kaacpi vs. Astobales.

Status
Zamknięty.

kaacpi

Senior User
Czerwiec 27, 2009
Liczba reakcji
21
Temat Pracy: Jaskinia hydry
Gramy do 15 g?os?w.
praca 1:
jaskiniahydry.png

praca 2:
screenshotjaskiniahydry.png

Good Luck ; )

Odp: kaacpi vs. Astobales.

Glosuje na prac nr.2 , bo jest dopracowana ...
W pracy nr.2 jest za du?o nasrane tych kamieni , przez to mapa wygl?da brzydziej

Witam. A ja w?a?nie zag?osuj? na prac? numer 1. Dlaczego? Bardziej mi przypad?a do gustu (podoba mi si? bardziej), chocia? troszk? za du?o paj?czyn (maks 2 i by by?o spoko). Co do pracy numer 2, nie pasuj? mi za bardzo te 2 zielone kryszta?y. Widz? ?e w obydwu pracach s? te? jaja hydry czego po prostu nie mog?o w jaskini hydry zabrakn?? :). No wi?c m?j g?os oddaj? na prac? numer 1.

Pozdrawiam.

ja g?osuje na prace numer 1 bardziej mi sie podoba jest bardziej dopracowana praca nr 2 nie bardzo mi sie podoba klimat pracy 1 bardziej pasuje.Glosuje na prace 1

G?osuj? na Jedynk?.. Co prawda jest tam za du?o kamieni, ale w dw?jce jest totalna pustka i ska?a nie pasuje mi do Hydry:)
G?os Na Jedynk?!

Jedynka mi bardziej podchodzi pod overspam, ni? normaln? prac?. Dw?jka za? jest dopracowana, nieprzesadzona i estetyczna. To w?a?nie na ni? oddam sw?j g?os.

ska?a nie pasuje mi do Hydry
A podziemie pasuje do jaskini?

Ostatnia edycja:

Oddaje sw?j g?os na prace numer 1 poniewa? jest ona bardziej dopasowana do hydry
M?j G?os na Jedynk?

G?osuje na prac? numer 1, poniewa? jest bardziej dopracowana i jako? przypad?a mi do gustu. Dw?jka te? jest niez?a, ale ja wole jak jest tak "nasrane".

2 ....

"Wiadomo?? kt?r? wpisa?e? jest za kr?tka. Prosz? wyd?u?y? swoj? wypowied? do przynajmniej 15 znak?w." Nie chc? mi si?

@up
LOL

@temat
g?osuje na 2.
estetyczniej wykonana. nie za du?o nie za ma?o, w?asnie SKA?Y bardziej pasuj? do 'hydry', ja na tych podziemnych bagnach umiescil bym predzej paj?ki czy jakies inne robale.
pozatym w 1 pracy jest za du?o nasrane, w dodatku autoborder, og?lnie to praca jest mierna.

tak jak m?wi?em, g?osuje na 2.

Prace na podobnym poziomie. Trudno wybra?.
Bardziej podoba mi si? dw?jka, lecz nie pasuj? w niej te kryszta?y. Zero jaki? ciekawych pomys??w = nudna praca.
Jedynka tak?e jest nudna, podobny poziom jak praca przeciwnika. Mia?a to nieszcz??cie, ?e hydra mniej mi si? widzi pod ziemi?.

@up Ja?niej, g?osujesz na 2 czy 1??(ka?dy g?os si? liczy).

G?osuje na prace numer 2, jest ?adniejsza i bardziej dopracowana i troche ten klimat lepszy ni? wp ray numer 1.

Prace na s?abym poziomie, lecz wida? na pierwsze zerkni?cie okiem, ?e 2 jest lepsza i miesza z b?otem jedynk?. Autor pracy numer 1 chyba klika? gdzie popad?o w palecie map edytora. Je?eli chodzi o 2 podoba mi si? bardzo jest klimatyczna i pasuje do tematu pojedynku, lecz oczywi?cie nie jest doskona?a, ale autor pracy robi?c j? my?la? na pewno.
G?osuj? na 2.

Dwie prac? s? dobre, ale sw?j g?os oddam na "dw?jk?".
Je?li chodzi, kt?r? jaskinie mia?bym wybra? do otsa to napewno 2, tam jest gdzie ucieka? od hydry, chodzi?.. W "jedynce" jest wszystkiego za du?o, og?lnie za ma?a jest ta jaskinia <moim zdaniem>. Dlatego g?os oddaj? na prac? numer 2.

Oddaje g?os na prace nr 2 :D Nie ma w niej kwadrat?w takich w jak 1 , a mapper stara sie wysun?c dodatkowe bordery na ?rodek nie trzyma si? brzeg?w i wygl?da bardziej estetycznie . Pozdro ;)

Ja oddaje g?os na 2.
Bardziej przypad?a do gusto i wed?ug mnie lepiej oddaje klimat tematu. 1 praca kojarzy mi sie bardziej z paj?kami ni? hydrami, mo?na dodatkowo zauwa?yc, ?e prace zaczyna???od kwadratu.

Og?aszam, i? wygra?a praca numer 2 mojego autorstwa wynikiem 10-5.
Dzi?kuj? i Pozdrawiam
kaacpi

Status
Zamknięty.
Back
Do góry