What's new

Justin Bieber - ma talent?

Status
Not open for further replies.

Sobiniro

Active User
Reaction score
1
Odp: Justin Bieber - ma talent?

Bo?e .. To prymityw piosenkarza . Na zdj?ciu wygl?da na 12 lat a nie na 16 i na dodatek nie umie ?piewa?.. (to ja chyba bym lepiej za?piewa? ni? on). Glupie tematy zak?adacie .

Royal Soxe

User
Reaction score
2

Nie b?jcie si?, poczekacie 3 latka, mutacja mu si? sko?czy i ju? nie b?dzie ?piewa?, ?wiat b?dzie zbawiony xD

SpidoX

Advanced User
Reaction score
17

Nie, nie ma talentu.

Ravegon

Weteran
Reaction score
101

japierdole.jpg

Beztalencie i ciota, kt?ra zaczyna przechodzi? mutacj? w wieku 16 lat. Kiedy go s?ysz?, to zbiera mi si? na wymioty i mam ochot? skoczy? z okna.

Reaction score
0

Powiem szczerze, ?e za nim nie przepadam ale nie atakuj? go. Ma wielki talent bo UMIE ?piewa? a, to ?e jego g?os jest cienki mo?e by? spraw? mikrofonu, poniewa? niekt?re g?osy bardzo si? zniekszta?caj? przez mikrofon, domofon, telefon itp. Wiem bo sam mam dosy? niski g?os ale jak rozmawiam z kim? przez w/w rzeczy niekt?rzy myl? mnie z jakim? 10- latkiem... Tak wi?c wed?ug mnie ma talent, a jak wy dojdziecie do takiej s?awy jak on to porozmawiamy :)

toudi96

Advanced User
Reaction score
16

no ale on ma glos jakby mu jajca obcieli...
przebiegne sie nago po miescie i tez bede slawny, chocby na YT...

Antoniusz

Advanced User
Reaction score
19

Beztalencie i ciota, kt?ra zaczyna przechodzi? mutacj? w wieku 16 lat. Kiedy go s?ysz?, to zbiera mi si? na wymioty i mam ochot? skoczy? z okna.

... powiedzia? trzynastolatek bez mutacji, kt?ry to sam nie potrafi poprawnie za?piewa? chocia?by gamy c-dur a jedyne dziewczyny, kt?re patrz? w jego stron?, to te z playboya i z google grafika.
W skr?cie: szkoda, ?e to tylko ochota skakania z okna.

Kubiszon60

Active User
Reaction score
2
Pffff... pierdoli? jego i jego talent ja mu nie zazdroszcze chocia? mam biede du?? i patologie.. Co toz a talent bo mu pomogli??? Kingston wszyscy Ci znim ?piewa? nie ze sobie zapracowa? u niego mieli w tyki tak sie wybi? sram na niego?le mu nie ?ycze aco pierdolic go wiecie dlaczego??? Bo lata sobie po chawajach wozi sie Porshe a co kurwa, zamiast da? na jak?? fundacje nieda?l?, taki nadzianiec wozi si? dla mnie to jest, to jest beztalencie bo go wystawili odrazu walil jakies koncerty szybki kontrakt.. I tak wielce jest.. <sorrki za wulgaryzmy>
Powiem szczerze, ?e za nim nie przepadam ale nie atakuj? go. Ma wielki talent bo UMIE ?piewa? a, to ?e jego g?os jest cienki mo?e by? spraw? mikrofonu, poniewa? niekt?re g?osy bardzo si? zniekszta?caj? przez mikrofon, domofon, telefon itp. Wiem bo sam mam dosy? niski g?os ale jak rozmawiam z kim? przez w/w rzeczy niekt?rzy myl? mnie z jakim? 10- latkiem... Tak wi?c wed?ug mnie ma talent, a jak wy dojdziecie do takiej s?awy jak on to porozmawiamy :)
Ma talent?? Bo jak ka?dy mia? wtyki jak ju? m?wi?em i kontrakt poszed? i wielki talent tak moze kazdy instruktorzy srele morele tak ka?dy mo?e zacz??, nie s?dze jak sam nagrywam w?asne kawa?ki i on taki g?os ma du?a jakos? nie robi tylko przy tym jak si? j? poprawia z lukajcie na jego koncerty i zobaczycie sami, niema talentu moim zdaniem bo ju? tyle spiewa i to talent?? A oczym on ?piewa o ?yciu?? To sobie przet?umaczcie wtedy pogadamy;)
Notka moderatorska:
??cz?...

