Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

Pezet / Ma?olat feat. Ma?pa "Nagapi?em si?" - YouTube

@Reddyslaw
Ja tego Mac Millera nie lubi?, z tego co wiem to on jest Brytyjczykiem i za bardzo pr?buje sobie wyrobi? Ameryka?ski akcent... W sumie to jestem strasznie ciekawy sk?d dok?adnie jest, mo?liwe, ?e mieszka gdzie? niedaleko mnie ;d
W ka?dym razie, za bardzo popowe ma kawa?ki, co? w stron? Lil Wayna. Nie za bardzo mi si? taki styl podoba, wol? stary i dobry rap.

320823_282929448388789_100000152076907_1264080_642404275_n.jpg

i chuj

S?uchaj zwrotek a nie ksywek.
Wiesz jako? nie przekona?a mnie jego zwrotka, wi?c liczy?em, ?e kto? mnie u?wiadomi kto to, ale do tej pory nie wiem, bo na wielu innych forach nikt o nim nie pisze i nic o nim nie ma. Kr?tko m?wi?c kolejny typ jak po?owa ZIP Sk?adu po znajomo?ci na legalu.

B.R.O. zjedzony przez Race, wiadomka.
Raca rzuci? 4-5 ?rednich panczy i powt?rzy?, to co ju? ka?dy zd??y? zauwa?y? i powiedzie?(Pjentak, Plejer), wi?c tak go zjad?, ?e sraczke chyba z tydzie? b?dzie mie?. I ka?dy kto nie ma kutasa w oku zauwa?y, ?e to marna promocja albumu Racy. Raca dobry zawodnik, ale takie sceny s? ?a?osne.

Ostatnio kupi?em kilka p?yt i w ko?cu mog?em sobie przes?ucha? Lot 2011 Te-Trisa i dla mnie to ju? osobisty klasyk - muzyka i teksty, to mega ?wie?o??, progres, odwa?ne kroki i zajebiste patenty.

Ostatnia edycja:

Prosto mixtape lata po jutubach, wrzutach. Gada?em ze znajomymi - m?wili, ?e najgorszy mixtape. Czytam na forach - to samo co wcze?niej. Przes?ucha?em jak na razie3 kawa?ki(po za singlami)

Parzel - wszystkie pi?ki podkr?cone
Mega, ale to mega g?wno. Jak kto? ma zamiar wkr?ca? tutaj, ?e dobry kawa?ek, to prosz? i b?agam jednocze?nie abym nie by? adresatem tych wkr?t?w.

Reks, Miki, Hades - T.K.O.
Bit ?redni, Miki spodziewa?em si? wi?cej, ale jednak za bardzo znajomy go zachwala?, a sam te? katowa?em jego zwrotk? z innej jego nagrywki, bo by?a zajebista, a tu ... . Hades wiadomo ?rednio - nawet mo?na powiedzie?, ?e po raz 10 niekt?re gry s?owne u niego s?ysz?.

Bu?gar, Hades, Ero, Chada - Kolory
Bu?gar - wtf? Hades ciekawie, a za to Ero nudno. Przej?cie na drugi bit pi?kne i fajny patent, ale taki bit i po??czenie go z Chad?, to mega beka, ale gimby b?d? jara? si? glockami i gangsterem.

W?a?nie prosto wrzuci?o Vienio, Koras, Pyskaty, Hania - Murek
Zbylu bit mega i jedynie pyskaty ?adnie.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry