Odp: Kadra WON !!!!!
Jakby nie patrze?, to troch? poczu?am si? ura?ona

.
Hmm... Mo?e s? nowi kadrowicze, ale s? po to, ?e starym "nudzi" si? to wszystko, nie maj? czasu, albo chc? odpocz??. Jak napisa? kolega up, to rzeczywi?cie nikt nie zosta? wyrzucony, ka?dy po kolei odchodzi? na w?asne ?yczenie, a skoro to ich pro?ba, to raczej trzeba j? spe?ni?. Nie powinno si? nikogo zatrzymywa? na si??, dlatego nikt tego tutaj nie robi, wolno?? i swoboda. Twierdzisz, ?e forum upada? Hahah! Dzi?ki osobom takim jak Ci nowi kadrowicze, forum by UPAD?O, ale nie upadnie, jak ju? ka?dy b?dzie all umia?, po to s?/jeste?my.
Stare "mordeczki" kiedy? przemijaj?, a ich miejsce zajmuj? nowe. Jednak u?wiadom sobie, ?e Speeder, Vrael, Miki i inni te? kiedy? byli nowymi, te? kiedy? si? uczyli i te? kiedy? zapewne byli obra?ani tak jak ja tu teraz. I popatrz co z Nich "wyros?o" - teoretyczne legendy. Za rok, jak ju? ka?dy mod/glob b?dzie wszystko umia? i b?d? lubiani, pewnie tak samo powiesz po odej?ciu np. takiego Kogo, Nyi, Blackqa, a mo?e chocia?by mnie.
Ka?dy ma swoje pocz?tki, ka?dy ma sw?j koniec. M?g?by? uspokoi? si? i przeczeka? te Nasze pocz?tki, nikt nie jest idealny, ale niekt?rzy chc? pom?c - i to robi?. Fakt faktem, kadra czasem si? myli, ale to te? ludzie.
Wydaje mi si?, ?e Twoje zarzuty s? zb?dne, no ale taka prawda. S? nowi, s? starzy, kiedy? wszyscy b?d? starzy i przyjd? kolejni nowi, wtedy to samo napiszesz? Prosz? Ci?...