Kadra WON !!!!!

Status
Zamknięty.

Dother

Advanced User
Grudzień 12, 2009
Liczba reakcji
29
******* T? now? kadr? bo to ***** nie wytrzymam. Mam w dupie czy b?d? mia? bana czy nie, z Tnetu zrobi?o si? jedno wielkie g?wno, najlepsi z kadry, a mianowicie:
- Speeder
- Miki
- Vrael....
odeszli, zr?bcie to z innymi nowymi kadrowiczami, a nie z tymi kt?rzy w?o?yli w forum 100X wi?cej pracy.
JESTE?CIE NOBBAMI !!!

Odp: Kadra WON !!!!!

ok

legendarythread2e.jpg

******* T? now? kadr? bo to ***** nie wytrzymam. Mam w dupie czy b?d? mia? bana czy nie, z Tnetu zrobi?o si? jedno wielkie g?wno, najlepsi z kadry, a mianowicie:
- Speeder
- Miki
- Vrael....
odeszli, zr?bcie to z innymi nowymi kadrowiczami, a nie z tymi kt?rzy w?o?yli w forum 100X wi?cej pracy.
JESTE?CIE NOBBAMI !!!
No, najlepiej jest nic nie robi? i krytykowa? innych. U?yj m?zgu cz?owieku, gdyby nic nie robili, lub robili ma?o to by nie byli w kadrze. Poza tym Speeder, Miki, Vrael odeszli na w?asne ?yczenie, nikt ich nie wyrzuca?. To, ?e nagle, w ten pi?kny, s?oneczny dzie? co? Ci w g?owie pierdoln??o, to nie znaczy, ?e masz tym za?mieca? forum. Koniec tematu. Btw to kadra jest ca?kiem przyjazna dla u?ytkownik?w, np. Nemo. Zdarza?y mi si? przypadki, kiedy, kt?ry? z menager?w ignorowa? moje pro?by o pomoc, ale to pewnie z zapracowania.;)

Jakby nie patrze?, to troch? poczu?am si? ura?ona :).

Hmm... Mo?e s? nowi kadrowicze, ale s? po to, ?e starym "nudzi" si? to wszystko, nie maj? czasu, albo chc? odpocz??. Jak napisa? kolega up, to rzeczywi?cie nikt nie zosta? wyrzucony, ka?dy po kolei odchodzi? na w?asne ?yczenie, a skoro to ich pro?ba, to raczej trzeba j? spe?ni?. Nie powinno si? nikogo zatrzymywa? na si??, dlatego nikt tego tutaj nie robi, wolno?? i swoboda. Twierdzisz, ?e forum upada? Hahah! Dzi?ki osobom takim jak Ci nowi kadrowicze, forum by UPAD?O, ale nie upadnie, jak ju? ka?dy b?dzie all umia?, po to s?/jeste?my.

Stare "mordeczki" kiedy? przemijaj?, a ich miejsce zajmuj? nowe. Jednak u?wiadom sobie, ?e Speeder, Vrael, Miki i inni te? kiedy? byli nowymi, te? kiedy? si? uczyli i te? kiedy? zapewne byli obra?ani tak jak ja tu teraz. I popatrz co z Nich "wyros?o" - teoretyczne legendy. Za rok, jak ju? ka?dy mod/glob b?dzie wszystko umia? i b?d? lubiani, pewnie tak samo powiesz po odej?ciu np. takiego Kogo, Nyi, Blackqa, a mo?e chocia?by mnie.

Ka?dy ma swoje pocz?tki, ka?dy ma sw?j koniec. M?g?by? uspokoi? si? i przeczeka? te Nasze pocz?tki, nikt nie jest idealny, ale niekt?rzy chc? pom?c - i to robi?. Fakt faktem, kadra czasem si? myli, ale to te? ludzie.

Wydaje mi si?, ?e Twoje zarzuty s? zb?dne, no ale taka prawda. S? nowi, s? starzy, kiedy? wszyscy b?d? starzy i przyjd? kolejni nowi, wtedy to samo napiszesz? Prosz? Ci?...

- Speeder
- Miki
- Vrael....
JESTE?CIE NOBBAMI !!!

Oni nie zostali wywaleni, tylko sami z w?asnej woli odeszli, a przecie? nie b?dziemy ich b?aga? ?eby zostali na forum? Ka?dy ma w?asne ?ycie. Jak b?d? chcieli to pewnie w ka?dej chwili mog? wr?ci?.

No, najlepiej jest nic nie robi? i krytykowa? innych. U?yj m?zgu cz?owieku, gdyby nic nie robili, lub robili ma?o to by nie byli w kadrze. Poza tym Speeder, Miki, Vrael odeszli na w?asne ?yczenie, nikt ich nie wyrzuca?. To, ?e nagle, w ten pi?kny, s?oneczny dzie? co? Ci w g?owie pierdoln??o, to nie znaczy, ?e masz tym za?mieca? forum. Koniec tematu. Btw to kadra jest ca?kiem przyjazna dla u?ytkownik?w, np. Nemo. Zdarza?y mi si? przypadki, kiedy, kt?ry? z menager?w ignorowa? moje pro?by o pomoc, ale to pewnie z zapracowania.;)

Ja im si? nie dziwi?. Z reszt? tylko Vraela mi szkoda. Forum umrze ?mierci? naturaln?...
Tak w og?le kto to jest ten elDiamond? post?w pisze, ?e ma 700+ a raptem widzia?em tylko jeden :X
Tak znik?d nagle admin?

I ju? wiem dlaczego Beoska chcia?a bana na w?asne ?yczenie (chyba, ?e ?ciemniacie, nie wiem). Pracowa?a na tym forum odpierdoli?a kawa? dobrej roboty ale wida? co tu si? dzieje i ola?a to?

Ilu w og?le tu jest cz?onk?w kadry na forum? Wiem, ?e jest pe?no dzia??w wymagaj?cych "opieki" ale bez przesady. Ilu teraz jest admin?w? Bo ja si? kurwa pogubi?em.
Ivellios
elDiamond
Alastor

To co wygrzeba?em z mojej pami?ci. A co z Napsterem? Odjeba? sobie jakiego? Calamity i wtf? Nie dawno by? Speeder, co mnie w og?le przywali?o do ?ciany? Za co on tego admina mia??

Mod?w tu jest pewnie wi?cej ni? emotikon do wyboru.. ja nie wiem co tu sie kurwa dzieje.

Na dole forum masz link: Poka? g??wne grupy i kadr? forum - i wszystko jasne.
elDiamond o ile si? nie myl? kupi? forum od Alastora i teraz on jest head adminem. Napster ma swoj? rang?, ca?kiem mo?liwe, ?e tak?e ma dost?p do acp.
Co do kadry, zmienia si? czy na lepsze? Nie wiem. Mo?ecie si? ze mnie ?mia?, ale dla mnie forum najlepiej funkcjonowa?o za czas?w kiedy Uncross by? adminem.

Ta, ale o transakcji jakby nie by?o nikt nic nie wiedzia? z u?ytkownik?w, mo?e niekt?rzy wiedzieli je?li mieli z kadrowiczami jakiekolwiek kontakty, ?adnego po?egnania nie by?o ani informacji o przekazaniu forum w niepowo?ane r?ce, bo z tego co widz? od zakupienia forum nic si? nie zmieni?o. :\ Kadra ma swoje w?asne ?ycie, oskar?aj?c t? kt?ra sprawuje rz?dy teraz to totalny idiotyzm kt?ry do niczego nie prowadzi, tamci mo?e w?o?yli du?o pracy w ?ycie forum, ale oni byli tu od pocz?tku, natomiast ta dopiero si? wyka?e.

My?l? ?e ?le do tego podchodzisz, gdyby kadra nic nie robi?a nie nale?a?a by do administracji. Ludzie o randze wy?szej ni? "Globalni Moderatorzy" powinien koordynowa? pracownikami (innymi moderatorami). To zieloni s? od brudnej roboty ;).
- Zupe?nie jak na realnym ?wiecie.

Mi osobi?cie kadra nic nie zaszkodzi?a, lecz wiele zielonych pope?nia b??dy.
Po prostu irytuje mnie "chwalenie si? w MCP przed administratorami" .
- Ale mniejsza z tym, nie ma ludzi idealnych.

