• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jeszcze jeden ots o temacie pokemon?

Jeszcze jeden ots o temacie pokemon?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

Votes: 23 69,7%
  • Nie

Votes: 10 30,3%

• Total voters
    33
Status
Zamknięty.

Xart Irok

Senior User
Wrzesień 7, 2008
Liczba reakcji
410
Pytanie mam do was. Czy chcecie ?e by powsta? jaki? dobry serwer o tematyce pokemon? Mog? od razu zagwarantowa? ?e nie by? by to zwyk?y ?wiat pokemon?w. Je?li macie jakie? interesuj?ce pytania prosz? je ?mia?o zadawa?.

Inne ankiety/sondy:
  • Jaka Mapa: Ligii
  • System Ride: Pokemon
  • Jakie potworki ?apiemy: ?ywe
  • Jaki Klient?
  • muzyka podczas gry: Tak

Odp: Jeszcze jeden ots o temacie pokemon?

Tak, ale ?eby mia? w?asne grafiki a nie jak ten serwer brazylijski (jak i wszystkie inne o tematyce pokemonowej). Przyda? by Ci si? dobry grafik (o ile nim nie jeste? ;P) np. Krisosw. xD

Pixele tibi odpadaj? z miejsca. Najprawdopodobniej do kopiemy si? do grafiki z Nintendo, znane s? znam z ju? z gier na *.gba czy na innych emulatorach. Mile widziane inne pytania... :lol:

W?a?nie o te grafiki z Nintendo mi chodzi?o... Wszystkie Pokemonowe otsy je maj?. Nie lepiej zrobi? swoje, ?adne? Gracz? si? przynajmniej nie znudz? od razu.

M?wi?c o tej grafice mia? na my?li aglomeracje miast, a co do pokemon?w to jeszcze wszystko si? oka?e.

Ta mia?o by by? co? na takiej zasadzie, ale jeszcze wszytko si? mo?e zmieni?. Obecnie na serwie gra ze 20 os?b, do p?ki larva nie sprzeda? projektu, ale chyba nie o to sie rozchodzi w tym temacie tak? No ciesze si? ?e rozumiemy...

Jak dla mnie to mo?esz zrobi? kopi? pokemon online br, poniewa? to by? najlepszy ots pokemon. Gra?a du?o ludzi i og?lnie wszystko ok, a nie jak te serwery pokemonowe dzisiaj, same bugi, pokemony same u?ywaj? czar?w itp.

@UP co ty gadasz jakie pokemony u?ywaj? same czar?w, od czego jest "m1, m2" itp. ??...

Jestem na nie. Jest 1 dobry Serwer u?ytkownika Koob z otland. Gra?em na testach. Ogarni?ty maj? zesp??. My?l? ?e szkoda Twojego czasu

Expolde, gra?em na takich serwerach gdzie wszystkie pokemony same u?ywa?y czar?w i by?o to beznadziejne. Chodzi mi o to ?e jak ju? by Xart Irok robi? ots to ?eby tak nie by?o.

witam mam do oddania skrypty itp itd do pokemon ots jak kto? zainteresowany stworzeniem w?asnego servera:) numer gg 11450154

Ostatnia edycja:

Expolde, gra?em na takich serwerach gdzie wszystkie pokemony same u?ywa?y czar?w i by?o to beznadziejne. Chodzi mi o to ?e jak ju? by Xart Irok robi? ots to ?eby tak nie by?o.
To co w og?le robi?o si? na tym Serwerze? Chodzi?o strza?kami. Beznadziejmy pomys? ciekawego kto co? takiego zrobi?.

witam mam do oddania skrypty itp itd do pokemon ots jak kto? zainteresowany stworzeniem w?asnego servera:) numer gg 11450154

Xart pisz?c ten temat mia? (zapewne) na my?li to ?e sam Napisze wszystkie skrypty do Swojego Serwera?

Ta skrypty b?d? pisane od zera, nawet po nauczeniu si? C++ w planach mo?e si? pojawi? w?asny klient, ale nic jeszcze nie wiadomo dok?adnie. Plan jest og?lnie taki aby od uzale?ni? nasza posta? od pokemona. Chodzi o to ?e statystyki gracz to gracza, a pokemona to pokemona. Co do atak?w rozmy?lamy czy je dawa? nad konsola wiadomo?? czy w dodatkowym oknie. Na razie planujemy rozszerza? klienta tibii. Je?li macie jakie? konkretne pytania co was by interesowa?o zadawajcie je ?mia?o, postaram si? odpowiedzie? na wszystkie.

Ta skrypty b?d? pisane od zera, nawet po nauczeniu si? C++ w planach mo?e si? pojawi? w?asny klient, ale nic jeszcze nie wiadomo dok?adnie. Plan jest og?lnie taki aby od uzale?ni? nasza posta? od pokemona. Chodzi o to ?e statystyki gracz to gracza, a pokemona to pokemona. Co do atak?w rozmy?lamy czy je dawa? nad konsola wiadomo?? czy w dodatkowym oknie. Na razie planujemy rozszerza? klienta tibii. Je?li macie jakie? konkretne pytania co was by interesowa?o zadawajcie je ?mia?o, postaram si? odpowiedzie? na wszystkie.
Je?li robicie ju? wszystko od Zera to mo?e zrobicie co? nowego czego ?wiat open Tibi jeszcze nie widzia?. Ew Zr?bcie w?asn? gr?.

Je?li robicie ju? wszystko od Zera to mo?e zrobicie co? nowego czego ?wiat open Tibi jeszcze nie widzia?. Ew Zr?bcie w?asn? gr?.
Haha nigdy nic nie wiadomo, ale nie sadze ze przez najbli?szy czas co? zrobi? w?asnego, bo dopiero zaczynam z programowaniem, m?wi?c szczerze od silniejszych w tym fachu os?b dosta?em ju? propozycje do programowania ca?kiem czego? nowego. Hmmm... zacz?li?my odbiega? od tematu, wi?c wracajmy do w?tku...

Jestem na tak.
Dlaczego ?
Gra?em na wielu serwerach w tym kilkunastu pokemon otsach na kt?rych by?o bug?w co nie miara... Pokemony same wala spellami (potrafia nawet 4x pod rzad walnac tym samym)
Mapka ZAWSZE ta sama (az sie rzyga? chce.)
Je?li chodzi o grafik? to mo?e by? ta z GBA poniewa? ona jest dobra,a co do nowej grafiki pokemon?w to jak by one wygl?da?y? Mniejsza.
Je?li serwer powstanie,b?de gra?.

Pozdrawiam XenoxOTS
PS : Wiadomo co? o dacie wydania?

ja chce ale jaki bendzie limit graczy??? bo na pokemon online jest ceienzko sie dostac jak bendzie taki sam to jestem na nie a jak bendzie limit min 500 osub to na tak moze benda lagi ale lepsze to niz nic :D sorki za blendy orto

Ale to nie wszystko bo jeszcze jedno mnie pytanie dren czy i mojego kolegi, z kt?rym si? zajmujemy ?e by oprogramowanie by?o jak na najlepszym poziomie...
Jakie potworki ?apiemy

To tak czary to w og?le przemy?lana sprawa, tylko rozmy?lamy nad sposobem ich wy?wietlania w kliencie.

Je?li by si? okaza?o ?e jest za ma?o miejsca na ?wiatach mamy jeszcze mo?liwo?? odpalanie nast?pnych ?wiat?w...

Sondy poza forum rozwa?am nad ilo?? g?os?w oddanych od 10 do 15, gor?ca pro?ba aby odda? sw?j g?os na temat grafiki bo tak b?dziemy mogli ruszy? jako tako z map?.

Ostatnia edycja:

ja te? jestem na nie, je?li chcecie robi? co? fajnego pokemon to proponuje gre flash-php online. du?o bardziej przysz?o?ciowe

Status
Zamknięty.
Back
Do góry