Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

Jedyny s?uszny raper - Bisz
Oczywi?cie nie bierzcie tego na powa?nie bo ka?dy ma inne gusta, a o nich si? nie dyskutuje:

@up
O gustach si? nie dyskutuje... ja mog? powiedzie?, ?e Ty g?wna sluchasz...
@topic
[video]http://youtube.com/watch?v=UyS_UfhyBCA[/video]
Ju? si? nie mog? doczeka? <3

Hashtagi s? chujowe? Raczej nie, wokal jak Pysk? Podobny ma wokal to fakt. Flow jak VNM? RACZEJ KURWA NIE. Co do tekstu, kto? napisa? w komentarzach na yt: "CZEMU TAK POZYTYWNIE? ZERO PRZEKAZU, PRZECIE? NIE WIEM JAK ?Y? CH?OPAKU - ODE MNIE MINUS". Pozdrawiam.
Haha ale zes odbil jego wypowiedz !
Hasztagi to najwieksze gowno w polskim rapie, w stanach modne byly z 5 lat temu, sprawdz 10 najbardziej mejstrimowych plyt tego roku raperow zza oceanu, znajdziesz tylko kilka hasztagow. Chyba tylko Gedz w polszy ma dobre hasztagi.

Bez podjarki, po prostu poprawny kawalek venoma.
Refren do wyjebania, szacun dla Soundramatica za bit.
Oboje wiemy, ?e jeste? psychofanem VNM'a tak jak ja XD Wi?c trollujesz.
To ten marny spiewak z krzywym ryjem, co przegral beef z Jimsonem ?

Eminem wraca, co udowodni? ostatnim trackiem.
Jakos srednio mi podchodzi ten kawalek, straszie odbil od korzeni i jakos malo ma wspolnego ten kawalek z rapem.

"Jedyny s?uszny temat - rap." RAP, WIDZISZ? RAP, A NIE G?WNO :(
idz kiwac glowa przy "zrob to"

Medium, szacun od "Seans Spirystyczny"

Widz? specjalista si? wielki odezwa?. Jak JNR mo?e mie? chujowe hashtagi? Przecie? kozak z tymi hashtagami jest... Refren do wyjebania? Refren nadaje klimat w?a?nie temu kawa?kowi, tak?e ;) VNM ma krzywy ryj? Wybacz, troch? szacunku to, ?e mia? raka to nie jego wina, tak? Napierdala dobry rap i tak, to jest ten co wygra? beef z Jimsonem, hehehehe ;)

@Michu
Michu, ju? mnie strasznie irytujesz, uwa?asz si? za Bo wie jakiego specjalist? i znawc? rapu, a tak naprawd? opr?cz VNM-a, nie wiem, czy w ?yciu s?ysza?e? jakiego? innego rapera.
Jak kto? skrytykuje co? co wstawi?e? to ju? spinasz, a Ty hejtujesz cokolwiek kto? tu wrzuci.
@topic
TO JEST KAWA?EK!

Shejtowa?em tylko Laika i Kaliego, gdy? serio s? chujowi ;) Nie uwa?am si? za B?g wie jakiego specjalist?, wi?c odbij ;)

No dobra, ka?dy ma inne gusta, wi?c nie ma co spina? w tym temacie.

Widz? specjalista si? wielki odezwa?. Jak JNR mo?e mie? chujowe hashtagi? Przecie? kozak z tymi hashtagami jest... Refren do wyjebania? Refren nadaje klimat w?a?nie temu kawa?kowi, tak?e ;) VNM ma krzywy ryj? Wybacz, troch? szacunku to, ?e mia? raka to nie jego wina, tak? Napierdala dobry rap i tak, to jest ten co wygra? beef z Jimsonem, hehehehe ;)
JNR ? o kogo chodzi ?

#Michu
nie kumam czemu jaranko

Dzisiaj stwieerdzilem, ze :
stare 834>> obecny vnm
;/

I to jest WYJEBANA NUTA!

michu tw?j ostatni link nie dzia?a... youtube.com/watch?v=QiR-V5ExkE8