Pozdrawiam,
~Xanosta

- Speeder
- Miki
- Vrael....
JESTE?CIE NOBBAMI !!!

Nie masz co robi??Id? na dw?r...Zmian mu si? zachcia?o...

AOTG napisał:
Tak w og?le kto to jest ten elDiamond? post?w pisze, ?e ma 700+ a raptem widzia?em tylko jeden :X
Tak znik?d nagle admin?
ElDiamond kupi? forum od Alastora i na jego koncie teraz zarz?dza forum. Z tym, ?e nick zmieni? na obecny.

AOTG napisał:
A co z Napsterem? Odjeba? sobie jakiego? Calamity i wtf?
Traktuj mnie jak Zas?u?onego. Opu?ci?em to forum, bowiem Alastor nas olewa?. Nie mia?em zamiaru d?u?ej pracowa? z pajacem, kt?ry sprawdza? tylko jak si? utrzymuje forum, ile zarabia i czy nikt mu reklam nie podmienia. W wewn?trzne sprawy forum nie ingerowa?.

AOTG napisał:
Mod?w tu jest pewnie wi?cej ni? emotikon do wyboru.. ja nie wiem co tu sie kurwa dzieje.
Uwierz mi, ?e nie tylko Ty nie wiesz co si? tu dzieje. Przyk?adowo, spis moderator?w jest ca?y rozjebany.

Cynna napisał:
Mo?ecie si? ze mnie ?mia?, ale dla mnie forum najlepiej funkcjonowa?o za czas?w kiedy Uncross by? adminem.
Oczywi?cie, ?e tak. Bowiem to wtedy panowa? istny porz?dek, kadra by?a spokojna, a odchodzili z niej tylko ludzie, kt?rzy si? nie zgadzali z naszymi pogl?dami.

Szara Eminencja napisał:
kadra [...] natomiast ta dopiero si? wyka?e.
To nie jest trudne. Wystarczy ruszy? dup? do roboty, a wtedy forum w tydzie? jest ogarni?te. Co z tego, ?e my byli?my od pocz?tku, skoro pracowali?my z b?aznem, kt?ry jak ju? wcze?niej wspomina?em, nie ingerowa? w forum. Co najwy?ej, patrzy? jak kasa leci z reklam.

Xanosta napisał:
kadra nic nie robi?a nie nale?a?a by do administracji
Albo nie widz? lepszych.

Viper xD napisał:
Nie masz co robi??Id? na dw?r...Zmian mu si? zachcia?o...
A Ty si? ki? w tym burdelu.

@top
Napiszcie petycj? do elDiamond. Niech sprzeda forum. Mo?e co? si? zmieni, kto wie ; )

ElDiamond kupi? forum od Alastora i na jego koncie teraz zarz?dza forum. Z tym, ?e nick zmieni? na obecny.
Albo Alastor dla nie poznaki zmieni? sobie nick i teraz wszystkim t?umaczy, i? on to nie on!
Super, czuj? si? niczym obywatel Korey (?) P??nocnej, kt?ry nie wie, czy ten dyktator to ?yje, czy nie...

// Czy chodzi?o Ci o: Korei? :D:D
Jo, ludzie, ale wy macie teorie spiskowe. Ja tam mog? zagwarantowa?, ?e ElDiamond to nie Alastor.
~RahMistrz.

Ta, chodzi mi o Kore?, tylko odmiana "Korei" jako? nie pasuje do tego zdania.

// Jak to nie pasuje? To jest w?a?nie jedyna dobra forma :)

Wiem, Google Chrome potrafi podkre?la? b??dy, jednak?e po prostu forma, o kt?r? si? k??cimy, wed?ug mnie nie pasuje tam i tyle. Przeczytaj to sobie na g?os: jestem obywatelem Korei P??nocnej - pasuje ;/?

Ostatnia edycja:

- Speeder
- Miki
- Vrael....
JESTE?CIE NOBBAMI !!!
Zaparz melis?, polecam te? sag? - pigwe.
@ Ten na dole
A Ty za brak m?zgu.

Ostatnia edycja:

Nikt nicku dla niepoznaki nie zmienia? ju? nie wymy?lajcie...
Tak jak Napster powiedzia?, Alstor sprzeda? forum kolejnemu pajacowi, kt?ry tak jak Alstor nie ingeruj? w ?ycie forum wewn?trznego. Zauwa?cie od kiedy ten pajac przej?? forum to w tematach s? reklamy - a po co? ?eby wi?cej zarobi?, proste...
Za nied?ugo mam nadzieje ?e rewolucja przyniesie jakie? skutki. Pozdrawiam.
Zaparz melis?, polecam te? sag? - pigwe.
Jak Ci nie zale?y na tym aby head admin posiada? forum nie tylko dla pieni?dzy to si? nie udzielaj. Powiniene? dosta? warna za ma?o warto?ciowy post.
Michu@
Wyzywam Ci?? Obrazi?em Cie? Nie! No w?a?nie, a Ty to zrobi?e?. Sko?cz z tymi g?upimi tekstami, sam siebie pogr??asz...

Ostatnia edycja:

Dziwne ?e guido nie da? ci bana. Jemu do?? cz?sto omyka si? r?ka i klika przypadkowo na przycisk daj ostrze?enie. Og?lnie temat nic nie wnosi ciekawego, ?adnych konkret?w (kogo np. wywali? [i za co]). Zaraz polec? wyzwiska, nast?pnie warny a potem ze wzgl?du na nadmierny spam temat zostanie zamkni?ty.
Podobno powinni?my uczy? si? z b??d?w poprzednik?w, my jednak wolimy tylko powtarza? rytualny temat co par? miesi?cy.

Ja ci dam zaraz guido. Gudio jestem, nie guido. Co do moich ban?w czy ostrze?e? daj mi przyk?ad jednej, nies?usznej akcji, kt?r? wykona?em. Przypadkowo nie naciskam na przycisk daj ostrze?enie, ale dla ciebie zrobi?bym wyj?tek :< //Gudio

Ostatnio edytowane przez moderatora:

"dinozaury nie umar?y to raz one szlaki dla was przetar?y u mas"

Je?li macie m?zg to zrozumiecie, ?e ludzie po prostu musz? kiedy? przemin??. To, ?e razem ze Speederem odeszli?my, to jest nasza prywatna sprawa i nie powinna ona by? roztrz?sana. P??niej do??czy? do nas Vraq, tak musia?o by?. U?wiadomcie sobie, ?e ludzie jak i ich stanowiska i wszystko co cz?owiek stworzy? przemija, nie widz? powodu, ?eby rozczula? si? na takimi legendami jak my, hah. Nie my?la?em, ?e kiedykolwiek przylgnie to mnie napis "Legenda", bo za legend? mo?na uzna? kogo? wyj?tkowego, a my po prostu zapierdalali?my na forum, bo mieli?my na to ochot?, ochota przemin??a i my razem z ni?. S? nowi ludzie, kt?rzy te? b?d? "legendami" (nie mog? si? powstrzyma? od ?miechu) i oni te? odejd?, taka kolej losu.

Id?cie na browara/soczek, a nie siedzicie w domu, peace & love.

Od pocz?tku podejrzewa?em, ?e co? jest nie tak. A dok?adnie odk?d zarejestrowa?em si? tutaj ponownie ca?kiem nie dawno. Komercja dotknie w ko?cu ka?dego, ech... Szkoda bo fajnie tu by?o. Ok, spadam na Hunted czopy.

Ludzie, ?arty ?artami, ale jak pajaca o nicku "Miki" mo?na nazywa? legend?? Czy wam ta Tibia ca?kowicie wy?ar?a m?zgi? O ile dobrze pami?tam, takowy Pan ma ok. 17 lat i jeszcze jakie? dwa lata temu na tym forum* chwali? si? zdj?ciami aka "jestem mafiozo" (oczywi?cie z dopiskiem: "r0bIoNe zZ ZaSqqOcZeNiA ;*").

* - nie pami?tam, czy na og?lnodost?pnym kanale. Lecz ca?kiem mo?liwe, ?e w strefie na vip?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry