What's new

Jedyny s?uszny temat - rap.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69
Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

bhuabshabshuabshaubshaubsahbsuabsa, wierz?, ?e ?art. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: allblackeverything, g-wagon w teledysku, marne dupeczki, chujowe bujanie si? do ?redniego bitu (biali tego w og?le nie potrafi?).

WIDZ?, ?E GONIMY AMERYKE.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

bhuabshabshuabshaubshaubsahbsuabsa, wierz?, ?e ?art. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: allblackeverything, g-wagon w teledysku, marne dupeczki, chujowe bujanie si? do ?redniego bitu (biali tego w og?le nie potrafi?).

WIDZ?, ?E GONIMY AMERYKE.

Still better ni? te wacki, kt?rych Anon wstawia. Rap si? nie ko?czy na Ameryce. Wiadomo, ?e w Polsce NIGDY nie b?dzie takiego rapu jak w stanach, ale s? kawa?ki, kt?re jak na Polsk? scen? s? dobre, ten kt?ry udost?pni?em w?a?nie za taki uwa?am. Najbardziej mnie w?a?nie bawi jaranko Guralem, S?oniem, Kaenem, Onarami, Paluchami i innymi wackami, kt?rzy s? tak chujowi, ?e ja pr?dzej bym si? jara? Velvetem, kt?rym dup? podcieram. M?g?bym tu udost?pnia? kawa?ki zza oceanu, kt?rych s?ucham, ale spo?eczno?? tego forum jest w wi?kszo?ci za g?upia, ?eby chocia?by zrozumie? tekst, jak patrz? jak ludzie udost?pniaj? jakie? RPK i inne 'prawilne' g?wna. W?a?ciwie w tym temacie jedyne osoby, kt?rych linki ogarniam to w?a?nie Ty i Michu, bo reszta wrzuca na prawd? g?wna w chuj. Por?wnaj sobie to do dowolnego polskiego kawa?ka z wcze?niejszej strony i powiedz, ?e nie jest lepsze.

Last edited:

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Still better ni? te wacki, kt?rych Anon wstawia. Rap si? nie ko?czy na Ameryce. Wiadomo, ?e w Polsce NIGDY nie b?dzie takiego rapu jak w stanach, ale s? kawa?ki, kt?re jak na Polsk? scen? s? dobre, ten kt?ry udost?pni?em w?a?nie za taki uwa?am. Najbardziej mnie w?a?nie bawi jaranko Guralem, S?oniem, Kaenem, Onarami, Paluchami i innymi wackami, kt?rzy s? tak chujowi, ?e ja pr?dzej bym si? jara? Velvetem, kt?rym dup? podcieram. M?g?bym tu udost?pnia? kawa?ki zza oceanu, kt?rych s?ucham, ale spo?eczno?? tego forum jest w wi?kszo?ci za g?upia, ?eby chocia?by zrozumie? tekst, jak patrz? jak ludzie udost?pniaj? jakie? RPK i inne 'prawilne' g?wna. W?a?ciwie w tym temacie jedyne osoby, kt?rych linki ogarniam to w?a?nie Ty i Michu, bo reszta wrzuca na prawd? g?wna w chuj.

wiesz, ?e to nie by? wrzut na Ciebie. te? nie s?ucham s?onia, keana, onara i innych pih?w, nienawidz? polskiego rapu w?a?nie za to jaki jest, ?apiemy wszystko co si? da zza oceanu, przy czym wychodzi to potem w taki ?mieszny spos?b, ?e nawet nie mog? przes?ucha? jednej zwrotki. jedyny wyj?tek od tej regu?y to chyba kuban, kt?ry potrafi tak p?yn?? po bicie, ?e zazdroszcz? mu luzu. najwi?kszym b?lem jest i tak chyba to, ?e mamy tylu ?wietnych producent?w i nie ma kto tych bit?w wykorzysta?. :crying::crying::crying: w ca?ej reszcie si? z Tob? w 100% zgadzam.
#edicik no jest, ale co to za por?wnanie hehe

na koniec zostawiam bicik boi-1da z detailem i evansem, straszny sztos (szkoda, ?e jayz chujow? zwrotk? na nim da?)

