- Liczba reakcji
- 1
Postaram si? nieco skr?ci? w?tek, poniewa? wiem, ?e nie ka?demu chce si? czyta? d?ugie wypracowania 
Szukam os?b do pomocy przy tworzeniu OTS'a pod Tibie 7.6 (?aden RPG, ?adne EXP x9999, po prostu co?, na czym przyjemnie b?dzie pogra?). Wiadomo, przyda si? ka?da r?ka: mi?o powitamy zar?wno GM'?w, Tutor?w, Hoster?w, Mapper?w, Skrypetet?w, T?umaczy itd., jak i zwyk?ych graczy, kt?rzy s? w stanie doradzi? nam co mo?na doda?, a co ulepszy? na naszym serwerze.
Wszystkie rzeczy s? do obgadania, jednak?e je?eli chodzi o wa?niejsze ustawienia, to chcia?bym ?eby OTS mie?ci? si? mniej wi?cej w granicach:
-EXP x4-10 (by? mo?e x5, a dla PACC x7),
-Skill i Magic rate do ustalenia podczas dog??bnego balansowania postaci,
-Lekki Fast-Attack,
-Brak SMS Shop lub jedynie z mo?liwo?ci? kupienia PACC,
-Loot rate x1 lub nawet x0,5 aby nieco utrudni? rozgrywk? (niew?tpliwie wi?ksza frajda przy wylootowaniu np. MPA),
-Edycje serwera trwaj?ce dany okres czasu (np. miesi?c-dwa) po kt?rych nast?puje wy?onienie zwyci?zc?w w r??nych kategoriach (najwy?szy level, naj?adniejszy domek, najsilniejsza gildia itd) oraz przyznanie nagr?d rzeczowych. Po ka?dej edycji nast?puje reset postaci, zostaje wprowadzony update i oczywi?cie rusza nowa edycja.
To jedynie wst?pne plany, jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Je?li chcia?by? nam pom?c, to prosi?bym o wypowiedzenie si? w tym temacie wypisuj?c funkcj? kt?r? jeste? w stanie pe?ni? (mi?o widziane pochwalenie si? dotychczasowym do?wiadczeniem
) lub te? rzecz?, kt?r? jeste? w stanie zrobi? dla serwera (np. pojedyncze expowisko, pomoc przy balansowaniu postaci itd)
Czekamy r?wnie? na opinie jakie opcje mog?yby zosta? wprowadzone aby gra?o Wam si? najprzyjemniej.
Bardzo dzi?kuj? za wytrwanie do ko?ca, licz? na Wasz? pomoc
Pozdrawiam, Schneider-Man
@do moda:
W tym przypadku ci??ko zastosowa? wz?r podania, poniewa? dla nas liczy si? ka?dy z dobrymi ch?ciami i odrobin? czasu, jednak?e skoro jest to wymagane...
Wz?r podania:
Stanowisko/a na kt?re si? zg?aszamy:
Dost?pny wolny czas dziennie:
Przyk?adowe prace:

Szukam os?b do pomocy przy tworzeniu OTS'a pod Tibie 7.6 (?aden RPG, ?adne EXP x9999, po prostu co?, na czym przyjemnie b?dzie pogra?). Wiadomo, przyda si? ka?da r?ka: mi?o powitamy zar?wno GM'?w, Tutor?w, Hoster?w, Mapper?w, Skrypetet?w, T?umaczy itd., jak i zwyk?ych graczy, kt?rzy s? w stanie doradzi? nam co mo?na doda?, a co ulepszy? na naszym serwerze.
Wszystkie rzeczy s? do obgadania, jednak?e je?eli chodzi o wa?niejsze ustawienia, to chcia?bym ?eby OTS mie?ci? si? mniej wi?cej w granicach:
-EXP x4-10 (by? mo?e x5, a dla PACC x7),
-Skill i Magic rate do ustalenia podczas dog??bnego balansowania postaci,
-Lekki Fast-Attack,
-Brak SMS Shop lub jedynie z mo?liwo?ci? kupienia PACC,
-Loot rate x1 lub nawet x0,5 aby nieco utrudni? rozgrywk? (niew?tpliwie wi?ksza frajda przy wylootowaniu np. MPA),
-Edycje serwera trwaj?ce dany okres czasu (np. miesi?c-dwa) po kt?rych nast?puje wy?onienie zwyci?zc?w w r??nych kategoriach (najwy?szy level, naj?adniejszy domek, najsilniejsza gildia itd) oraz przyznanie nagr?d rzeczowych. Po ka?dej edycji nast?puje reset postaci, zostaje wprowadzony update i oczywi?cie rusza nowa edycja.
To jedynie wst?pne plany, jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Je?li chcia?by? nam pom?c, to prosi?bym o wypowiedzenie si? w tym temacie wypisuj?c funkcj? kt?r? jeste? w stanie pe?ni? (mi?o widziane pochwalenie si? dotychczasowym do?wiadczeniem
) lub te? rzecz?, kt?r? jeste? w stanie zrobi? dla serwera (np. pojedyncze expowisko, pomoc przy balansowaniu postaci itd)Czekamy r?wnie? na opinie jakie opcje mog?yby zosta? wprowadzone aby gra?o Wam si? najprzyjemniej.
Bardzo dzi?kuj? za wytrwanie do ko?ca, licz? na Wasz? pomoc

Pozdrawiam, Schneider-Man
@do moda:
W tym przypadku ci??ko zastosowa? wz?r podania, poniewa? dla nas liczy si? ka?dy z dobrymi ch?ciami i odrobin? czasu, jednak?e skoro jest to wymagane...
Wz?r podania:
Stanowisko/a na kt?re si? zg?aszamy:
Dost?pny wolny czas dziennie:
Przyk?adowe prace:

d 6-7 godzin (wkoncu sa wakacje)