bhuabshabshuabshaubshaubsahbsuabsa, wierz?, ?e ?art. :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: allblackeverything, g-wagon w teledysku, marne dupeczki, chujowe bujanie si? do ?redniego bitu (biali tego w og?le nie potrafi?).
WIDZ?, ?E GONIMY AMERYKE.
Still better ni? te wacki, kt?rych Anon wstawia. Rap si? nie ko?czy na Ameryce. Wiadomo, ?e w Polsce NIGDY nie b?dzie takiego rapu jak w stanach, ale s? kawa?ki, kt?re jak na Polsk? scen? s? dobre, ten kt?ry udost?pni?em w?a?nie za taki uwa?am. Najbardziej mnie w?a?nie bawi jaranko Guralem, S?oniem, Kaenem, Onarami, Paluchami i innymi wackami, kt?rzy s? tak chujowi, ?e ja pr?dzej bym si? jara? Velvetem, kt?rym dup? podcieram. M?g?bym tu udost?pnia? kawa?ki zza oceanu, kt?rych s?ucham, ale spo?eczno?? tego forum jest w wi?kszo?ci za g?upia, ?eby chocia?by zrozumie? tekst, jak patrz? jak ludzie udost?pniaj? jakie? RPK i inne 'prawilne' g?wna. W?a?ciwie w tym temacie jedyne osoby, kt?rych linki ogarniam to w?a?nie Ty i Michu, bo reszta wrzuca na prawd? g?wna w chuj.
wiesz, ?e to nie by? wrzut na Ciebie. te? nie s?ucham s?onia, keana, onara i innych pih?w, nienawidz? polskiego rapu w?a?nie za to jaki jest, ?apiemy wszystko co si? da zza oceanu, przy czym wychodzi to potem w taki ?mieszny spos?b, ?e nawet nie mog? przes?ucha? jednej zwrotki. jedyny wyj?tek od tej regu?y to chyba kuban, kt?ry potrafi tak p?yn?? po bicie, ?e zazdroszcz? mu luzu. najwi?kszym b?lem jest i tak chyba to, ?e mamy tylu ?wietnych producent?w i nie ma kto tych bit?w wykorzysta?. :crying::crying::crying: w ca?ej reszcie si? z Tob? w 100% zgadzam.
#edicik no jest, ale co to za por?wnanie hehe
na koniec zostawiam bicik boi-1da z detailem i evansem, straszny sztos (szkoda, ?e jayz chujow? zwrotk? na nim da?)
ale odemnie to sie odpierdol, ja mam g??boko w dupie czym sobie ok?adasz uszy i tego nie komentuje, wi?c jak nie s?uchasz tego co wrzucam to mnie kurwa nie obra?aj, chyba ?e syndrom hejtera nie daje ci si? powstrzyma?.No niby prawda, jednak ja widz? kilka wyj?tk?w w?a?nie na polskiej scenie, ale to ju? zale?y od gust?w, wiem ?e to nie by? wrzut na mnie, ale zawsze lepiej jest wej?? w jak?? dyskusj? i porozmawia? o swoich pogl?dach na sceny rapu ni? tylko wymienia? si? linkami.
ale odemnie to sie odpierdol, ja mam g??boko w dupie czym sobie ok?adasz uszy i tego nie komentuje, wi?c jak nie s?uchasz tego co wrzucam to mnie kurwa nie obra?aj, chyba ?e syndrom hejtera nie daje ci si? powstrzyma?.