• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jedna z pierwszych map

Status
Zamknięty.

Suruwa

Active User
Liczba reakcji
2
Jedna z moich pierwszych map prosze o maksymalna krytyke i wytykanie bledow

Odp: Jedna z pierwszych map

jak na jedn? z pierwszych map to nie jest tragicznie, do czego m?g?bym si? przyczepic to to ?e jest strasznie ma?o detali, du?y teren, nie wype?niony niczym, a w dodatku wsz?dzie autoborder, no c?z.
i do samego screena, przed robieniem, wy??cz Highlight Items, (skr?t V)

w gruncie rzeczy praca s?aba.

Nawet ?adnie jak na jedn? z pierwszej mapy ale brakuje tutaj detali w?r?d tego wielkiego terenu.Wida? ?e auto border by? ;].Moja ocena jak na pocz?tek to 4/10

Praca s?aba, jeste? pocz?tkuj?cym i starasz si? zrobi? jak najwi?cej i to przy pomocy autobordera, ja bym ci radzi? robi? ma?e g?ry a dok?adnie. P??niej mo?esz przej?? na wi?ksze. Musisz zwr?ci? wi?ksz? uwag? na detalowanie map. W map edytorze map mn?stwo kamyczk?w, r??nych border?w kt?rych m?g?by? tutaj wykorzysta? a mapa by?a by o niebo lepsza. Ty jednak u?y?e? tu tylko par? brzydkich kamyk?w. Tak wi?c zr?b co? ma?ego a ?adnego :)

Praca nie jest ?adna i bardzo nie estetyczna. W 100% u?y?e? autobordera, co jest b??dem. To, co on robi jest po prostu masakryczne. Wszystko jest kwadratowe... Natury na g?rach niema, co te? pogr??a prac?. No c??, popracuj nad urozmaiceniami, detalami itd.

Ostatnia edycja:

Brak kamyk?w, brak ska? , m?g? by? da? tam wycinki innych border?w.
S? tez inne Groundy kt?re mo?na dopasowa? do ska? wtopi? w atmosfere,..
Og?lnie jak na Jedn? z pierwszych map nie jest ?le :)
7/10

?adnie mi si? podoba.
Troch? faktycznie pusto jak na tak du?y teren
ale jak na pocz?tek to dobrze sobie radzisz
oby tak dalej z fuxem pozytywnie i do przodu
pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry