Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Haha ale zes odbil jego wypowiedz !Hashtagi s? chujowe? Raczej nie, wokal jak Pysk? Podobny ma wokal to fakt. Flow jak VNM? RACZEJ KURWA NIE. Co do tekstu, kto? napisa? w komentarzach na yt: "CZEMU TAK POZYTYWNIE? ZERO PRZEKAZU, PRZECIE? NIE WIEM JAK ?Y? CH?OPAKU - ODE MNIE MINUS". Pozdrawiam.
To ten marny spiewak z krzywym ryjem, co przegral beef z Jimsonem ?Oboje wiemy, ?e jeste? psychofanem VNM'a tak jak ja XD Wi?c trollujesz.
Jakos srednio mi podchodzi ten kawalek, straszie odbil od korzeni i jakos malo ma wspolnego ten kawalek z rapem.Eminem wraca, co udowodni? ostatnim trackiem.
idz kiwac glowa przy "zrob to""Jedyny s?uszny temat - rap." RAP, WIDZISZ? RAP, A NIE G?WNO![]()
VNM ma krzywy ryj? Wybacz, troch? szacunku to, ?e mia? raka to nie jego wina, tak? Napierdala dobry rap i tak, to jest ten co wygra? beef z Jimsonem, hehehehe 
JNR ? o kogo chodzi ?Widz? specjalista si? wielki odezwa?. Jak JNR mo?e mie? chujowe hashtagi? Przecie? kozak z tymi hashtagami jest... Refren do wyjebania? Refren nadaje klimat w?a?nie temu kawa?kowi, tak?eVNM ma krzywy ryj? Wybacz, troch? szacunku to, ?e mia? raka to nie jego wina, tak? Napierdala dobry rap i tak, to jest ten co wygra? beef z Jimsonem, hehehehe
![]()
JNR ? o kogo chodzi ?
Nawet propshttp://www.youtube.com/watch?v=HX3LEcn8egw Wstawi?em przecie?...
#Michu
nie kumam czemu jaranko