowiednio komputera.

no dobra
GM
ty zaczynasz zpowrotem nie p?aczesz

ale jak grasz 2 miesiace i mam np.40 lv
i ktos cie hacknie

to sobie mowisz

"PO HU* JA GRAM , TYLKO CZAS TRACE"

Jak mam wene do grania to gram od 0 a jak mi si? nie chce to nie gram kilka tygodni i zaczynam od nowa. Oczywi?cie wcze?niej pr?buje odzyska? stracone konto.

Pozdrawiam,
Syloxar Knight

Status
Zamknięty.
Back
Do góry