Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

nie ma na co odpowiadac, bo zostal wpierdolony na podwieczorek. Pomijajac fakt, ze haslo "kurwiak z grzywka" jest dosyc prymitywne, to solar zmiazdzyl.
jak mozna mowic, ze laige zostal wpierdolony jak jeszcze nie odpowiedzial xD? laikike zawsze na propsie, jako jeden z niewielu podnosi tak niski poziom polskiego rapu. solar ofc. zmiazdzyl, ale czy to przebije hordy swin, to nie wiem.

Ostatnia edycja:

jak mozna mowic, ze laige zostal wpierdolony jak jeszcze nie odpowiedzial xD? laikike zawsze na propsie, jako jeden z niewielu podnosi tak niski poziom polskiego rapu. solar ofc. zmiazdzyl, ale czy to przebije hordy swin, to nie wiem.

Ano fakt to Solar odpowiedzia?, a Laik jakie? g?wno jedno minutowe wypu?ci? ;<

Odpowied? laika b?dzie za dzie?/dwa na bicie producenta z SLG i nie jest to bober, soulpete, pawbeats. Tak w og?le, to Mes da? mega g?wno w tym roku
[*].

Mesa nie sprawdza?em, a co do Laika, ciekawe co odpowie. My?l?, ?e b?dzie to ciekawy beef XD

Laig wygrywa? Prosz? Ciebie, Solar lepiej pojecha? o wiele. Solar 1:0 Laig.

Kawa?ek solara bardziej buja, ale laig lepsze punche.

Przecie? laik go wpierdoli? juz tym minutowym trackiem wiec o czym wy w og?le dyskutujecie? Jak kto? patrzy czy diss wpada w ucho bo jest na auto tunie to niech wypierdala

Notka moderatorska:
Ale nie klnij w tak prostacki spos?b, prosz?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kushin, serio? :(

:>>>

Przecie? laik go wpierdoli? juz tym minutowym trackiem wiec o czym wy w og?le dyskutujecie? Jak kto? patrzy czy diss wpada w ucho bo jest na auto tunie to niech wypierdala
Dobra, wypierdalaj cz?owieku. Je?eli uwa?asz, ?e Laig wjeba? Solara t? minut? to jest po prostu zjebanym psychofanem Laiga, tej kurwy. Jak ta minuta mo?e by? lepsza od dissu Solara, zjebie? Nie s?ysza?e? kurwa punchy i argument?w Solara? Co do beefu, 2:0 dla Solara.

Dobra, wypierdalaj cz?owieku. Je?eli uwa?asz, ?e Laig wjeba? Solara t? minut? to jest po prostu zjebanym psychofanem Laiga, tej kurwy. Jak ta minuta mo?e by? lepsza od dissu Solara, zjebie? Nie s?ysza?e? kurwa punchy i argument?w Solara? Co do beefu, 2:0 dla Solara.

2:0 dla solara?
HAHAHAHA Laik go zjad? So Largem, Solar nawet nie zrozumia? wers?w Laika, jak dla mnie jest 1:0 dla Laika, bo Solar jeszcze nic nie pokaza?, a Laik rozjeba? So Largem. Wida?, ?e fani Solara dalej nie potrafi? zrozumie? co to jest prowo, czym by?o SOLAR KURWO MINUTA.

P.S
SOLAR MO?ESZ SI? SCHOWA?

Hahaha, laig sam nie rozumie w?asnych tekst?w, pozdrawiam ciebie s?uchaczu. Do tego, solar nic nie pokaza?? A w pierwszym dissie to co kurwa? Zjad? go i wysra?, taka prawda. Laig jest chujowy, pozdrawiam.

Wida?, ?e mam do czynienia z gimbusem, kt?ry nie napisze postu bez wyzwania lub przekle?stwa, prawda jest taka, ?e Solar nie dor?wnuje Laikowi, zreszt? zobaczysz jak Laik wpierdoli go kolejnym dissem.

HAHA, z gimbusem, lol XD Solar nie dor?wnuje Laigowi? Prosz? Ci?, Laig nie kuma swoich linijek, ma chujowe flow, ma 32 lata, jedno solo i jest lepszy od Solara? Laig to jaki? idiota, serio. Siedzi w Anglii i my?li, ?e jest zajebisty zaczepiaj?c ka?dego, a tak naprawd? jest 3/4 podziemia jest w chuj lepsza od niego, pozdrawiam psychofana, kt?ry nie potrafi znie?? prawdy.

Psychofana? W?a?nie TY pokazujesz, ?e jeste? psychofanem Solara, Laik ma chujwe flow? HAHAHAHA, Laik nie kuma swoich linijek ?! Po prostu Ty ich nie kumasz i tyle ode mnie, bo szkoda mi czasu na sprzeczanie si? z debilami.

Back
Do góry