Last edited by a moderator:

Seya

Senior User
Reaction score
83

Gdybym zobaczy? takiego gejucha na ulicy to odrazu kij od szczoty w dupe kutas do japy i jazda :D:D
nie no ?artuje ,bardzo irytuje mnie ten dzieciak ...gdyby ?y? w Polskim spo?ecze?stwie to wyro?l by z niego maximum JP na 100%

YourMaker

Active User
Reaction score
15

Hmm... mo?e i ten "d?astin" dla niekt?rych i ma talent, ale dla mnie to tylko m?ody rozpieszczony dzieciak z piskliwym g?osikiem, kt?ry jakim? cudem trafi? na jakiego? idiote i podpisa? z nim kontrakt ...

Twitter

Active User
Reaction score
10

Oj, tak s?ysza?em jego piosenki <haha> to znaczy ?miecie a nie piosenki.
G?osik cieniutki i m?zg troch? wi?kszy. Kt?ry si? podnieca dziewczynami bo je ci?gle bierze do teledysk?w ? ;> .

Pewnie ch?opak ma bogat? rodzink? kt?ra ma du?o znajomo?ci i wi?kszej ilo?ci talent?w, i na pewno dosta? fuch? kt?ry? z talent?w zapozna? go ze wszystkim za ( grub? kas? ).

Jego piosenki, s? beznadziejne i bezinteresowne, jego g?os ? ( NIEEEE!!! ) w og?le jak 10 letnia dziewczynka. Tapetki na mord? za?o?y? z 2kilo i my?li ?e jest pi?kny* A tak naprawd? jak si? budzi o boi si? zerkn?? w lustro, bo je?eli nie to po jakiego chu** t? tapet? nak?ada ? Nie rozumiem takich peda??w.

Temat mo?na zamkn?? bo zaraz nie wytrzymam :p

YourMaker

Active User
Reaction score
15

Pewnie ch?opak ma bogat? rodzink? kt?ra ma du?o znajomo?ci i wi?kszej ilo?ci talent?w, i na pewno dosta? fuch? kt?ry? z talent?w zapozna? go ze wszystkim za ( grub? kas? ).

Z tego co s?ysza?em, a s?uch mam jeszcze dobry (chyba ;d) to on wrzuca? swoje piosenki na "Jo?Tuba" i jaki? s?awny kole? zacz?? go promowa? ;)

Anthony

Active User
Reaction score
31

Ma talent w smarowaniu si? kremami na sk?r? nic innego sob? nie prezentuje, ale wiecie... On jest tak m?ski, ?e a? trzeba zacz?? go podziwia?. Dajcie spok?j, moim zdaniem on jest kompletnym zerem w ?wiecie artyst?w, kreuje jedynie ?enad? kt?ra w przysz?o?ci podobno ma by? hitami vivy, w?tpi? no ale dobra.

GaDuu

Advanced User
Reaction score
63

Hmm... Moim zdaniem nie ma talentu. Je?eli macie dobre g?o?niki us?yszycie, ?e ten g?os jest zmiksowany najbardziej jak si? da. Nie wiem czy widzieli?cie ale w teledysku never say never mia? oczy pomalowane zielon? kredk? (do oczu).

Kto? wy?ej napisa?, ?e przechodzi mutacj? w wieku 16lat. Ja mam 15 i jestem w trakcie. Dla ostro?no?ci przesta?em ?piewa? i wzi??em si? za gitar?. Jemu te? bym to poleci? bo g?os ma zapewne beznadziejny.

Ralaa

Advanced User
Reaction score
26

Ma talent do wkurwiania i jeszcze do niszczenia naszych b?benk?w. ?a?osny g?os + ?a?osne teledyski + ?a?osny wygl?d peda?a = g?wno na k??kach. Tego si? nie da s?ucha?, ten kto go promuje zbija kokosy dzi?ki napalonym hot 12-13, kt?re wysy?aj? smsy i kupuj? p?yty, plakaty, koszulki. Niedawno widzia?am film, jak on je oblewa? wod?, a te si? dar?y i krzycza?y: I love u. Tekst mojej matki: Zapewne dalej by dar?y mord? i krzycza?y i luv u, gdy by je g?wnem rzuca?. Tyle na ten temat, takie pseudo gwiazdki jak Bimber stoj? tak d?ugo na rynku, albo a? fanki nie zm?drzej? albo jak kole? nie przejdzie mutacji, chocia? miksowa? g?os dalej mo?na.

@down
Nie wiesz kto to emo, to si? nie udzielaj...

Last edited:

Oktobrasor

Advanced User
Reaction score
32

1276612090_by_Morszczuk_500.jpg

On nie ma talentu. Jak go us?ysza?em, p?yta le?a?a w kot?owni rozwalona na kilka cz??ci(p??niej kazali mi j? odkupi?, czego nie zrobi?em) :D

Status
Not open for further replies.