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

wiesz, ?e to nie by? wrzut na Ciebie. te? nie s?ucham s?onia, keana, onara i innych pih?w, nienawidz? polskiego rapu w?a?nie za to jaki jest, ?apiemy wszystko co si? da zza oceanu, przy czym wychodzi to potem w taki ?mieszny spos?b, ?e nawet nie mog? przes?ucha? jednej zwrotki. jedyny wyj?tek od tej regu?y to chyba kuban, kt?ry potrafi tak p?yn?? po bicie, ?e zazdroszcz? mu luzu. najwi?kszym b?lem jest i tak chyba to, ?e mamy tylu ?wietnych producent?w i nie ma kto tych bit?w wykorzysta?. :crying::crying::crying: w ca?ej reszcie si? z Tob? w 100% zgadzam.
#edicik no jest, ale co to za por?wnanie hehe

na koniec zostawiam bicik boi-1da z detailem i evansem, straszny sztos (szkoda, ?e jayz chujow? zwrotk? na nim da?)

No niby prawda, jednak ja widz? kilka wyj?tk?w w?a?nie na polskiej scenie, ale to ju? zale?y od gust?w, wiem ?e to nie by? wrzut na mnie, ale zawsze lepiej jest wej?? w jak?? dyskusj? i porozmawia? o swoich pogl?dach na sceny rapu ni? tylko wymienia? si? linkami.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

No niby prawda, jednak ja widz? kilka wyj?tk?w w?a?nie na polskiej scenie, ale to ju? zale?y od gust?w, wiem ?e to nie by? wrzut na mnie, ale zawsze lepiej jest wej?? w jak?? dyskusj? i porozmawia? o swoich pogl?dach na sceny rapu ni? tylko wymienia? si? linkami.
ale odemnie to sie odpierdol, ja mam g??boko w dupie czym sobie ok?adasz uszy i tego nie komentuje, wi?c jak nie s?uchasz tego co wrzucam to mnie kurwa nie obra?aj, chyba ?e syndrom hejtera nie daje ci si? powstrzyma?.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

ale odemnie to sie odpierdol, ja mam g??boko w dupie czym sobie ok?adasz uszy i tego nie komentuje, wi?c jak nie s?uchasz tego co wrzucam to mnie kurwa nie obra?aj, chyba ?e syndrom hejtera nie daje ci si? powstrzyma?.

Wjecha?em na raper?w, kt?rych wrzucasz, gdzie widzisz zdanie, w kt?rym Ci? obrazi?em? Odwo?a?em si? do poprzedniej strony, na kt?rej wi?kszo?? post?w to w?a?nie Twoje linki, wi?c nie wiem w czym problem. Z ch?ci? przeczytam komentarz do kawa?k?w, kt?re udost?pniam, bo po to jest ten temat i tak jak Ty masz prawo do komentowania kawa?k?w, kt?re ja udost?pniam, tak i ja mam prawo do komentowania tych, kt?re Ty udost?pniasz. W ?adnym po?cie nie widz? obelgi z mojej strony skierowanej w Twoim kierunku, bo nie mam do Ciebie nic jako do cz?owieka, bo nie mam do tego podstaw.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Ja pierdole taki bit zbeszcze?ci? -.- Do Tomba nic nie mam, bo tekst git, ale no kurwa, nie na takim bicie ;x Jak dla mnie polski tekst nie pasuje do takiego bita XD

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

?wietny DARMOWY mixtape wyszed? od rich gangu, polecam cieplutko, bo buja niesamowicie (young thug jeden z moich ulubionych raper?w aktualnie co nie hehe)

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
116

Jako? ostatnio mi si? wkr?ci?o.

PS. Jeba? hejty. :D

Debski

Senior User
Reaction score
257

[video=youtube;qWP-z4O8Ddo]https://www.youtube.com/watch?v=qWP-z4O8Ddo[/video]

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

[video=youtube;JQBb-SFC0Rg]https://www.youtube.com/watch?v=JQBb-SFC0Rg[/video]

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

klasyk

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Jak ju? tak bardzo chcecie trollowa? to pobawi? si? z Wami.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

[video=youtube;b-Cr0EWwaTk]https://www.youtube.com/watch?v=b-Cr0EWwaTk[/video]

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Mo?e nie stricte rapowo, ale skurwysyny z sadboys maj? rozmach (yung gud > reszta sadbojs?w)

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

kr?l jest tylko jeden